1 Mai si Carnaval la Budva Muntenegru Autocar Timisoara

Budva este un oraș de coastă din Muntenegru, cu o populație în jur de 13.300 de locuitori. Este centrul comunei cu același nume.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: decembrie 22, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 30.04.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Tatjana 3* sau similar
  Asistenta turistica
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  cheltuieli personale
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara, seara tarziu.
2

Ziua 2

Sosire la Budva. Incepem turul de oras prin vizitarea Orasului Vechi, emblema orasului Budva. La inceput a fost construit pe o insula, dar cu timpul s-a format o bariera de nisip care a unit tarmul cu insula, formand o peninsula.Orasul Vechi Budva are o vechime de peste 2500 de ani,fiind unul dintre cele mai vechi centre urbane din jurul Marii Adriatice.Zidurile orasului au fost construite in Evul Mediu, perioada in care zona a fost condusa de venetieni.Cand vizitati Orasul Vechi o sa aveti impresia ca intrati intr-un labirint cu strazi stramte, piete,ziduri si turnuri. In Orasul vechi se afla Citadela, Biserica Sf Ioan, Biserica Sf. Maria din Putna si Biserica Sf. Treime.Participare la carnavalul din central orasului. Cazare.
3

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam spre Kotor. Orașul este situat într-una dintre cele mai frumoase golfuri ale Mării Adriatice. Orașul făcea parte din Republica Veneția când a atins apogeul splendorii sale. Arhitectura medievală și monumentele istorice din orașul vechi au devenit o parte a listei patrimoniului mondial UNESCO.Ne intoarcem la Budva. Timp liber in centrul orasului.Participare la carnavalul din central orasului. Cazare.
4

Ziua 4

Mic dejun. Vizita Insula Sfantului Stefan. Fortareata a fost construita in urma unui atac a armatei otomane in sec al XV-lea. Insula naturala se afla la poalele Muntelui Lovcen, aflata la 5 km de Budva. In centrul insulei se afla Biserica Sfantul Stefan, in fata careia se afla o zona numita”Locul dreptatii”, deoarece aici s-a intalnit multa vreme Clanul Pastrovic pentru rezolvarea problemelor ce apareau in localiate. Insula este legata de tarm printr-un drum care este folosit si ca debarcader pentru micile ambarcatiuni. Dupa-amiaza plecare spre tara. Sosire in functie de formalitatile vamale.
5

Tarif

 • Tarif: 160 euro/persoana
 • 135 euro/persoana/membri CARP – early booking pana in 31.01.2020
 • 145 euro/persoana/non-membru

Locatia Turului

Budva, Muntenegru

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian