Circuit Japonia – Sarbatoarea ciresilor Avion Bucuresti

Japonia este ultimul imperiu din lume cu statut de monarhie constituțională, având aproximativ 127 milioane de locuitori. Capitala țării este Tokyo, cea mai populată zona metropolitană din lume, fiind considerat și unul dintre cele mai moderne orașe.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: octombrie 5, 2019

12 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, 01.04.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  1 cină cu specific japonez în Kyoto la restaurant tradițional (ziua 10)
  1 noapte în Hiroshima la hotel Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori 4* (fabulous 8.9)
  4 nopți în Kyoto la hotel Keihan Kyoto Hachijojoguchi (fabulous 8.7)
  5 nopți în Tokyo la hotel Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8)
  Bonus! Asigurare Medicala si STORNO
  Ferryboat spre Insula Myajima
  Ghid local vorbitor de limba engleză și însoțitor de grup vorbitor de limba română și engleză
  Taxe aeroport
  Transfer bagaje prin curier rapid Tokyo-Kyoto-Tokyo; (pentru zilele 6 și 10 se pregătește bagaj de mâna pentru înnoptare)
  Transfer intern din diverse orașe ale țării catre Aeroportul Otopeni! Valabil doar în momentul rezervarii
  Transport și tururi cu autocarul în Tokyo/Hakone/Kamakura/Yokohama/Hiroshima/Nara/Osaka și Kyoto
  Tren de mare viteză Shinkansen pe următoarele rute: Tokyo-Hiroshima-Kyoto-Tokyo; Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
  Vizite la cele mai importante obiective turistice și monumente înscrise în Patrimonial Mondial UNESCO
  Zbor Austrian Airlines București-Tokyo Narita-București via Viena
 • Nu este inclus

  alte servicii suplimentare decat cele mentionate
1

ZIUA 1-București – Viena

La ora 11:00 dimineață prezentare la Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni pentru întâlnirea cu reprezentantul agenției Cocktail Holidays și îmbarcare pe cursa Austrian Airlines OS 784 spre Tokyo via Viena. Decolare din București la 13:30, sosire în Viena la 14:15. Ne îmbarcăm pe zborul OS 051 Viena-Tokyo cu plecare la ora 17:45.
2

ZIUA 2-Viena – Tokyo

La ora 11:55 sosire în Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic și cultural, cu un intens caracter modern și în deplină armonie cu obiectivele și atracțiile turistice. La ora 13:00 ne întâlnim cu ghidul local și vom fi preluați cu autocarul pentru transferul la hotel.La ora 14:30 facem check-în-ul la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8).După check-in vom avea timp liber până la sfârșitul zilei.
3

ZIUA 3-Tokyo

Mic dejun. La ora 09:00 plecăm în tur de oraș cu autocarul în Tokyo unde vom vizită fosta piață de peste Tsukiji – renumită că “Orașul Mâncării” unde vom găși diverse feluri de mâncare tradițională japoneză și cel mai proaspăt peste. Fosta piață, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piață de peste din lume și tocmai și-a mutat activitatea în Odaiba (Toyosu) în anul 2018.La 10:45 vom merge în Grădina tipic japoneză Hama Rikyu, ce contrastează cu clădirile ultramoderne, rămase că o oază de natură în mijlocul zgârie-norilor. La 12:15 vom merge în Asakusa și vom vizită Templul Sensoji. Aici vom avea și timp liber pentru prânz.După amiază, la ora 14:15 vom merge în Ginza – cel mai spectaculos și exclusivist cartier din Tokyo iar la 15:45 vom pleca într-o frumoasă croazieră pe Răul Sumida.De la 16:15 avem o ora timp liber în Odaiba iar la 17:30 vom merge să ne relaxăm la renumitele băi termale Oedo Onsen Monogatari (intrare inclusă). După băile termale ne întoarcem la hotel.Cazare la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8).
4

ZIUA 4- Tokyo – Hakone – Tokyo

Mic dejun. La ora 08:00 plecăm spre Hakone cu autocarul. La ora 11:00 avem mini croazieră pe Lacul Ashi, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumită pentru peisajul feeric și pentru apele deosebit de sulfuroase în care se fierb celebrele ouă negre. Se spune că dacă mănânci un ou negru viață ți se va prelungi cu 7 ani.La ora 12:00 vom avea pauză de prânz în Gotemba Premium Outlets – cel mai renumit Mall de tip outlet cu peste 200 de magazine, localizat la baza Muntelui Fuji. La 13:45 plecăm spre Oshino Hakkai – un sat micuț, localizat într-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvântul Hakkai înseamnă „opt mari”, care se referă la cele opt piscine naturale rezultate în urmă erupțiilor istorice și activității vulcanice intense, acestea fiind principala atracție în Oshino Hakkai.Opțional (se organizează doar în caz de vreme favorabilă): Ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji, aprox. 15 Euro net/persoană.Dacă vremea nu va permite ascensiunea cu telecabina vom merge să vizităm Altarul Shinto Hakone.Cazare la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8).
5

ZIUA 5-Tokyo – Kamakura – Yokohama – Tokyo

Mic dejun. La ora 08:00 vom pleca cu autocarul spre Kamakura și Yokohama (aproximativ 1,5 ore).Kamakura este un oraș superb, înconjurat de munți, păduri și mare, localizat între Yokohama și Tokyo și a fost prima capitală a Japoniei. A cunoscut o perioada înfloritoare între secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodată cu dezvoltarea budismului și introducerea religiei Zen din China.În intervalul 09:30-12:30 vom vizită Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin – simbol al orașului, turnat în 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est, Templul Hase care datează din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o grădina spectaculoasă, de unde se poate vedea panorama superbă asupra orașului Kamakura și a Marii și Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu – fost centru spiritual și politic al noii capitale, fondat în 1063 de către primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto și al samurailor în general. Poartă simbolică a shintoismului, construită în largul insulei, în timpul fluxului, înconjurată de ape, oferă o imagine ireală și unică.La ora 12:45 vom merge pe Kamakura Komachi, o stradă modernă într-un oraș antic care oferă un mix incredibil de istorie și cultură. Aici vom avea o ora timp liber pentru prânz iar la ora 14:00 vom pleca spre Yokohama (aproximativ 1 ora). Vom vizită Minato Mirai, denumită Portul Viitorului și zona turistică de pe malul oceanului cu numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber.La ora 17:00 vom ajunge înapoi la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8).
6

ZIUA 6- Tokyo – Hiroshima

Mic dejun la pachet. La ora 07:00 trimitem bagajele prin curier rapid la Kyoto (1 bagaj/persoană). Trebuie să pregătim bagaj de mâna pentru înnoptare în Hiroshima.La 07:15 avem transfer cu autocarul de la hotel la gara din Tokyo iar la 08:30 luăm trenul de mare viteză Shinkansen (Nozomi 17) cu destinația Hiroshima. Ajungem la 12:15 iar la 12:45 luăm trenul local cu destinația Miyajimaguchi. După o plimbare relaxantă prin Portul Miyajimaguchi luăm ferryboat-ul până la Insula Miyajima. Ajunși în Miyajima ne vom plimbă pe Omotesando Shopping Street și vom avea timp liber pentru prânz.După amiază, la ora 16:00 vom vizită Altarul Itsukushima iar la 17:25 vom lua f erryboat-ul înapoi spre Miyajimaguchi și autocarul până la hotel în Hiroshima.Cazare la hotelul Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori 4* (fabulous 8.9).
7

ZIUA 7- Hiroshima – Kyoto

Mic dejun. La 09:00 avem tur de oraș cu autocarul în Hiroshima – oraș situat în sud-vestul Insulei Honshu, în centrul Golfului Hiroshima. Construit în anul 1594, din 6 insule în delta răului Ota s-a dezvoltat continuu întâi că un oraș-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al țării. Considerat un punct militar strategic în timpul celui de-al ÎI-lea Război Mondial, pe 6 august 1945 forțele aeriene americane au lansat prima bombă atomică având că țintă centrul orașului. În urmă exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dați dispăruți, orașul fiind distrus în întregime.În 1949, Hiroshima a fost declarată “Altarul Internațional al Păcii” și în fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestații pentru pace, împotriva violenței și a armelor nucleare.Vom vizită Castelul Hiroshima, Parcul Memorial al Păcii și Domul Bombei Atomice până la ora 12:00. La 12:15 ajungem în gara din Hiroshima și avem pauză de prânz. La 13:39 luăm trenul de mare viteză Shinkansen (Nozomi 30) cu destinația Kyoto, sosire la 15:20. De la gara vom merge spre hotel într-o scurtă plimbare iar la 15:30 vom face check-în-ul la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulous 8.7).
8

ZIUA 8 - Kyoto

Mic dejun. Zi Liberă pentru explorarea orașului în propriul ritm. Cazare la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulous 8.7). 
9

ZIUA 9 - Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto

Mic dejun. La 09:00 plecăm cu autocarul spre Nara – fosta capitală (din anul 710) a Japoniei și Osaka. Vom vizită Templul Todaiji – cea mai mare clădire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), după care vom merge în Parcul Nara – renumit că fiind orașul caprioarelor, cu peste 1200 de căprioare într-o comuniune deplină cu natură, acestea fiind considerate mesagere ale divinităților shintoiste din primele generații. Aici vom avea pauză de prânz iar la 12:45 vom pleca spre Osaka unde vom vedea Castelul Osaka – simbol al culturii și istoriei orașului și Cartierul exclusivist Dotonbori – zona comercială cu magazine, restaurante și cluburi, într-un oraș care nu doarme niciodată.La 17:00 plecăm spre Kyoto și la 18:00 ajungem la hotel.Cazare la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulous 8.7).
10

Ziua 10 - Kyoto

Mic dejun. La ora 08:30 trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoană). Trebuie să pregătim bagaj de mâna pentru innoptare în Kyoto.La ora 09:00 plecăm în tur de oraș cu autocarul în Kyoto și vom vizită Templul Kiyomizu – templul apei pure, înscris în patrimoniul mondial UNESCO și ne vom plimbă pe străduțele istorice Ninenzaka și Sannenzaka și în zona Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor. Aici vom avea și pauză de prânz până la ora 14:30.Opțional dar recomandat: Inițiere în Ceremonia Ceaiului, aprox. 25 Euro net/persoană;Este un ritual tradițional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat în cadrul unei ceremonii de către o persoană inițiată și este servit oaspeților. Această ceremonie are o semnificație foarte puternică în cultură japoneză.La ora 15:00 vom vizită Castelul Nijo – fosta reședința a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO), după care vom merge în Ponto-cho – una dintre cele mai bune zone de luat masă din Kyoto. La 18:30 vom servi cină cu specific japonez la un restaurant local (cină inclusă).La 20:00 vom ajunge înapoi la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulous 8.7). 
11

Ziua 11 - Kyoto – Tokyo

Mic dejun. La 09:00 vom pleca în tur de oraș cu autocarul în Kyoto și vom vizita Templul Ryoanji cu cea mai frumoasă grădina de pietre (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorită grădinii de pietre ZEN. Templul aparține școlii de ZEN din ramură rinzai, bazele fiind puse în 1190 de preotul Ensai.Continuăm vizită la Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN. La 12:30 vom merge în Pădurea de Bambus Sagano. În Japonia, bambusul are o semnificație foarte puternică, acesta reprezintă barieră împotriva forțelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt înconjurate de păduri de bambus. În China este considerat simbolul longevității iar în India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Pădurii este atât de minunat încât a fost ales și înregistrat de către autorități în top “100 de sunete din Japonia”.Vom avea pauză de prânz până la 14:30 în Arashiyama – zona renumită pentru spectacolul florii de cireș, copacii înfloriți creând un cadru magic de poveste. La 15:30 vom sosi la gara din Kyoto și la ora 16:08 vom lua trenul de mare viteză Shinkansen (Nozomi 238) cu destinația Tokyo, sosire la 18:23.La 18:40 vom plecare spre hotel iar la 19:30 vom face check-în-ul la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omorî 4* (fabulous 8.8).
12

Ziua 12 - Tokyo – Aeroport NRT

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Aeroportul Internațional Narita. Sosire în aeroport la 10:30 pentru îmbarcare pe zborul OS 052 Tokyo-Viena cu plecare la 13:35 și sosire la 18:35. Ne îmbarcăm pe zborul OS 767 Viena-București OTP cu plecare la 21:10 și sosire la 23:50.
13

Tarife

3239 / pers/ loc in camera dubla

Locatia Turului

Japonia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian