Carnaval Venetia si Verona Autocar

Carnavalul de la Veneția este un festival anual sărbătorit în Veneția, Italia. Carnavalul se termină odată cu celebrarea creștină a Postului Mare, la 40 de zile înainte de Paște, pe data Lăsatului secului de carne, în ziua de dinaintea Miercurii Cenușii.

Versiunea de carnaval din Verona uimeste toti participantii in fiecare an, intrucat petrecerile se intrec mereu cu activitati care mai de care mai interesante.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: noiembrie 13, 2019

7 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia
  Cazare 4 nopti cu mic dejun in Lido di Jesolo la hotelul Tampico 3*sau similar
  Cazare o noapte cu mic dejun in Belgrad la hotel 3*
  Cazare o noapte cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*
  Excursie la Padua
  Ghid roman pe toata durata calatoriei
  O zi de vizitare a Carnavalului din Verona
  Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul
  Tur panoramic si pietonal la Belgrad
  Vizita la Pestera Postojna (biletul de intrare in pestera se achita separat)
 • Nu este inclus

  Asigurarile storno si medicale (optional)
  biletele de intrare la obiectivele turistice
  Excursii optionale
1

Ziua 1: Bucuresti – Belgrad (600 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05.00 si plecare (ora 05:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Belgrad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3* in Belgrad. Optional cina in cadrul hotelului- 15 euro/persoana fara bauturi.
2

Ziua 2: Belgrad – Lido di Jesolo ( 730 km)

Dimineata dupa micul dejun, vom face turul orasului Belgrad, capitala Serbiei, iar apoi ne vom continua drumul spre Lido di Jesolo. In cursul serii ajungem la Lido di Jesolo si ne cazam la hotelul Tampico 3* sau similar. Timp liber la dispozitie.
3

Ziua 3 : Excursie la Padua si Carnavalul de la Verona

Mic-dejun bufet. Excursie la Padova. Turul orasului. Continuam spre Verona pentru a asista la frumoasa paradă a măștilor și impartirea tradițională a galustelor, care este semnătura carnavalului de la Verona. Tatăl Gnocchi, un bătrân care poartă o furcă mare ca sceptru, este personajul principal al carnavalului. Pe langa acesta, mulți alții animă străzile orașului, figuranti, trupe muzicale, majorete si barci alegorice. Dupa o zi antrenanta, ne intoarcem in cursul serii la Lido di Jesolo si ne cazam la acelasi hotel. O noua zi de carnaval ne asteapta!
4

Ziua 4 : Carnavalul de la Venetia

Dupa micul dejun, transfer in centrul orasului Veneția pentru tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor.Carnavalul de la Veneția este, fără îndoială, unul dintre cele mai renumite carnavaluri din lume. Costumele frumoase și măștile venețiene transformă orașul într-un mod magic. Evenimentul atrage cca. 3 milioane de vizitatori pe an, ceea ce îl face cel mai mare eveniment din Veneția. În fiecare zi există posibilitatea de a participa la cel mai bun concurs de costume , care este deschis tuturor. Toți participanții isi prezinta costumele pe scena montata in Piata San Marco. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.
5

Ziua 5 : Carnavalul de la Venetia

Dupa micul dejun pornim din nou spre Venetia. Carnavalul de la Veneția este o sărbătoare unică, suspendată între trecut și prezent, cu multe evenimente și nenumărate parade iconice. În fiecare an, carnavalul include sărbători ale căror istorie datează din vremurile Serenissima, cum ar fi celebrul zbor al vulturului sau binecunoscutul zbor al îngerului, pentru a numi doar câteva. Carnavalul din Veneția este cel mai bun exemplu al amestecului perfect de tradiție, cultură și divertisment, oferind atmosfera si distracție vizitatorilor de toate vârstele. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.
6

Ziua 6 : Lido di Jesolo- Pestera Postojna-Budapesta ( 695 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Budapesta, iar in drum vom opri la Pestera Postojna, fără îndoială unul dintre cele mai diverse sisteme de peșteri din lume. La intrare veti achita separat biletul de intrare ( Pret informativ 25 euro/persoana).Cei 24 de kilometri de pasaje, galerii și săli magnifice oferă o experiență unică a lumii subterane.Dupa vizitarea pesterii, ne continuam drumul spre Budapesta.Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3*. Timp liber pentru relaxare.
7

Ziua 7 : Budapesta-Bucuresti ( 840 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.
8

Tarife

Plecare circuit Adult in camera dubla Al treilea adult in camera Copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
19.02.2020 299 euro 299 euro 249 euro
 
 • Supliment camera single : 135 euro
 • Imbarcari din: Bucuresti, Piteşti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin si localitatile de pe traseu.
 • BONUS-TURUL ORASELOR BELGRAD, PADUA SI VIZITA LA PESTERA POSTOJNA!
 

Locatia Turului

Venetia, Italia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian