Carnaval Venetia Autocar

Carnavalul de la Veneția este un festival anual sărbătorit în Veneția, Italia.Acest festival este cunoscut în toată lumea datorită măștilor extravagante specifice.

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: februarie 19, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, Piteşti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin si localitatile de pe traseu, 27.02.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghid roman insotitor
  Cazare 3 nopti cu mic dejun in Lido di Jesolo la hotelul Da Bepi 3*sau similar
  Cazare o noapte cu mic dejun in Belgrad la hotel 3*
  Cazare o noapte cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*
  Cazare o noapte cu mic dejun in Zagreb la hotel 3*
  Ghid roman insotitor
  Transport cu autocar clasificat international
  Tur panoramic la Ljubljana
  Tur panoramic si pietonal la Belgrad
  Tur panoramic si pietonal la Zagreb
  Vizita la Pestera Postojna
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  biletele de intrare la obiectivele turistice
  Excursii optionale
1

Ziua 1

Bucuresti  – Belgrad (600 km) Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05.00 si plecare (ora 05:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Belgrad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3* in Belgrad.
2

Ziua 2

Belgrad – Zagreb ( 400 km) Dimineata,dupa micul dejun, vom face un tur de oras Belgrad, capitala Serbiei, iar apoi ne vom continua drumul spre Zagreb. In cursul serii ajungem la Zagreb si ne cazam la hotel 3*.Optional, va propunem o   cina intr-un restaurant traditional, cu program artistic, mancare delicioasa si un vin bun.(Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)
3

Ziua 3

Zagreb- Ljubljana- Trieste - Lido di Jesolo (370 km) Dupa micul dejun, tur de oraș în Zagreb, capitala Croaţiei, renumită pentru parcurile sale verzi şi pieţele fermecătoare. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei. Aflată în inima Sloveniei, Ljubljana este un amestec fermecător de arhitectură medievală, parcuri uriașe și o atmosferă relaxantă ce te binedispune instantaneu. Tur de oraș în Ljubljana. Ne continuam drumul si in cursul serii ajungem la Lido di Jesolo si ne cazam la hotelul Da Bepi 3* sau similar. Timp liber la dispozitie.
4

Ziua 4

Carnavalul de la Venetia Dupa micul dejun, transfer in centrul orasului pentru tur pietonal impreuna cu ghidul roman insotitor. Carnavalul de la Veneția este, fără îndoială, unul dintre cele mai renumite carnavaluri din lume. Costumele frumoase și măștile venețiene transformă orașul într-un mod magic. Evenimentul atrage cca. 3 milioane de vizitatori pe an, ceea ce îl face cel mai mare eveniment din Veneția. În fiecare zi, există posibilitatea de a participa la cel mai bun concurs de costume , care este deschis tuturor. Toți participanții isi prezinta costumele pe scena montata in Piata San Marco. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.
5

Ziua 5

Carnavalul de la Venetia Dupa micul dejun pornim din nou spre Venetia. Carnavalul de la Veneția este o sărbătoare unică, suspendată între trecut și prezent, cu multe evenimente și nenumărate parade iconice. În fiecare an, carnavalul include sărbători ale căror istorie datează din vremurile Serenissima, cum ar fi celebrul zbor al vulturului sau binecunoscutul zbor al îngerului, pentru a numi doar câteva. Carnavalul din Veneția este cel mai bun exemplu al amestecului perfect de tradiție, cultură și divertisment, oferind atmosfera si distracție vizitatorilor de toate vârstele. Ne intoarcem in cursul serii si ne cazam la acelasi hotel din Lido di Jesolo.
6

Ziua 6

Lido di Jesolo- Pestera Postojna-Budapesta ( 695 km) Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Budapesta, iar in drum vom opri  la Pestera Postojna, fără îndoială unul dintre cele mai diverse sisteme de peșteri din lume. Cei 24 de kilometri de pasaje, galerii și săli magnifice oferă o experiență unică a lumii subterane.Dupa vizitarea pesterii, ne continuam drumul spre Budapesta.Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3*. Timp liber pentru relaxare.
7

Ziua 7

Budapesta-Bucuresti ( 840 km) Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.
8

Tarife

Plecare circuit Adult in camera dubla Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar Copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
27.02.2019 299 euro 299 euro 249 euro
9

Supliment

Supliment camera single : 135 euro
10

Bonus

Tur de oras BELGRAD,ZAGREB,LJUBLJANA SI VIZITA LA PESTERA POSTOjNA!

Locatia Turului

Venetia, Italia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian