Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte sejururi in Grecia

Sejur si Circuit Grecia Autocar Timisoara

Sejur si Circuit in Grecia Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: 21.07.2018

Cazare: Hotel 2 stars/3 stars

Durata: 9 nopti
Pret: 420 euro + 200 lei
Sejur & Circuit Grecia Autocar Timisoara

Grecia, oficial, Republica Elenă și cunoscută încă din antichitate și sub denumirea de Elada, este o țară din Europa de Sud.Conform recensământului din 2011, populația Greciei este de circa 11 milioane de locuitori. Cel mai mare oraș și capitala țării este Atena.

Sejur & Circuit Grecia Autocar TimisoaraSejur & Circuit Grecia Autocar TimisoaraSejur & Circuit Grecia Autocar TimisoaraSejur & Circuit Grecia Autocar Timisoara
Sejur & Circuit Grecia Autocar Timisoara
 

GRECIA 

 

Ziua 1  Plecare din Timisoara dimineata devreme .Tranzit Serbia . Sosire si cazare . 

 

Ziua 2 Mic dejun.Vizita in  Thessaloniki, cel mai mare si mai frumos oras al Macedoniei – loc in care vom vedea Statuile lui Alexandru Macedon si a tatalui sau Filip al II-lea , creatorul armatei cu care fiul sau a cucerit lumea, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb, Agora, Portul si faleza cu strada Nikis, Vechile ziduri de aparare bizantine, Biserica Sf. Dumitru , etc. Plecare catre Atena. Poposim in Valea Tembi , la Schitul Sf Paraskevi. Plimbare seara in Atena. Cazare.  

 

Ziua  3 Mic dejun. Opţional croaziera in Insula Aegina pentru vizita la Biserica Sf. Nectarie , precum si la Templul zeitei Atena-Afaia . Timp liber in orasul port Aegina. Revenim in Atena si incepem turul de oras pentru a vedea Parlamentul, Templul lui Zeus, Stadionul Olympic, Academia, Biblioteca, Universitatea, pietele Omonia si Syntagma, Platul Zappion, Arcul lui Adrian, si pe langa celelalte  unica Acropolis , edificiu ce a fost ridicat pentru eternitate....  Aici pot fi vazute Propileele, Templul Atenei, Parthenonul,   Erechteionul si Cariatidele , precum si Muzeul. Admiram Atena din cele mai frumos punct al ei-  Areopagul, locul in care Sf. Pavel a facut prima minune in Atena.. Coboram apoi la poalele Areopagului si ne indreptam spre cartierele traditionale ale orasului: Plaka si Monastiraki. Cazare in Atena .

 

Ziua  4   Mic dejun. Primul popas va fi la Canalul Corint, cel ce strabate istmul cu acelasi nume situat langa vechea cetate a Corintului este una dintre marile realizari ale ingineriei moderne in Grecia. Vedem din acest punct  atat apele Marii Egee cat si ale Marii Ionice.  . Continuam drumul prin Peloponez spre Teatrul Epidauros. Poposim apoi in Nafplio, fosta capitala a Greciei pentru o scurta perioada pentru a admira frumusetea golfului, a livezilor nesfarsite de portocali, a fortificatiilor construite de venetieni sau pentru a savura o delicioasa inghetata in oras .Trecem apoi pe langa Argos si Micene a caror ruine inca sfideaza timpul .... Seara sosire in  Rodini . Cazare pe malul marii . Cina.  

 

Ziua 5-6  Mic dejun. Plaja . Timp liber . Cina 

 

Ziua 7 Mic dejun. Optional excursie in insula Zakynthos.  Traversam cu ferrybotul marea spre insula si putem face un circuit al coastelor insulei cu barca. Vedem Navagio- celebra plaja cu nisip fin si epava , apoi plajele unde vin testoasele caretta-caretta. Timp liber in Zante – capital insulei.  Retur la Rodini . Cina 

 

Ziua 8 Mic dejun. Timp liber. Plaja. Cina Hotel Rodini 

 

Ziua 9 Mic dejun.  Vizita in Patras  la Catedrala Sf Andrei, unde sunt moastele sfantului . Traversam marele pod Rio –Antirio peste Golful Corint si ne indreptam spre Nord pe langa mare. Vizitam astazi Parga si  Lefkada- orasul  ce da numele insulei. Seara ajungem in Kalambaka . Cazare . 

 

Ziua 10 Mic dejun.Vizitam  un atelier de icoane si urcam apoi spre Meteora.  Relieful zonei , de o frumusete deosebita se imbina extraordinar cu atmosfera creata aici de  vechile manastiri construite cu sacrificii uriase in varfurile stancilor si astfe ia nastere un fenomen unic in lume . Vizite la Manastirile Marele Meteor  si Sfantul Stefan.  Plecare spre tara. Sosire in timpul noptii.

 


Pret *: 420 euro + 200 lei           

Plecare  21 iulie 
SERVICII INCLUSE:
  • transport cu autocar climatizat 
  • 9 cazari  cu mic dejun 5 cine  
  • asistenta turistica 
NU SUNT INCLUSE:
  • taxe intrari obiective turistice
  • asigurarea medicala
  • croaziera spre insula Egina (30 euro)
  • excursie in Zakyntos
  • alte excursii optionale
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+