Circuit Innsbruck Austria Autocar Timisoara

Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o înălţime de 575 m şi vă pune la dispoziţie o ofertă culturală de invidiat şi un centru vechi fermecător. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali, oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări relaxante. Ca atracţii speciale, merită menţionate: „Goldene Dachl” – acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu 2.657 plăci de cupru aurite, Annasäule – Coloana Sfânta Ana – un reper istoric din centrul orașului, Hofburg – fosta reședință a principilor tirolezi și multe altele.

 

sursa: pixabay.com

 

Ultima actualizare: noiembrie 15, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 17.06.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  card Innsbruck (intrările la obiectivele turistice menționate în program vor fi gratuite în garanția cardului inclusiv intrarea la Muzeul cristalelor Swarovski și urcarea cu funicularul)
  cazare 4 nopți cu demipensiune în Gschinz (40 km de Innsbruck) la hotel Kirchdach 3 *
  excursia la Innsbruck – tur de oraș
  excursia la Muzeul cristalelor Swarovski
  excursia la Stubaier Gletscher
  insotitor de grup din partea agentiei
  piscină și Spa în cadrul hotelului
  Taxe de oras/statiune
  transport cu autocarul din Timișoara
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  cheltuieli personale
  supliment pentru cazare în cameră SGL 90 eur/pers
1

ZIUA 1, 17.06.2020

Plecare din Timişoara dimineața devreme, în jurul orei 05:00, pe ruta Timișoara – Szeged – Budapesta – Viena – Linz – Salzburg - Innsbruck – Gschnitz. Seara, cazare în Gschnitz (40 km de Innsbruck).
2

ZIUA 2, 18.06.2020

După micul dejun, vom porni spre Muzeul cristalelor Swarovski (Swarovski Kristallwelten), aflat la numai 15 km de orașul Innsbruck, în localitatea Wattens – locul de baștină al cunoscutului bijutier Daniel Swarovski. Lumile de cristal Swarovski se află sub un deal artificial, fiind deschise din anul 1995, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea companiei. Are șapte săli legate între ele, în care pot fi admirate opere celebre ale unor artiști ca Andy Warhol și Salvador Dali. După vizitarea muzeului, retur la hotel, timp liber cu posibilitate de relaxare în cadrul SPA-ului de la hotel sau plimbare în aer liber. Seara, cină.
3

ZIUA 3, 19.06.2020

După micul dejun, facem turul orașului Innsbruck, incluzând următoarele obiective: Palatul Imperial Hofburg, Castelul Ambras, Bazilica Wilten, Turnul Orașului, Acoperișul Auriu, Biserica Hofkirche, Catedrala Sfântului Jakob, Strada Herzog Friedrich cu clădirea Helblinghaus, vechiul sediu guvernamental, Grădina Zoologică, Clădirea Ferdinandeum, Muntele Isel. După vizitarea orașului, vom porni într-o călătorie la înălțime. Din centrul orașului până la cel mai mare parc natural din Austria sunt doar 20 de minute, prin intermediul funicularului modern Hungerburgbahn. Acesta se deplasează din orașul istoric, prin cartierul Hungerburg, Piața Hermann-Buhl, continuând până la liftul care duce la Seegrube (1905 m). Datorită conexiunilor directe cu orașul, se poate ajunge până la Hafelekar - un punct culminant absolut la 2.300 m, cu o vedere panoramică impresionantă și împrejurimi alpine naturale. Ne întoarcem în oraș. Seara, retur la hotel, cină.
4

ZIUA 4, 20.06.2020

După micul dejun, vom porni spre formațiunea glaciară Stubaier Gletscher, aflată la 45 km de Innsbruck. Ghețarul Stubai are o suprafață de 12 km2, fiind aflat în cea mai mare regiune a sporturilor de iarnă din Austria, deschisă pe tot parcursul anului. Dată fiind altitudinea cuprinsă între 1.750 și 3.200 m, aici veți găsi mereu zăpadă, din octombrie până în iulie. Stubaier Gletscher este alcătuit din 5 ghețari, dintre care cel mai mare este Ghețarul Eisjochferner. Aici, vă puteți bucura de delicii regionale oferite de restaurante locale, în ambianța unei panorame fantastice asupra ghețarilor. Seara, retur la hotel, timp liber și cină.
5

ZIUA 5, 21.06.2020

După micul dejun, plecare spre ţară. Se ajunge seara târziu în România.
6

Tarif

 • Preț: 495 eur/pers în cameră DBL
 • 440 eur/pers în cameră DBL* *Ofertă valabilă pentru primele 10 persoane înscrise până în data de 30.11.2019
7

Data plecare

17.06.2020

Locatia Turului

Innsbruck, Austria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian