Circuit Coasta de Azur Avion Bucuresti

Riviera Franceza a fost si ramane in continuare un simbol al elegantei si al distinctiei europene, paradisul opulentei timp de aproape 400 de ani. Astazi, statiunile si orasele de pe coasta de 120 de kilometri a Frantei la Marea Tireniana, au devenit accesibile si turistului de rand. Totusi, Saint Tropez, Cannes sau Juan les Pins sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european.

sursa: wikipedia.org

Ultima actualizare: ianuarie 11, 2019

8 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, 20.09.2018
 • Dress Code

  Cum doriti
1

ZIUA 1

Intalnire la aeroportul Bucuresti la ora 10.00 pentru imbarcare cursa Bucuresti –Nice la ora 12.20. Sosire Nice ora 14.00.Transfer hotel ( optional).Cazare hotel3*/4* zonaNice-Cannes. 
2

ZIUA 2

Mic dejun.Timp liber pentru plaja( cea mai eleganta plaja din Europa ) , odihna ,plimbare Optional, excursie MONACO.Vom admira celebrul Cazinou din Monte Carlo, Gradina Japoneza, Catedrala, Orasul Vechi. Asistam la schimbarea garzii de la Palatul Principelui de Monaco. Admiram panorama si Portul Hercule, Vizitam Muzeul Oceanografic-cel mai spectaculos din lume, de acest tip.Cazare zona Nice-Cannes , hotel 3*/4*.
3

ZIUA 3

Mic dejun.Timp liber pentru plaja( cea mai eleganta plaja din Europa ) , odihna ,plimbare. Dupa amiaza , plimbare prin NICE, cea mai renumita statiune de pe Riviera Franceza –vom admira Vechea Nice, renumita faleza”Promenade des Anglais”, palatele impresionante cu fatade in stilul”La belle Epoque”. Cazare zona Nice-Cannes, hotel 3*/4*.
4

ZIUA 4

Mic dejun . Timp liber pentru plaja .Dupaamiaza – se viziteaza CANNES, una din cele mai atractive si elegante statiuni de pe Coasta de Azur:Vechiul Port, eleganta faleza –Boulevard de la Croisette, Palatul Festivalelor. Cazare zona Nice-Cannes, hotel 3*/4*.
5

ZIUA 5

Mic dejun . Timp liber pentru plaja , odihna ,plimbare.Optional – mini croaziera la SAINT TROPEZ –statiune excluvista care atrage celebritati din toata lumea, cu mici plaje scaldate de soarele mediteranean si strazi pitoresti de-alungul carora avem o imagine atractiva a boemei frantuzesti.Cazare Nice-Cannes hotel 3*/4*.
6

ZIUA 6

Mic dejun . Timp liber pentru plaja , odihna , plimbare. Optional, excursie de o zi la GRASS,capitala mondiala a parfumurilor-mic oras francez ,de un pitoresc inegalabil. Vom vizita Muzeul Parfumurilor (bilet de intrare inclus). Cazare zona Nice-Cannes hotel 3*/4*.
7

ZIUA 7

Mic dejun . Timp liber pentru plaja , odihna ,plimbare.Optional – mini croaziera INSULA ST.MARGUERITE-insula invaluita in parfumul padurilor de eucalipti si pini al carei nume este strins legata de legenda “omului cu masca de fier”, care a fost intemnitat 11 ani in fortareata care domina marea.Cazare Nice-Cannes hotel 3*/4*.
8

ZIUA 8

Mic dejun . Eliberarea camerelor la ora 11.00. Timp liber. Transfer la aeroport ( optional) pt zborul Nice-Bucuresti ora 14.35. Sosire Bucuresti ora 18.05.pentru un grup mai mic de 25 persoane, pretul se recalculeaza( grup 20-24 pers +25 eur; 15-19 pers +50 eur)

Locatia Turului

Coasta de Azur, France

Cu peste 150 de plaje publice si private marginite pe de o parte de mare si de partea opusa de stanci verticale si versanti abrupti, Riviera Franceza este un autentic spectacol al naturii ce-si merita pe deplin numele de Coasta de Azur. Exista aproximativ 50 de statiuni pe Coasta de Azur – localitati mici sau orase care pot satisface orice pretentie turistica.

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

 •  bilet de avion Bucuresti –Nice si retur;
 •  cazare zona Nice sau Cannes, hotel 3 stele, cu mic dejun inclus-7 nopti;
 •  vizitarea statiunilor Nice si Cannes;
 •  ghid atestat;
 •  supliment cazare hotel 4* -190 eur/pers;
 •  taxe de aeroport ~100 euro;
 •  asigurare medicala (nu este obligatorie);
 •  intrari obiective turistice –se achita la faya locului, partenerilor externi;
 •  transfer aeroport-hotel-aeroport ~20 eur/sens/pers;
 •  excursii optionale –S. Tropez ~ 45 eur , S. Marguerite ~40 eur , Monaco-35 euro ,Grass-cel mai renumit centru de   fabricare a parfumurilor din Franta~35 euro( minim 20 platitori) –se achita la fata locului, partenerilor externi;
Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian