Circuit Cuba Avion Bucuresti

Cuba este o țară insulară din nordul Americii Centrale, situată pe cea mai mare insulă din Antile, Isla de la Juventud și câteva arhipelaguri. Se află la confluența Mării Caraibelor, Golfului Mexic și Oceanului Atlantic.

 

sursa foto: extreme-travel.ro / pixabay.com

Ultima actualizare: februarie 19, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  Biletele de avion pentru cursele interne si internationale
  Cazare in camera dubla
  Insotitor de grup roman pe toata durata calatoriei
  Masa (mic dejun)
  Taxe aeroport
  Transferuri + transport auto
 • Nu este inclus

  Alte activitati decat cele incluse in program
  Alte mese decat cele incluse in program
  Suplimentul pentru camera single 240 euro
  Taxa de viza (30 euro) si taxa de iesire din tara (25 euro)
  taxe de intrare la obiective turistice
1

Ziua 1 - Bucuresti - Havana

Zbor Bucuresti / Havana. Timp liber pentru acomodarea cu fusul orar.
2

Ziua 2 - Havana

Vizita superbei Habana Vieja pe jos. Dupa amiaza optional excursii cu autobusul turistic pentru a vizita punctele de atractie situate in afara zonei centrale.
3

Ziua 3 - Baracoa

Dimineata vom zbura la Baracoa in estul extrem al insulei. Aici ne vom bucura de frumusetea naturala a zonei, determinata de raurile limpezi ce se pravalesc de pe coastele muntilor prin vegetatia tropicala de la poale, varsandu-se apoi in apele Oceanului Atlantic. Se pot face excursii diverse, pe jos, cu barca sau calare. Cazare la Baracoa.
4

Ziua 4 - Baracoa-Guantanamo-Santiago de Cuba

Dimineata ne vom imbarca in autocarul care ne va insoti tot restul excursiei pana la intoarcerea la Havana.Drumul de la Baracoa la Santiago este foarte spectaculos, intai traversand muntii si apoi urmand conturul coastei Marii Caraibelor pana la Guantanamo. Cazare la Santiago de Cuba.
5

Ziua 5 - Santiago de Cuba

Dimineata vom vizita centrul istoric al orasului Santiago de Cuba. Optional masa de pranz o putem servi pe insulita de pescari Cayo Granma, in golful Santiago de Cuba. Dupa amiaza optional plaja sau ascensiune la Gran Piedra, punctul de belvedere de unde se poate zari Jamaica in zilele senine.Cazare in Santiago de Cuba.
6

Ziua 6 - Santiago de Cuba - Bayamo

Vom pleca catre Bayamo, oraselul pitoresc unde a fost compus si cantat prima oara imnul cubanez „La Bayamesa”. Pe drum ne vom opri la Basilica El Cobre.Cazare la Bayamo.
7

Ziua 7 - Sierra Maestra - Camaguey (Patrimoniu UNESCO)

Dimineata transfer la Alto del Naranjo  cu vehicule de teren. Excursie pe jos la Comandancia a armatei rebele din Sierra Maestra. Pe langa incarcatura istorica si revolutionara a zonei ne vom bucura de frumusetea unica a acestor munti.Dupa amiaza transfer la Camaguey. Cazare.
8

Ziua 8 - Camaguey (Patrimoniu UNESCO) - Trinidad (Patrimoniu UNESCO)

Dimineata vizita centrului  istoric, patrimoniu al umanitatii (optional cu traditionalele bicitaxi). Dupa amiaza ne continuam drumul catre Trinidad.Cazare in Trinidad.
9

Ziua 9 - Trinidad – Patrimoniu UNESCO

Tur al celui mai frumos si pitoresc oraşel din Cuba. Trinidad clasificat Patrimoniu Mondial de către UNESCO are o istorie palpitanta, pirati, corsari si alti aventurieri din toata lumea legandu-si existenta de aceste locuri. Dupa amiaza vizitarea vaii de Los Ingenios (posibil calare pentru amatori). Cazare la Trinidad.
10

Ziua 10 - Cayo Blanco

Astazi relaxare la plaja, unde amatorii pot sa inoate in jurul recifelor de corali. Optional aici se poate face o excursie de o zi cu catamaranul la frumoasa insula Cayo Blanco. Cazare la Trinidad.
11

Ziua 11 - Trinidad – Cienfuegos (patrimoniu UNESCO) – Cueva de los Pesces - Playa Larga

Ne continuam calatoria catre vest, prima oprire fiind la Cienfuegos, patrimoniu mondial, un oraş fermecător  cu  atmosfera de provincie. Urmeaza un loc de o frumusete rara, unde putem face snorkeling atat in apele limpezi ale unei pesteri prabusite, cat si in apele turcoaz ale Marii Caraibelor.Spre seara vom ajunge la Playa Larga, un satuc pitoresc in Golful Porcilor. Aici este unul din putinele locuri din lume unde se poate servi la cina exotica carne de crocodil. Cazare la Playa Larga.
12

Ziua 12 - Cueva de los Pesces - Laguna del Tesoro, - Havana

Astazi vom vizita o laguna, care imbina peisajele care-ti taie rasuflarea, cu posibilitatea de a vedea ferocii crocodili in mediul lor natural.Spre seara vom ajunge inapoi la Havana unde ne vom bucura de viata trepidanta de noapte.
13

Ziua 13-14 - Havana - Bucuresti

Program liber.Transfer la aeroport si zbor spre casa.
14

Tarif

14 zile - PROMO - 2100 euro

Locatia Turului

Cuba

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian