Circuit Coasta de Azur Autocar Timisoara

Coasta de Azur este regiunea de coastă a Franței la Marea Ligurică. Una dintre cele mai cunoscute zone de litoral din lume, Coasta de Azur, se continuă în est cu Riviera Italiană prin Monaco.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: decembrie 6, 2019

8 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03.09.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  7 nopti cazare cu mic dejun
  Asistenta turistica
  transport cu autocar climatizat
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  excursiile optionale si biletele de vaporas si autobuz
  taxe de intrare la obiective turistice
1

Ziua I

Plecare din Timisoara. Sosire in zona Noventa di Piave/ Lido di jesolo.
2

Ziua II

Mic dejun. Venetia: Orasul ce a facut candva jocurile politice in intreg bazinul Mediteranei, se desfasoara la picioarele turistilor. Turul orasului cuprinde Piata San Marco, locul in care, in fata Catedralei San Marco si a Dogelui se revarsau darurile corabierilor ce strabateau marile. Traseul continua cu Podul Rialto, locul din care se poate admira maretia apusa a nobililor venetieni. Palatele cu fatada spre Canal Grande sunt si astazi exemplu pentru studentii ce vin sa admire Galeria Academiei de Arta Venetiene. Retur cu vaporasul la Punta Sabbioni. Continuam traseul spre San Remo. Cazare Hotel Napoleon.
3

Ziua III

Mic dejun. Timp liber. Plimbare in orasul festivalurilor de muzica italiene, pe langa portul de iahturi, pe langa vilele elegante si pline de verdeata si flori ale vechii aristocratii europene… Plaja.
4

Ziua IV

Mic dejun. Plecare spre Monte Carlo. Vizita in zona inalta a orasului: Catedrala Notre Dame, Oceanograful, Palatul Regal, apoi coboram pe langa Portul de Iahturi, pe Circuitul de Formula I, pe langa celebrul Casino, in zona exclusivista a magazinelor de lux. Timp liber.Tur de oras pietonal in Nisa: Corso Saleya, Opera, Piata de Flori, Promenada Englezilor, Piata Massena, Cazinoul , zona comerciala. Pornim apoi spre Cannes. Plimbare prin zona Portului de Iahturi, Primaria, Palatul Festivalurilor, Cazinoul, celebra Promenada “ Croisette” cu sirul hotelurilor de lux si plajele lor. Timp liber . Vizita la centrul de parfumuri de la Eze. Retur la San Remo. Cazare.
5

Ziua V

Mic dejun. Optional excursie in capitala distractiei de pe Coasta de Azur: Saint Tropez. ( 35 euro/pax).
6

Ziua VI

Mic dejun. Timp liber. Plaja.
7

Ziua VII

Mic dejun. Plecare spre Genova. Vedem zona centrala a orasului cu Catedrala, Portul , vechiul galion. Ne indreptam spre Milano. Popas in oras pentru a vedea Castelul Sforzesco, Domul –impresionanta realizare arhitectonica , Teatrul Scala, Primaria, Galeriile Vittorio Emmanulele II, etc..Seara ajungem in zona Verona . Cazare .
8

Ziua VIII

. Mic dejun. Pornim spre Padova: Piata Pratto dell Valle, Universitatea, Biserica San Antonio, etc.. La pranz plecam spre tara. Sosire in cursul noptii.
9

Tarif

500 euro + 250 lei
10

Plecare

3 sep 2020

Locatia Turului

Coasta de Azur, Franta

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian