Circuit Kenya Avion Bucuresti

Kenya este o țară în est-centrul Africii. Capitala este Nairobi. Se mărginește cu Etiopia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest și Sudanul de Sud la nord-vest, Oceanul Indian formând granița ei sud-estică.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 31, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti
 • Dress Code

  Echipament specific activitatilor desfasurate
 • Inclus

  Biletele de avion
  Cazare in camera dubla
  Ghid vorbitor de limba engleza
  Masa (pensiune completa pe munte si in desert) mic dejun in rest
  taxe aeroport;
  Taxele de intrare in rezervatii
  Transferuri + transport auto
 • Nu este inclus

  Activitatile optionale
  Bauturile alcoolice si nealcoolice
  Orice alte servicii solicitate de turisti dar nespecificate in program
  Suplimentul pentru camera single 300 euro
  Taxele de viza (50 USD)
1

Ziua 1-2 :

Zbor București - Nairobi Imbarcare in mașinile 4X4 pentru safari (inseamna „calatorie”in Swahili). Ceea ce ați văzut pana acum la Discovery TV sau la Animal Planet, veți vedea acum cu ochii voștri. Aceste rezervații sunt printre cele mai renumite din Africa. Vom vedea in mediul lor natural elefanți, hipopotami, rinoceri, bivoli, zebre, antilope, girafe, struți, vulturi, lei, leoparzi, gheparzi, hiene, crocodili, maimuțe si multe alte animale. Prima rezervatie este „Maasai Mara”. Pana acolo avem de parcurs 150 km pe sosea asfaltata si 80 de km de drum neasfaltat. Transferul dureaza 4-5 ore. Pe traseu vom lua masa de prânz tip picnic . Cazare la Ol-Moran Tented Camp.
2

Ziua 3:

Vom petrece toata ziua explorând rezervația „Masai Mara”, cel mai frumos sanctuar kenyan al vieții sălbatice (peste 450 de specii de animale au fost înregistrate aici). Masai Mara este o o continuare de fapt a rezervației Serengeti din Tanzania. Numita astfel după războinicii Massai (locuitorii tradiționali) si după descrierea acestora a zonei văzuta de la înălțime - "Mara", care in limba Maa (limba Masai) înseamnă „pestriț", aceasta este faimoasa pentru populația sa excepționala de feline si pentru "Marea Migrație" anuala a zebrelor, gazelelor Thomson si antilopelor Gnu din Serenegeti. Milioanele de Antilopele Gnu reprezintă specia cea mai numeroasa din ecosistemul Mara-Serenegeti. În jurul lunii iulie a fiecărui an, aceste animale dizgrațioase migrează într-o turma uriașa la nord de câmpiile Serengeti în căutare de pășune proaspăta, si revin la sud în jurul lunii octombrie. Marea Migrație este unul dintre cele mai impresionante fenomene din întreaga lume animala, care implica un număr enorm de ierbivore, care atrag după ele si numeroși paradatori, in special lei si hiene. Peste 450 de specii de pasări au fost identificate în parc, printre care vulturi,berze marabu,pasări secretar si struți. Cazare la Ol-MoranTented Camp.
3

Ziua 4 :

Dupa inca o vizita matinala a rezervatiei si o oprire optionala la un sat de Masai,vom pleca catre urmatoarea destinatie : Lake Naivasha. Astazi avem de parcurs din nou cei 80 km de drum neasfaltat si cca 100 de km de sosea asfaltata. Lake Naivasha, este un frumos lac cu apa dulce pe care optional se poate face o plimbare cu barca, printre hipopotami si numeroase pasari viu colorate. Ne vom caza la lodge în imediata apropiere a lacului Naivasha.  
4

Ziua 5-6 :

Dimineata optional vom vom face o vizita în parcul „Hells gate” unul din putinele rezervatii unde se poate circula pe jos sau cu bicicleta (optional). Numele parcului este datorat activitatii vulcanice din zona și canionului care parca face legătura cu strafundurile pământului. Intoarcere la Nairobi(cca 100km pe drum asfaltat). Cazare la Nairobi. Zbor Nairobi-Zanzibar.
5

Ziua 6-10 :

Zanzibar-insula mirodeniilor, giuvaierul coroanei Africii de est, va asteapta sa va relaxati la umbra palmierilor de pe plajele sale cu nisip fin de culoare alba. Apele calde ale Oceanului Indian va asteapta sa inotati alaturi de delfini si sa va scufundati pentru a admira recifurile de corali. Cazare in pitorescul complex Karamba resort ***,situat intr-o zona de recifuri de corali, in apropiere de zona coloniilor de delfini. Optional vizitarea  “Orasului de Piatra” ,monument Unesco. Diverse activitati optionale: scuba diving,ture cu barca la coloniile de delfini sau la insulitele din jur,etc.
6

Ziua 10-11:

Transfer aeroport. Zbor Zanzibar-Nairobi-Bucuresti.
7

Tarif

 • KENYA
 • Safari in rezervatiile: Masai-Mara, Naivasha, Hells gate + 4 zile în exoticul Zanzibar
 • 11 ZILE
 • Tarif PROMO 2400 euro

Locatia Turului

Kenya

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian