Circuit Franta Elvetia Austria Autocar Timisoara

Franța este o republică constituțională unitară având un regim semi-prezidențial, mare parte din teritoriul său și din populație fiind situată în Europa de Vest, dar care cuprinde și mai multe regiuni și teritorii răspândite în toată lumea.

Elveția este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. Consiliul Federal și Adunarea Federală au sediul la Berna.

Austria este o țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală. Ea se învecinează cu Cehia și Germania la nord, Ungaria și Slovacia la est, Slovenia și Italia la sud, și Elveția și Liechtenstein la vest.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: aprilie 16, 2020

7 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 06.04.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  4 nopți cazare cu mic dejun în camere triple în Hotel Ibis Budget (ex Etap)
  Asistenta turistica
  Transport cu autocarul
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  deplasările cu mijloacele de transport în comun locale Strasbourg
  intrarea la DISNEYLAND PARIS (aprox. 50 € / persoană)
  Intrari la obiectivele turistice
  supliment cazare în cameră dublă: 45 euro/persoană
1

ZIUA I(06.04)

Plecare din Timișoara spre STRASBOURG.
2

ZIUA II(07.04)

Sosire imprejurimi STRASBOURG. Plecare în oraș cu mijloacele de transport locale. Program turistic STRASBOURG: CENTRUL ISTORIC, CATEDRALA NOTRE DAME. Întoarcere la hotel. Cazare în Hotel Ibis Budget, imprejurimi Strasbourg.
3

ZIUA III(08.04)

Mic dejun. Plecare spre Paris. Sosire PARIS. Tur de oraș cu autocarul: PLACE DE LA CONCORDE, LE PETIT PALAIS, LE GRAND PALAIS, CHAMPS ÉLYSÉES, LA PLACE DE L’ÉTOILE, L’ARC DE TRIOMPHE, DOMUL INVALIZILOR, BISERICA MADELEINE. Program turistic: TURNUL EIFFEL. Cazare în Hotel Ibis Budget în împrejurimile Parisului.
4

ZIUA IV(09.04)

Mic dejun. Program turistic: DISNEYLAND PARIS. O zi în DISNEYLAND. Cazare în Hotel Ibis Budget în împrejurimile Parisului.
5

ZIUA V(10.04)

Mic dejun. Pecare spre MULHOUSE. Program turistic: CENTRUL VECHI, FORTIFICAȚIILE MEDIEVALE din care au mai rămas TURNUL DIAVOLULUI, PLACE DE LA REUNION, MONUMENTUL STATUIA LUI YEOMAN, TEMPLUL SAINT-ETIENNE, HOTEL DE VILLE (FOSTA PRIMĂRIE), FARMACIA LYS. Cazare în Hotel Ibis Budget, împrejurimi Mulhouse.
6

ZIUA VI(11.04)

Mic dejun. Plecare spre Zürich. Sosire. Program turistic: MUZEUL NAȚIONAL ELVEȚIAN, MAREA CATEDRALĂ DIN ZÜRICH (GROSSMÜNSTER), CATEDRALA MAICII DOMNULUI DIN ZÜRICH (FRAUMÜNSTER). Plecare spre SALZBURG. Sosire. Cazare în Hotel 3*, împrejurimi Salzburg.
7

ZIUA VII(12.04)

Mic dejun. Program turistic SALZBURG: GRĂDINILE MIRABELL, DOMUL, FORTĂREAȚA HOHENSALZBURG, PALATUL ARHIEPISCOPAL. Plecare spre MELK. Vizitarea ABATIEI MELK. Plecare spre Timișoara.
8

ZIUA VIII(13.04)

Dimineata devreme, sosire la Timișoara.
9

Data plecare

06.04.2020
10

Tarif

380 euro + 185 lei (grup minim 40 persoane)

Locatia Turului

Paris, Franta

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian