Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte minunate la spectacolele din intreaga lume prin agentia Tamicris Tours

Circuit Londra Anglia Avion Timisoara

Circuit Londra Anglia Avion Timisoara
Transport: Avion Timisoara
Data plecarii: 05.09.2018 Durata: 5 nopti

Cazare: Hotel 3 stars

Traseu: Timisoara - Londra
Pret: 595 euro
Hotel 3 stars

Londra este capitala Angliei și a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit, și unul dintre cele mai importante orașe ale lumii.

 

sursa: wikipedia.org / tripadvisor.com


Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Londra Anglia Avion Timisoara
 

LONDRA

CAPITALA ȘARMULUI ENGLEZESC

Avion din TIMIȘOARA

05.09 - 10.09.2018

 

Ziua 1 Plecare de pe aeroportul din Timișoara la aprox ora 17:10, sosire pe aeroportul Stansted din Londra la ora locală 17:55. Transfer la hotel Royal National 3 stars în centrul Londrei.

 

Ziua 2 După micul dejun: tur pietonal de oraș (8 ore) cu însoțitor de grup vorbitor de limba română. Se punctează următoarele obiective, fără timp de intrare: Tower of London, Tower Bridge, Palatul Parlamentului cu Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Abația gotică Westminster (locul de încoronare, căsătorie și înmormântare a monarhilor Marii Britanii), Covent Garden, Royal Opera, Leicester Square, Soho, Picadilly Circus, Trafalgar Square. Recomandăm intrarea la Tower of  London (28 eur/pers).

 

Ziua 3 După micul dejun: pornim spre muzeului figurilor de ceară Madame Tussauds (29 eur/pers) și o plimbare cu London Eye (Roata Londrei - 30 eur/pers). După amiază propunem vizitarea următoarelor obiective cu intrare liberă: British Museum - fondat în 1753, este unul dintre cele mai vechi și mai impozante muzee din lume, cu exponate variind de la mumii egiptene la comori romane; National Gallery este o instituție de artă și, mai ales, de cultură născută din dorința de a oferi tuturor - nu doar cunoscătorilor de artă - posibilitatea îmbinării frumosului cu utilul și necesarul pentru creșterea spirituală. Nu întâmplător, chiar de la începuturile sale (1838) accesul a fost și este gratuit; Tate Modern - este galeria națională de artă modernă a Regatului Unit. Este cea mai vizitată galerie de artă modernă din lume, atrăgând aproximativ 4,7 milioane de vizitatori pe an.

 

Ziua 4 După micul dejun: ne îndreptăm Victoria & Albert Museum – cea mai mare colecție de artă decorativă din lume. La mică distanță de liniștitele grădini Kensington se află Palatul Kensington, unde s-a născut regina Victoria, fosta reședință regală; ultima locuință a Dianei, prințesa de Wales. Dincolo de Kensington se află Albert Memorial, monument gotic flamboiant și Albert Hall, unul dintre cele mai mari teatre londoneze. În Hyde Park se mai poate vizita expoziția Serpentine Gallery - muzeu de artă pe malul lacului și Speakers’ Corner, unde duminica diverși oratori își apară cu pasiune cauzele și convingerile. Sau vă propunem o excursie opțională de o zi la WINDSOR, STONEHENGE & OXFORD (70 eur/pers), cu plecare de la Gara Victoria.

 

Ziua 5 După micul dejun vă propunem o plimbare pe Oxford Street, cea mai populară zonă comercială a Capitalei – aviz amatorilor de cumpărături! (deplasarea până pe Oxford Street și retur cu metroul). Sau opțional, excursie de ½ zi la Greenwich. Observatorul Regal, a fost construit la Greenwich de Carol al II-lea în 1675, pentru a perfecționa arta și astronomia. De atunci, longitudinea și fusul orar se măsoară de la meridianul Greenwich, care trece chiar prin mijlocul Casei Flamsteed, acum un muzeu al instrumentelor astronomice și al ceasurilor. În ultimii 500 de ani, Greenwichul a fost asociat cu puterea maritimă britanică.

 

Ziua 6 După micul dejun, timp liber de plimbare și ultimele cumpărături. Transfer spre aeroport în jurul orei 13:00. Decolare de pe aeroportul Stansted la ora 18:20, aterizare la Timișoara în jurul orei 23:00.

 

Preț: 595 eur/pers în cameră DBL

 
 
 
 
 
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Timișoara – Londra și retur;
 • bagaj de mână mic 35cm x 20cm x 20cm și bagaj de mână mare 55cm x 40cm x 20cm – 10kg;
 • transfer aeroport – hotel - aeroport;
 • 5 nopți cazare cu mic dejun la hotel Royal National 3 stars în Londra;
 • însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei;
 • tur de oras pietonal Londra cu insotitor de grup vorbitor de limba romana in ziua 1 (8 ore); 
NU SUNT INCLUSE:
 • asigurare medicală, asigurare storno;
 • intrările la obiectivele turistice vizitate Tower of London, London Eye, Madame Tussaud;
 • excursie opțională de o zi WINDSOR, STONEHENGE & OXFORD ziua 4;
 • cardul de transport în comun 40 eur/pers/sejur;
 • bagaj de cală/ NOTA: Preț valabil în funcție de disponibilitatea biletelor de avion;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+