Circuit Franta Avion Timisoara

Unicitatea acestui program de 6 zile consta in:-cazare in Paris 5 nopti si desfasurarea programului turistic cu un autocar care sta la dispozitia grupului.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 4, 2020

5 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 15.08.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  bilet de avion Timisoara -Paris si retur
  cazare + mic dejun bufet 5 nopti hotel Ibis *** sau similar Paris (pentru un supliment de 90 euro 7 nopti cu mic dejun bufet)
  ghid atestat pe traseul extern in zilele 2/3/4/5
  preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare croaziera/excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani/intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite)
  Taxa de aeroport~120 eur
  taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana (variaza in functie de marimea si greutatea bagajului consultati www.wizzair.com sau consultati agentul de turism)
  transfer aeroport – hotel – aeroport
  transport autocar omologat curse externe in Paris pe Valea Loarei la Versailles pe tot parcursul programului turistic
 • Nu este inclus

  preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare croaziera/excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani/intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite)
  Taxa de aeroport~120 eur
  taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana (variaza in functie de marimea si greutatea bagajului consultati www.wizzair.com sau consultati agentul de turism)
  taxe statiune(daca este cazul) - se achita la fata locului
  Transfer aeroport – hotel – aeroport
1

Ziua 1

Prezentare la aeroportul Timisoara la ora 12.00 pentru imbarcare cursa Timisoara –Paris programata la ora 14.20. Sosire Paris ora 15.50. Transfer la hotel Ibis *** sau similar, Paris.Cazare.Timp liber.
2

Ziua 2

Turul orasului Paris, cu autocarul. Vom admira Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Tour Eiffel, Palais Chaillot, Place de la Concorde, Grand Palais, Petit Palais, Opera Garnier, Place Vendome. Croaziera cu vaporasul pe Sena . Vom urca cu liftul panoramic pe Turnul Eiffel.Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.
3

Ziua 3

Mic dejun. Excursie pe Valea Loarei, singulara ca ambianta, in Europa (~200 km). Se viziteaza castelele regale Cheverny , si Blois. Optional, se poate vizita si “Castelul doamnelor’-Chenononceaux, amplasat in ambianta de vis a raului Cher. Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.
4

Ziua 4

Mic dejun. Vizitarea castelului Versailles (fara ghid conferentiar) si a gradinilor Versailles, Micul Trianon si Marele Trianon (22 km). Optional, se viziteaza La Defense , o zona a Parisului cu zgarie nori, unica ca ambianta in Europa.În a doua parte a zilei, vizita in pitorescul Montmartre-se viziteaza Bazilica Sacre Coeur, Place du Tertre acolo unde pictorii ambulanti ne vor aminti de Parisul de altadata. Vom admira Moulin Rouge si Place Pigalle.Optional, Paris „by night”Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar.
5

Ziua 5

Mic dejun. Reancepem turul Parisului, cu autocarul. Urmeaza ziua dedicata marilor muzee pariziene.Se viziteaza Panteonul, Gradinile Luxembourg, Ile de la Cite, Catedrala Notre Dame, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin(fara ghid conferentiar), Domul Invalizilor, Luvru (fara ghid conferentiar). Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar.
6

Ziua 6

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport la ora12.00 pentru imbarcare cursa de la ora 16.20 Paris -Timisoara .Aterizare Timisoara la ora 19.40.
7

Pret

449 eur + 490 lei - grup avion min 20 pers -pentru un grup avion mai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza
8

Nota

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.
9

Bonus

Compania aeriana transporta gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor, dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Paris , respectiv la Timisoara(pe data de 24 aug).
10

Data plecare

15 august 2020

Locatia Turului

Franta

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian