Circuit Kuala Lumpur Bali Singapore cu plecare din Timisoara si Avion Budapesta

Kuala Lumpur tradus ca: “confluența noroioasă”, “estuar noroios” și orașul “noroios” este capitala și cel mai mare oraș din Malaezia.

Bali este o insulă mică din Indonezia, între insulele Java Sumatra și Lombok este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorita atat calitatilor balneo-climaterice naturale imbinate cu tehnicile terapeutice traditionale de origine indiana, chinezeasca contopite in masajul balinez anti stress cat si posibilitatilor foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundari, pescuit, excursii in jungla, turism cultural.

Singapore este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Este situat în sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de la ecuator.

 

sursa text: wikipedia.org

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: mai 5, 2019

13 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 31.07.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  biletul de avion pe ruta Budapesta – Kuala Lumpur – Bali - Singapore – Cluj
  cazare 2 nopți cu mic dejun în Kuala Lumpur la Hotel Ramada Suites Centre 4* sau slimilar
  cazare 2 nopți cu mic dejun în Singapore la Mi Hotel 4* sau similar
  cazare 6 nopți cu mic dejun în Bali la Hotel The Grand Bali Nusa Dua 4* sau similar/Ayodya Bali Nusa Dua 5*
  excursii cu însoțitor de grup în limba română în Kuala Lumpur și Singapore
  însoțitor de grup român din agenție
  transfer Bali aeroport-hotel-aeroport
  transfer Kuala Lumpur aeroport-hotel- aeroport
  transfer Singapore aeroport-hotel-aeroport
  transferuri private pentru grup către aeroportul din Budapesta și retur
 • Nu este inclus

  asigurarea de tip storno/medicală (obligatorie)
  excursiile opționale din Bali
  supliment single 410 eur pentru varianta de 5* în Bali)
  suplimentul de single (250 eur pentru varianta hotel 4* în Bali
  transferuri care nu sunt mentionate in program
  transportul in comun Bali
  transportul în comun în Kuala Lumpur (~14 eur/2 zile)
1

Ziua 1

31.07.19. Întâlnire cu ghidul, la Casa Adam Müller Guttenbrun, pentru transfer la aeroportul din Budapesta pentru zborul cu Turkish Airlines, orar de zbor: TK1038  31JUL Budapesta 20:05 - Istanbul 23:15 și TK60 01AUG Istanbul 01:15 - Kuala Lumpur 16:55.
2

Ziua 2

01.08.19. Sosire în Kuala Lumpur (KL), transfer și cazare la hotel de 4* în Kuala Lumpur. Program liber seara pentru acomodare. Opțional, vizitarea străzii Jalan Alor, care este una dintre cele mai renumite străzi pentru mâncare: denumită vatra culturală a bucătăriei locale a orașului.
3

Ziua 3

02.08.19. Micul dejun la hotel și program de vizitare a orașului Kuala Lumpur. Obiectivele pe care le vom vizita:Piața Chow Kit este cea mai mare piață de produse proaspete (carne, pește, fructe).Moscheea Națională Masjid Jamek este cunoscută și ca Moscheea de Vineri, este cel mai vechi lăcaș de cult Islamic din Kuala Lumpur.Piața Merdeka este, fără îndoială, cel mai cunoscut reper din Kuala Lumpur deoarece aici rămășițele imperiului britanic sunt deosebit de evidente.Palatul Sultanului Abdul Samad: clădire semnificativă din punct de vedere istoric - a găzduit instanțele superioare din Malaezia: Curtea Federală a Malaeziei, Curtea de Apel și Înalta Curte din Malaezia.Piața Centrală este un centru pentru comunitatea artistică a orașului, în interiorul clădirii găsim mici “buticuri”, mese de artizanat și suveniruri cu comercianți care vând mărfuri locale, cum ar fi voaluri malaeziene din mătase.Chinatown - În inima orașului Kuala Lumpur este o zonă care nu doarme niciodată, mult mai colorată și mai plină de viață decât cartierele ei vecine de lux, KLCC & Bukit Bintang.Turnurile Petronas au fost  din 1998 până în 2004 cele mai înalte clădiri din lume având o înălțime de  452 m. Ne întoarcem la hotel pentru ultima noapte de cazare în Kuala Lumpur.
4

Ziua 4

03.08.19 Micul dejun la hotel, program de vizitare a orașului Kuala Lumpur.Peșterile Batu reprezintă una dintre cele mai frecventate atracții turistice, situate pe un deal de calcar și sunt formate din trei peșteri principale.Kampung Baru este un sat tradițional din centrul orașului, unde vă puteți bucura de o zi de plimbare în jurul caselor de lemn, pe fundalul zgârie-norilor moderni ai orașului. Seara, transfer către aeroport pentru zborul cu Air Asia spre Bali, orar de zbor: QZ-557 03AUG Kuala Lumpur 19:35 - Denpasar 22:35. Transfer și cazare la hotel de 4* in Nusa Dua.
5

Zilele 5-9

04.08.-08.08.19 Sejur la plajă în Bali. Excursii opționale posibile:Templul Uluwatu (Pecatu) sau Pura Luhur, unul dintre cele șase temple cheie considerate a fi pilonii spirituali din Bali, renumit pentru locația sa magnifică, cocoțat pe o stâncă abruptă de aproximativ 70 de metri deasupra nivelului mării cu vedere spre Ocean Indian (preț, de la 35 eur/pers).Tegallalang din Ubud este renumit pentru frumoasele sale plantații terasate de orez (preț de la 35 eur/pers).Vulcanul Batur Lacul Batur e situat la 1033m altitudine, în craterul vulcanului activ cu același nume. Întregul crater este aproape rotund, cu o deschidere de 10x13km (preț, de la 35 eur/pers).Bali Safari & Marine Park oferă o zi de distracție și este unul dintre cele mai mari și mai vizitate parcuri tematice ale insulei (aprox.65 eur/pers).Templul Pura Taman Ayun este un punct de reper (preț, de la 35 eur/pers).Templul Besakih cel mai mare templu din Bali, aflat la 1000 metri înălțime și cunoscut sub numele de Templul Mamă (preț, de la 39 eur/pers).Tanah Lot Temple este unul dintre cele mai importante repere din Bali. Templul este construit pe stâncă cu o suprafață de 3 acri, se află la doar 20 de metri de buza de coastă și oferă o panoramă spectaculoasă la apusul soarelui (preț de la 30 eur/pers).
6

Ziua 10

09.08.19 Transfer la aeroportul Denpasar pentru zborul Singapore cu Air Asia, orar de zbor: QZ-504 09AUG Denpasar 08:55 - Singapore 11:45. Transfer și cazare la hotel 4* în Singapore sau similar. Program de vizitare a orașului Singapore:Fort Canning - un spațiu verde surprinzător în inima orașului Singapore, Parcul Fort Canning este unul dintre cele mai semnificative repere istorice ale orașului. Când Lordul Raffles a venit în Singapore, și-a construit casa aici, pe vârful dealului.Golful Marina – odată, era o zonă de apă liniștită la intrarea pe râul Singapore, această zonă reprezintă acum un exemplu spectaculos al modului în care această țară minusculă a ajuns să fie una dintre cele mai luxoase destinații de călătorie din lume.Gardens by the Bay este un parc imens, plin de culoare, futuristic. Celebrele structuri Supertree oferă un impresionant cadru vizual.
7

Ziua 11

10.08.19 Micul dejun la hotel și apoi program de vizitare a orașului Singapore. Insula Artificială Sentosa - aceasta reprezintă locul perfect pentru a scăpa de agitația orașului și vă permite să aveți experiența unei stațiuni pe plajă la doar câteva minute de centru.Raffles Hotel Acest hotel luxos în stil colonial are o istorie lungă datând din 1887 și a devenit unul dintre cele mai importante repere din Singapore. Printre oaspeții celebri se numără Elizabeth Taylor, regina Elisabeta a II-a și regele târziu al muzicii pop, Michael Jackson.Clarke Quay - zona de baruri. Inițial, un centru de comerț de-a lungul râului Singapore, zona este în prezent un labirint de restaurante, baruri, magazine și puncte de recreație.
8

Ziua 12

11.08.19 Micul dejun la hotel și program de vizitare a orașului Singapore.Chinatown cu magazinele colorate și o serie de atracții istorice; zona oferă o plimbare plăcută.Strada de Shopping Orchard este epicentrul cumpărăturilor din Singapore și este similar cu Oxford Street din Londra. Acest bulevard plin de viață și-a luat numele după plantațiile de nucșoară și piper.Seara, transfer la aeroportul Changi pentru zborul către Budapesta cu Turkish Airlines, orar de zbor:
9

Ziua 13

Transfer către Timișoara de la Aeroportul din Cluj
10

TARIFE

4 STELEPreț: 2100 eur/pers în cameră DBLOFERTĂ SPECIALĂ!!! Ultimele locuri: 1900 eur/pers în cameră DBL 5 STELE Preț: 2300 eur/pers în cameră DBLOFERTĂ SPECIALĂ!!! Ultimele locuri: 2100 eur/pers în cameră DBL

Locatia Turului

Kuala Lumpur, Bali, Singapore

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian