Circuit Israel cu plecare din Timisoara si Avion Budapesta

Oferta momentan indisponibila!

Va invitam intr-un circuit in care vom vizita cele mai importante obiective tuistice din Israel si nu numai.

Acest loc plin de incarcatura religioasa este cel mai important loc spiritual din lume.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 8, 2021

5 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03.12.2019
 • Dress Code

  Haine lungi, tinuta decenta
 • Inclus

  4 nopti cazare la hoteluri 3* (1 noapte in Tiberias si 3 nopti in Bethleem)
  Bagaj de cabina max. 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
  Bagaj de mana mic (40 x 30 x 20 cm) – asezat sub scaun
  Bilet de avion cursa directa Budapesta – Tel Aviv si Tel Aviv – Timisoara (+ transfer pana la Budapesta)
  Demipensiune (mic dejun + cina)
  ghid local vorbitor de limba română
  însoțitor grup
  intrări la obiectivele menționate
  Parinte spirtual insotitor
  Taxe aeroport
  Transport cu autocar modern (wi-fi inclus) pe toata perioada pelerinajului
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala - 43 lei/persoana sau multiprodus (storno si medicala) - 79 lei/persoana
  Bacsis pentru restaurantele hotelurilor si sofer (5 euro/persoana/zi)
  Bagaj de cala 20 kg (~ 100 Eur/bagaj)
  Masa de pranz (15 – 20 euro/persoana/zi)
  Tur de seara Ierusalim (25 euro/persoana)
1

Ziua 1

03.12.2019 – MARTI „Shalom, Israel!” Intalnire in Timisoara, dimineata devreme, cu reprezentantul agentiei Tamicris Tours, iar apoi se va face transferul spre aeroportul „Ferenc Liszt International” din Budapesta. Decolare spre Tel Aviv la ora 06:05, cursa directa Wizz Air si aterizare pe Aeroportul „Ben Gurion” la ora 10:15. Dupa ce vom trece de formalitatile vamale, grupul va fi preluat de catre ghidul roman (in jurul orei 11:30 – 12:00), care va il va insoti pe tot parcursul pelerinajului. Incepem itinerariul cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv, ne indreptam spre Haifa, unde vom vizita Biserica Carmelitelor Stella Maris - cu altarul deasupra Pesterii Sf. Ilie Tezviteanul, unde s-a adapostit Sf. Familie pe drumul intoarcerii din Egipt. Apoi vom admira Templul si celebrele Gradini Bahai, care fac parte din Patrimoniul UNESCO si sunt considerate a 8-a minune a lumii. Inainte de a parasi aceasta zona vom urca pe Muntele Carmel – locul unde Ilie s-a luptat cu prorocii lui Baal. Masa de pranz se poate servi la druzi (optional - 15 euro/persoana). Cazare si cina in Tiberias, la hotel 3*.  
2

Ziua 2

04.12.2019 – MIERCURI „Ferice de cei cu inima curata, caci ei Il vor vedea pe Dumnezeu!” – Matei 5:8 Mic dejun. Incepem ziua pe Muntele Fericirilor, vizităm biserica ce aminteşte de frumoasa Predică de pe munte a Domnului, continuam cu vizitarea ruinelor oraşului Capernaum – locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a făcut cele mai multe minuni. Vizităm Biserica Ortodoxă din Capernaum, ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (cu 5 pâini şi 2 peşti a hranit 5000 de oameni). De aici ne indreptam spre Qaser El Yehud – locul botezului lui Isus Hristos in Raul Iordan, vom vedea Locul Pescuirii minunate (unde Mantuitorul Iisus Hristos a savarsit alte 2 minuni). Vom incheia vizita cu o scurta croaziera pe Marea Galileei. La masa de pranz se poate servi pestele Sf. Petru (optional – 20 euro/persoana). Cina si cazarea in Betleem, la hotel 3*.
3

Ziua 3

05.12.2019 – JOI „Si tu, Betleeme, Efrata, macar ca esti prea mic intre cetatile de capetenie ale lui Iuda, totusi din tine, Imi va iesi Cel ce va stapani peste Israel si a carui obarsie se suie pana in vremuri stravechi, pana in zilele vesniciei” – Mica 5:2 Mic dejun. Ne vom deplasa spre Ierusalim, vom incepe sa coboram de pe Muntele Maslinilor (de unde se vede cel mai bine panorama Ierusalimului/esplanada Templului) si vom vizita Biserica Dominus Flevit – „Domnul a plans”, biserica zidita in forma de „lacrima”, pe locul in care Isus a plans lipsa de pocainta a celor din Ierusalim, apoi Biserica Maria Magdalena. Vom continua vizita la Gradina Ghetsimani (locul de rugaciune a lui Isus) si Biserica Natiunilor - ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins. Apoi vizitam Biserica ce adăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Dupa amiaza, la intoarcerea in Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului), iar pe seara vom avea timp liber pentru cumparaturi in Bethleem sau optional tur de seara – 25 euro/pers – Ierusalimul noaptea (3 ore). Pranzul se poate servi la beduini (optional – 18 euro/persoana). Cazare si cina in Betleem, la hotel 3*.
4

Ziua 4

06.12.2019 – VINERI „Jos pe Via Dolorosa, calea suferintelor, ca un Miel veni Mesia Salvator/ Si a ales drumul acest, din dragoste pentru mine....”. Mic dejun. Ne vom incepe ziua la Scaldatoarea Bethesda aflata chiar langa Poarta Oilor (locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a savarsit una din minunile sale, vindecand slabanogul bolnav de ani de zile). Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica „Sfantului Mormant”. Deplasare la Zidul Plângerii, apoi urcăm pe Muntele Sionului, unde vom vizita Biserica „Adormirii Maicii Domnului” (Dormitio) si Foişorul „Cinei celei de Taină” unde Domnul Isus a luat cina cu ucenicii sai in Joia Mare. Masa de pranz se va servi pe cont propriu in Ierusalim. Cina si cazare in Betleem, la hotel 3*.
5

Ziua 5

07.12.2019 – SAMBATA „ Sola Gratia! Sola Fide! Sola Scriptura! Solus Christus! Soli deo Gloria!” Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Tel Aviv, unde autoritatile israeline, cer pasagerilor sa ajunga cu 3 ore inainte de ora decolarii. Dupa formalitatile vamale, ne vom imbarca pe cursa Wizz Air spre Timisoara, cu decolare la ora 10:25 si sosire la ora 13:45.
6

Orar zbor

06:05 – 10:15 10:15 - 13:35
7

Data plecare

03.12.2019

Locatia Turului

Israel, Jerusalem

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian