Circuit Castele Bavareze Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Există, undeva în vestul Europei, un ţinut de poveste, cu munţi decupaţi parcă din cărţi ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orăşele medievale şi oameni ospitalieri, cu castele fastuoase şi biserici baroce în care parcă te pierzi în timp. Ţinutul Bavariei este un loc în care poţi trăi bucuria în forma ei cea mai pură. Vă invităm într-una din cele mai frumoase călătorii prin Europa.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: februarie 25, 2021

3 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 27.08.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopți cazare cu mic dejun la hotel 2/3*
  însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei
  transport autocar omologat curse externe
 • Nu este inclus

  asigurare medicală/storno
  Intrari la obiectivele turistice
  supliment cameră single 75 euro/pers
1

ZIUA 1:

Plecare din Timișoara dimineața devreme, traversăm Ungaria. În Austria vom face un popas la Abația de laMelk, care reprezintă unul dintre cele mai frumoase monumente baroce europene cu o vechime de peste 900 de ani, așezat la începutul defileului Dunării, un drum romantic plin de castele și podgorii. Cazare în zona Salzburg.
2

ZIUA 2:

Mic dejun. Plecare spre Chiemsee. Îmbarcare pe vaporașul care ne duce pe insula Herren, unde se vizitează Castelul Herrenchiemsee, construit de regele Ludovic al II-lea al Bavariei, ca un omagiu adus Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea. Traseul continuă spre München, capitala Bavariei și al doilea oraș ca mărime din Germania. Tur de oraș pietonal în München: Domul – Basilica Fecioarei Maria, Primăria veche, Primăria nouă, Piața Fecioarei Maria, Basilica Sf. Petru, Basilica Sf. Mihail, Berăria Regală Hofbrauhaus. Timp liber. Sugestii vizite: Piața Odeon, Piața Viktualienmarkt și ansamblul Residenz. Cazare în zona München.
3

ZIUA 3:

Mic dejun. Vizităm castelele Hohenschwangau și Neuschwanstein. Hohenschwangau a fost construit de familia regală de Bavaria, locul unde a copilărit Ludovic al IIlea. Pe un versant din apropiere, acesta a ridicat Castelul Neuschwanstein, un castel de basm care a fost sursa de inspirație pentru realizarea Parcului Disneyland. Plecare spre Biserica Wies, monument UNESCO, situată la poalele Alpilor. Cazare în zona München.
4

ZIUA 4:

Mic dejun, plecam la Castelul Nymphenburg - galeria frumoaselor bavareze. Plecare spre țară.
5

Tarife

 • Week-end, Single
 • Pret: 370.00 EUR
 • 3 nopti, 1 adult
 
 • Week-end, Double
 • Pret: 590.00 EUR
 • 3 nopti, 2 adulti

Locatia Turului

Munich, Germania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian