Circuit Delta Dunarii Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Delta Dunării, aflată în mare parte în Dobrogea, România și parțial în Ucraina, este a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 8, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03.06.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  5 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3*
  Excursie Delta Dunarii cu pranz pescaresc
  Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  Ghid local in delta
  transport cu autocar/microbuz pentru excursii/vizite
 • Nu este inclus

  alte servicii suplimentare decat cele mentionate
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara dimineata devreme pe traseul Timisoara –Sibiu-Ramnicu Valcea - Pitesti. Vizita Sibiu si Manastirea Cozia. Cina si cazare la pensiune 3* in Pitesti.
2

Ziua 2

Mic dejun. Ne deplasam pe ruta: Pitesti – Bucuresti- Saturn/Neptun. Prima oprire o facem la Galita unde vizitamManastirea Dervent, apoi ne indreptam spre Adamclisi pentru a vizita Tropaeum Traiani este un monument triumfal roman ridicat în cinstea împăratului roman Traian între anii 106-109 d.Hr. Ziua se termina cu vizita la Grota si Manastirea Sf. Andrei. Cina si cazare la pensiune 3* in Saturn/Neptun.
3

Ziua 3

Mic dejun. Plecam spre Tulcea, iar pe drum admiram Cheile Dobrogei, vizitam Cetatea Enisala,observam panoramic lacurile Babadag si Razelm.Sosire in Tulcea.Plimbare pe faleza. Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea.
4

Ziua 4

Mic dejun. Excursie in Delta Dunarii cu pranz pescaresc (vom fi insotiti de un ghid local, care ne va prezenta toata bogatia deltei). Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea.
5

Ziua 5

Mic dejun. Se pleaca pe ruta Tulcea –Slobozia-Bucuresti-Ploiesti-Brasov.In limita timpului disponibil (in functie de trafic) se viziteaza Castelul Bran. Cina si cazare la pensiune de 3* in Brasov.
6

Ziua 6

Mic dejun. Se pleaca spre Timisoara pe traseul Brasov-Fagaras-Sibiu-Deva, cu oprire la Sambata de Sus. Sosire in cursul serii.

Locatia Turului

Delta Dunarii, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian