Circuit Chile Avion Bucuresti

De la cel mai lung lanţ muntos, până la una dintre cele mai aride zone deșertice din lume, se întâmplă ca fabulosul Chile să le aibă pe toate, aspect care face această ţară una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice de pe glob. De la Nord la Sud, vom descoperi împreună cele mai impresionante locuri ale sale.

 

sursa: tripadvisor.com

Ultima actualizare: septembrie 23, 2018

14 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

    zboruri  cu escala
  11 mic dejunuri + 1 pranz în satul Ensenada +All Inclusive
  11 nopţi de cazare în hoteluri de 3 si 4*
  Asigurare medicală de călătorie si storno
  Bilet avion pe rutele interne
  Bilet de avion Bucureşti – SANTIAGO DE CHILE– Bucureşti
  Conducător de grup român
  Ghizi locali
  Intrari la obiectivele turistice
  Taxe aeroport
  Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare
 • Nu este inclus

  Alte servicii decât cele menţionate în program
  Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)
  Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane
  Taxe de ieşire de pe aeroporturi
  Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului)
1

Ziua 1

București - Santiago de ChileZburăm din București către America de Sud, unde ne așteaptă zile de poveste.
2

Ziua 2

Santiago de ChileSosim în Santiago de Chile, lăsăm bagajul la hotel și mergem într-un tur al celui mai mare oraș al ţării. Metropola așezată la poalele anzilor oferă nenumărate activităţi de timp liber, de la plimbări liniștite în timpul zilei la petreceri aglomerate care se întind până dimineaţa. Ne oprim mai întâi pe renumitul bulevard Alameda, cuceritor prin culorile sale vii, apoi mergem la Castelul Hidalgo, așezat pe Dealul Santa Lucia, unde putem admira frumoasele grădini și fântâni arteziene. De aici mergem către Plaza de Armas, principala piaţă a orașului, care marchează centrul iniţial al vechiului Santiago, fiind construită în 1541. În zonă se află Catedrala Metropolitană, Palatul Înaltei Curţi, dar și sediul central al Poștei. Descoperim apoi boeul cartier Bellavista și urcăm pe Dealul San Cristobal. Panorama este spectaculoasă, așa că ţine aparatul de fotografiat la îndemână pentru instantanee deosebite cu orașul și cu semeţii Anzi.Putem încheia turul la unul dintre barurile cu specific local, unde putem încerca faimoasa băutură Pisco Sour chiar la ea acasă.
3

Ziua 3

Santiago De Chile - Calama - San Pedro De AtacamaDupă mic-dejun, mergem la aeroportul din Calama și zburăm spre un loc plin de magie. Bienvenido a San Pedro! San Pedro de Atacama este un mic oraș așezat în mijlocul celui mai arid deșert de pe glob. Orice călătorie în această zonă trebuie să înceapă într-unul din micile restaurante de chirpici, adevărate cluburi sociale, unde localnicii și turiștii petrec ore în șir la cafele și discuţii. După-amiază vom explora Valle de la Luna, o zonă a deșertului unde, datorită reliefului bizar și caracterului complet arid, putem juracă ne aflăm pe suprafaţa Lunii. Valea este înţesată cu formaţiuni neobișnuite din piatră și argilă, precum Cele Trei Marii, trei stânci ce redau silueta unor femei. Vom fi uimiţi de puterea de modelare a apei și a vântului, dar mai ales a timpului, care împreună au creat toate aceste exponate din jurul nostru. Pe măsură ce ne apropiem de crestele vechilor munţi, descoperim mici peșteri saline săpate în stâncă. Sfârșitul zilei aduce punctul culminant al experienţei în deșertul Atacama, dându-ne ocazia de a admira unul dintre cele mai frumoase apusuri pe care le-am putea vedea. Stâncile cu aspect ciudat, crestele ascuţite, culorile aprinse de pe cer și Vulcanul Licancabur care se înalţă în fundal fac din acest tablou o adevărată operă de artă. După apus ne vom întoarce la hotel.
4

Ziua 4

San Pedro De AtacamaMergem într-o vizită la Salar de Atacama, o întindere de sare care te uimește. Este al treilea deșert de sare ca suprafaţă din lume și impresionează pe oricine prin simplitatea cu care natura și-a desăvârșit opera. Linia orizontului pare foarte departe, solul este acoperit de sare și totul pare desprins din filmele SF.  Urmând drumul către Argentina, vedem Lagunas Miscanti & Miniques, două lacuri sărate. Culoarea lor contrastează puternic cu împrejurimile și reprezintă o ocazie unică pentru fotografii suprarealiste cu cei doi vulcani de lângă.
5

Ziua 5

San Pedro De Atacama - Santiago De ChileÎncepem ziua foarte devreme, în jurul orei 4 AM, și plecăm spre Tatio, cel mai întins câmp cu gheizere din emisfera sudică, așezat în Munţii Anzi, foarte aproape de Atacama. Gheizerele produc aici un spectacol minunat, iar punctul culminant este la ora 6 AM, de aceea am și ales să venim atât de devreme. Fâșiile de abur se ridică dansând deasupra solului, contrastând cu frumoasele culori ale răsăritului. Este un moment care nu trebuie ratat, în mod special de cei pasionaţi de fotografie. Când soarele ajunge sus, putem face liniștiţi o baie în lacurile termale care se întind în zonă. Mic-dejunul îl vom servi tot aici, în acest cadru unic. Ne oprim apoi în Machuca, un sat pitoresc cu doar 20 de case ridicate din lut, paie și lemn de cactus. Locuitorii săi iubesc vizitatorii care le trec pragul, așa că vom fi răsfăţaţi cu mâncăruri tipice zonei, cum ar fi sopaipillas, o pâine specială, sau empanadas, un aluat fraged umplut cu carne aromată! Cu puţin noroc, pe drumul de întoarcere vom surprinde flamingos, raţe și alte păsări. Din San Pedro, mergem la Calama, de unde luăm avionul cu destinaţia Santiago de Chile.
6

Ziua 6

Santiago De ChileAstăzi descoperim straniul oraș Valparaiso, orașul lui Pablo Neruda, despre care acesta scria: „Valparaiso, cât de absurd poţi fi.. nu ţi-ai pieptănat niciodată părul și n-ai avut niciodată timp să te îmbraci, viaţa te-a luat mereu prin surprindere”. Acest loc fermecător se întinde de-a lungul coastei și în sus, pe dealurile din apropiere, oferind nenumărate panorame care ne îndeamnă  să facem sute de fotografii. Avem ocazia de a vizita casa memorială a lui Pablo Neruda, La Sebastiana. Casa așezată pe deal oferă o priveliște minunată asupra orașului, iar Pablo își făcuse un obicei din a admira focul de artificii de revelion de pe terasa superioară. În continuarea zilei vom vizita Viña del Mar, fratele lui Valparaiso, un oraș la fel de mare, dar mult mai îngrijit, denumit și Orașul Grădinilor. Ne putem relaxa la o plimbare pe plajele întinse sau pe bulevardele înconjurate de palmieri, unde găsim suveniruri deosebite. Pe seară revenim în Santiago și mergem la hotel pentru odihnă.
7

Ziua 7

Santiago De Chile - Puerto Montt - Puerto VarasZburăm din Santiago spre Puerto Montt și facem cu autocarul un tur al orașului. Mergem pe Bulevardul Costanera până în centru, unde se află Catedrala, cea mai veche clădire din regiune. Poţi face fotografii aparte cu Golul Reloncavi, cu Insula Tenglo și cu canalele. Vizităm, de asemenea, Angelmo, piaţa de pește și fructe de mare din port, unde aromele ne vor îmbăta simţurile. Seara, mergem la hotel în Puerto Valas, un orășel superb aflat la poalele vulcanilor Osorno și Calbuco.
8

Ziua 8

Puerto VarasDupă mic-dejun, facem o plimbare pe malul sudic al lacului Llanquihue, de unde, se vede, în fundal, întreaga regiune acoperită de lacuri. Continuăm periplul prin pădure, în perimetrul Parcului Naţional Vicente Perez Rosales, până la fermecătoarea cascadă Petrohue. Aici, tabloul devine chiar mai frumos datorită cascadei cu ape verzi, care curge chiar la poalele vulcanului. Mai mulţi munţi înconjoară lacul, precum El Muerto sau Incahuasi, dar și Vulcanul Ojos del Salado, cel mai înalt vulcan activ din lume. Ne continuăm traseul, către Vulcanul Osorno, care se înalţă abrupt deasupra noastră, fiind adesea comparat cu Muntele Fuji din Japonia. Mergem până în Ensenada, unde vizităm Laguna Verde, un lac sărat superb, și ajungem în centrul de schi Osorno Volcano, apoi revenim în Puerto Varas.
9

Ziua 9

Puerto Varas - Torres Del Paine National ParkDis de dimineaţă plecăm spre aeroportul din Puerto Monnt cu destinaţia Parcul Naţional Torres del Paine, cea mai frumoasă zonă protejată din Chile și poate chiar din toată America de Sud.Numele i se trage de la stâncile imense de granit care acaparează întregul tablou al parcului. Luându-ne încet privirea de la masivele stânci, descoperim că tabloul este extrem de divers, înglobând în compoziţia sa lacuri cu ape azur și păduri turcoaz, râuri învolburate și un imens gheţar albastru. Centrul de informaţii al parcului ne va oferi toate detaliile necesare la faţa locului, așa că veţi decide pe loc ce anume doriţi să vizitaţi în perimetrul parcului.
10

Ziua 10

Torres Del Paine National ParkAveţi o nouă zi întreagă pentru a explora oricare dintre traseele din parc. Sugestia noastră este să vizitaţi Lacul Sarmiento, cel mai mare parc din zonă, format în urma acumulării apei de ploaie în platoul din rocă. Aici vântul nu se oprește niciodată, lovindu-se continuu de luciul apei ce reflectă imaginea feerică a muntelui din fundal. Fășia albă care înconjoară lacul este formată din așa-numiţii tromboliţi, un tip de formaţiuni calcaroase vii, care prin fotosinteză se dezvoltă și cresc cu aproximativ 1mm pe an.
11

Ziua 11

Torres del Paine National ParkBucuraţi-vă de ultima zi petrecută în acest cadru sălbatic. Vă sugerăm să vizitaţi Laguna Amarga, un loc de o frumuseţe deosebită, în care puteţi realiza fotografii de-a dreptul uluitoare. Cerul mereu albastru, luciul liniștit al apei și piscurile masive, albite de zăpadă, alcătuiesc un tablou perfect. Întâlnim și aici un soi de fosile vii; de data aceasta e vorba de stromatoliţi, strămoșii tromboliţilor pe care i-am descoperit pe malul lacului Sarmiento. Cu puţin noroc vom întâlni și stoluri de păsări flamingo, guanacos, o rudă a lamei, păsări nandu sau chiar o pumă.
12

Ziua 12

Santiago De ChileAstăzi vom zbura spre Santiago, de unde a doua zi vom pleca spre casă. Zborul este lung, așa că, odată ajunși în Santiago, mergem direct la hotel pentru a ne odihni.
13

Ziua 13

Santiago de Chile - BucureștiAdios, Chile! Pe lângă bagaje și suveniruri, ne întoarcem acasă cu amintiri nepreţuite, peisaje scoase parcă din altă lume și, nu în ultimul rând, cu informaţii noi și interesante despre istoria și geografia acestei ţări de la marginea lumii.
14

Ziua 14

BucureștiAjungem înapoi pe meleagurile României, cu bateriile încărcate și zâmbetul pe buze!
15

Detalii Program

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 150

PROMO

Reducere 100

STANDARD +

Reducere 50

3925

+ 890 € (taxe de aeroport)

3775

+ 890 € (taxe de aeroport)

3825

+ 890 € (taxe de aeroport)

3885

+ 890 € (taxe de aeroport)

pret de persoana in camera dubla
 • Avans 25% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 • GRATUIT - asigurare medicală premium;
 • GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
 • GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 50% la înscriere;
 • Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 • Nu se cumulează cu alte reduceri;
 • Oferta este valabilă până la 30.07.2018
 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.04.2019.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 30% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 • Nu se cumulează cu alte reduceri;
 • Oferta este valabilă până la 30.08.2018.
 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 25% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 •  Nu se cumulează cu alte reduceri;
suplimente
 • Supliment de single 1140 €

Locatia Turului

Chile

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

 • • Bilet de avion Bucureşti – SANTIAGO DE CHILE– Bucureşti,  zboruri  cu escala;
 • • Bilet avion pe rutele interne: Santiago de Chille – Calama, Calama -Santiago de Chille, Santiago De Chile-Puerto Montt, Puerto Montt-Punta Arenas, Punta Arenas-Santiago de Chille;
 • • Taxele de aeroport;
 • • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 • • 11 nopţi de cazare în hoteluri de 3 si 4*;
 • • 11 mic dejunuri + 1 pranz în satul Ensenada +All Inclusive pentru zilele 9-11 din program;
 • • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 • • Asigurare medicală de călătorie şi storno;
 • • Ghizi locali;
 • • Conducător de grup român;
 • • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 • • Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
 • • Alte servicii decât cele menţionate în program;
 • • Taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică; Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului);
Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian