Circuit Cappadocia Autocar Timisoara

 • Circuit Cappadocia 8 zile
 • Autocar Timisoara
 • Plecare pe 25.09.2021
 • Tarif: 400 Euro + 250 lei
sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: octombrie 18, 2020

8 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 25.09.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 cine
  8 zile/7 cazari cu mic dejun hotel 3/4*
  Asistență turístică
  transport cu autocar climatizat
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  croaziere
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua I

Plecare din Timisoara la 4.00. Sosire in Sofia. Cazare. Vizita la Catedrala Alexander Nevski. .Continuam traseul spre Edirne. Cazare in zona Edirne.
2

Ziua II

Mic dejun. Pornim spre Turcia . Popas in Edirne pentru a vedea Moscheia Selimye, creatie a marelui arhitect Sinan si bazarul orasului din apropiere .Continuam drumul spre Ankara trecand prin zona Istanbul.
3

Ziua III

Mic dejun. Vizita in Ankara, capitala Turciei ; Anitkabir, mausoleul lui Ataturk unde se gaseste o parte din mostenirea spirituala pe care a lasat o Turciei moderne. Vizita la Muzeul de Arheologie, unul dintre cele mai cuprinzatoare din lume in ceea ce priveste vechile civilizatii . Vedem zona centrala a orasului , zona administrativa si comerciala. Ne indreptam apoi spre Cappadocia . Cazare seara in Urgup. Cina Hotel.
4

Ziua IV

Mic dejun. Pornim astazi spre Kaymakly sau Derinkuyu pentru a vedea orasele subterane ale civilizatiilor stravechi care s-au refugiat sub pamant in fata invadatorilor de-a lungul timpului . Vom poposi in Valea Ihlara si vom incepe plimbarea prin canionul in care si-au gasit linistea si pacea rugaciunilor sihastrii din timpurile de inceput ale crestinismului pana la sosirea otomanilor in regiune. Peisajul sculptat de natura in versantii dealurilor de la Cavusin si Zelve precum si localitatile de langa acestea vor fi urmatorele puncte de interes pe lista zilei . Cina si cazare in Urgup.
5

Ziua V

Optional zbor cu balonul desasupra zonei Uchisar/ Avanos/ Goreme. Mic dejun . Mergem in Parcul Arheologic Goreme unde descoperim sapate in stanca o serie de biserici ale primilor crestini si apoi a calugarilor ce alcatuiau aici un important centru monastic. Plimbare prin localitaea Goreme si apoi Uchisar unde vedem locuinte si chiar hoteluri sau localuri sapate in roca moale a dealurilor . Avanos-ul este urmatorul obiectiv al zilei. Timp liber Cazare in Urgup. Cina.
6

Ziua VI

Mic dejun . Plecare spre Istanbul . Popas la un outlet cu produse textile . Cazare in Istanbul.
7

Ziua VII

Mic dejun. Vizitam Moscheia Albastra, Sfanta Sofia, Hipodromul, Zidurile Vechiului Bizant, Cornul de Aur , si apoi timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar si in zona comerciala sau vizite la Palatul Topkapi si Cisternele lui Teodosie. Optional croaziera pe Bosfor cu vaporasul. Cazare in Istanbul.
8

Ziua VIII

Mic dejun. Plecare spre tara dimineata devreme.
9

Tarif

400 Euro + 250 lei
10

Plecare

25 septembrie 2021

Locatia Turului

Cappadocia, Turcia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian