Circuit Anglia Scotia Irlanda Autocar

Anglia este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Până în anul 1707 Anglia a fost un regat suveran, de sine stătător, Regatul Angliei.

Scoția este o țară ce face parte din Regatul Unit și acoperă treimea de nord a insulei Marea Britanie. Se învecinează cu Anglia la sud, și este înconjurată de Oceanul Atlantic, cu Marea Nordului la est și cu Canalul de Nord și Marea Irlandei la sud-vest.

Irlanda, denumită și Republica Irlanda, este un stat suveran aflat în Europa de Vest, ocupând circa cinci șesimi din insula Irlanda. Capitala și cel mai mare oraș al țării este Dublin, aflat în estul insulei, a cărei arie metropolitană găzduiește aproximativ un sfert din cei 4,6 milioane de locuitori ai țării.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: aprilie 14, 2020

15 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara/Arad, 01.08.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  15 cazari cu mic dejun la hotel 3/4*
  ferry boat
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  bacsis soferi
  Excursii optionale
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua I

Plecare din tara spre Nurenberg . Sosire seara si cazare.
2

Ziua II

Mic dejun.Vizita in Nurenberg. Castelul, Casa lui Albrecht Durer, Catedrala, Primaria, zidurile medievale, podurile, etc. Continuarea traseului spre Koln, capitala Renaniei. Vizita in functie de timp la Dom , locul incare sunt inmormantati cei trei magi , si apoi timp liber in zona centrala. Cazare zona Koln/ Aachen.
3

Ziua III

Mic dejun. Vizita in Aachen, vechea capitala alui Carol cel Mare. Catedrala de incoronare a regilor franci, primaria, Teatrul, etc . Pornim spre Londra. Imbarcare pe ferryboat la Calais si traversam spre Dover- adevarata poarta maritime si rutiera a Angliei . Sosire si cazare la Londra.
4

Ziua IV

Londra : Mic dejun, tur panoramic de oras. Vom parcurge traseul celor mai importante monumente, castele sau muzee: Picadilly Circus, Trafalgar Square cu statuia Amiralului Nelson, Covent Garden, Leicester Sguare, Pall Mall , Palatul Buckingham, simbol al regalitatii britanice, Palatul Westminsler, sediul guvernului englez de aproape 1000 de ani si Westminsler Abbey, una din cele mai mari manastiri in stil gotic din Evul Mediu, Cladirea Parlamentului, structura gotica cu peste 1000 de camere, de langa care vegheaza celebrul Big Ben, care din 1858 anunta ora exacta, Victoria Street, Catedrala Sf. Paul, , Tower Bridge…
5

Ziua V

Mic dejun. Mergem astazi la cel mai faimos castel din Anglia ,Castelul Windsor, resedinta de baza a suveranilor britanici ce se inalta semet deasupra Tamisei pe o stanca de calcar pentu a vedea castelul situat pe malul Tamisei si oraselul ce-l inconjoara. Vizita in Oxford. Vom vedea colegiile vechi si Catedrala, una din cele mai vechi din Marea Britanie, datand din sec. al XIII–lea. Urmatoatarea oprire va fi la cel mai mare domeniu privat din Anglia. Palatul Blenheim este asezat in mijlocul uni parc urias, fiind resedinta lui Winston Churchill, al X lea duce de Marlborough. Retur la Londra.
6

Ziua VI

Mic dejun. Vizita la British Museum, unde colectiile sale aduna annual milioane de vizitatori, Plimbare prin zona exclusivista a resedintelor ministrilor britanici ( Downing Street ) , pe malul Tamisei , pe langa Teatrul Globus – locul reprezentatiilor lui Shakespeare . Alte optiuni ar fi vizita Muzeul de Ceara “Madam Tussaud” si Planetarium sau un “shopping “ pe Oxford Street sau de ce nu, la magazinul Harrods.. Dupa amiaza, vizita la Turnul Londrei.
7

Ziua VII

Mic dejun. Pornim spre Stratford – upon – Avon, oras ce isi pastraza inca atmosfera vremurilor celui mai vestit fiu al sau – Shakespeare – cu casele sale jumatate din lemn, cu magazinele si restaurantele traditionale. Urmatorul popas va fi la Warwick pentru a vizita Castelul Warwick, locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze. Desi prima constructie a fost distrusa, s-au pastrat turnurile din secolul al 14-lea. Urmatoarea vizita va fi la Chester. Cel mai fascinant oras tudorian din tinutul deluros ce margineste Tara Galilor. Importanta asezare in vremurile romane , acum cunoscut pentru sirurile duble de magazine si trotuare acoperite, asezate una peste alta. Cazare in Liverpool.
8

Ziua VIII

Mic dejun. Liverpool, orasul natal al trupei Beatles, locul un de se afla cea mai mare Catedrala anglicana din Marea Britanie, terminata in 1978. Vizitam Muzeul Liverpool sau Galeria de arta Walker precum si Cheiul reamenajat. Ne indreptam spre York, un oras cu ziduri romane, strazi medievale, cu un pitoresc tur normand, cu un pub si o ceainarie la fiecare pas, cu York Minster, cea mai mare catedrala din tara construita timp de 250 ani, locul unde a fost incoronat imparatul Constantin cel Mare si dupa opt secole de istorie romana, a fost ocupat de vikingi . Urmatorul popas il vom face la Durham, unde deasupra raului Wear si a orasului vechi se inalta maiestuos Catedrala, una din cele mai frumoase din Europa, si Castelul, singura fortareata nordica nepradata. cazare in zona Newcastle.
9

Ziua IX

Mic dejun. Sosim la Edinburgh. Incepem sa descoperim orasul numit “Grande Dame” sau “Atena Nordului”. Trecem pe Princes Street, inima orasului apoi parcurgem “Royal Mile” , vizitam Castelul, insemn al orasului, cetate care pastreaza bijuteriile coroanei si Holyroodhouse, astazi resedinta a casei britanice, ce exista din 1128. Aici Regina Scotiei – Maria, a suportat cu demnitate cei 19 ani de inchisoare. Dupa pranz pornim spre Stirling, considerat a fi capitala de drept a Scotiei, oras cu strazi intortocheate si pavaje medievale si cu Castelul, care pare parca crescut pe stanca inalta de 77 m, resedinta regilor Stuart . Ne indreptam apoi spre Glasgow,. Cazare.
10

Ziua X

Mic dejun. Optional pornim spre Highlands, zona inalta a Scotiei,pe langa cel mai inalt varf al Scotiei :Ben Nevis. Parcurgem un traseu de vis printre munti si celebrele lacuri scotiene numite Loch. Poate cel mai cunoscut dintre ele este Loch Ness in care se presupune ca traieste celebrul monstru Nessie. Popas in Fort Williams. Vedem Castelul Urquhart, odinioara unul dintre cele mai mari din Scotia. Vom parcurge malul lacului in speranta ca ni se va arata monstrul si vom ajunge in Inverness, portul din zona Nordica a scotiei, adevarata poarta maritima. Ne intoarcem spre Glasgow trecand pe langa o serie de castele ale clanurilor vechi scotiene sau manastiri parasite. Cazare in Glasgow.
11

Ziua XI

Mic dejun. Vizita in zona centrala a celui de-al doilea oras ca marime al Marii Britanii pentru a vedea Catedrala singura catedrala medievala care a scapat de distrugeri, Galeria de Arta, a doua galerie dupa Tate Gallery din Londra. Pornim spre Cairnryan , de unde ne imbarcam spre Belfast- capital Irlandei de Nord. Timp liber in zona centrala. Cazare.
12

Ziua XII

Mic dejun. Vizita in oras. Muzeul Ulsterului, etc . La pranz plecare spre capital Irlandei-Dublin. Sosire in oras . Vizita in centrul orasului si apoi nu vom rata celebra zona a pub-urilor Temple Bar .Cazare in Dublin.
13

Ziua XIII

Mic dejun. Vizita in Dublin. Tur de oras. Catedrala Sf Patrick, Castelul Dublin, Universitatea Trinity College etc Timp liber in zona centrala. Transfer la aeroport pentru zborul spre Budapesta.( zbor la 19.40 local ) Dupa amiaza autocarul trece spre Tara Galilor cu ferrybotul. Din Hollyhead ne indreptam spre Liverpool .Cazare.
14

Ziua XIV

Mic dejun. Plecam spre Caterburry, capitala ecleziastica a Angliei, dominata de Catedrala unde arhiepiscopul Thomas Becket a fost asasinat. Vizita in Catedrala si apoi ne indreptam spre Dover pentru a traversa Canalul spre continent. Cazare`in zona Lille/Charleroi.
15

Ziua XV

Mic dejun. Pornim spre Luxemburg. Vizita in centrul orasului: Piata Armelor, Piata Primariei, Palatul Ducal, Piata Constitutiei,Catedrala, Cornisa, etc Continuam treseul spre Munchen. Cazare.
16

Ziua XVI

Mic dejun. Tur de oras in Munchen: Palatul Nymphenburg, Poarta Stachus, Primaria Noua , Bisericile si strazile comerciale. Plecare spre tara .
17

Data plecare

1 august 2020
18

Tarif

 • 1350 euro + 200 lei
 • Optiune retur avion Dublin/ Budapesta / transfer la Arad si Timisoara (extra  100 euro )

Locatia Turului

Anglia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian