Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte de weekend la Venetia prin agentia Tamicris Tours

Weekend Venetia Autocar Timisoara

Weekend Venetia Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii:
20.09.2018

Cazare: Hotel 3 stars

Durata: 3 nopti
Pret: 190 euro
Weekend Venetia Autocar Timisoara
Amplasata in laguna sarata a Marii Adriatice, pe aproape 5 km de pamant, Venetia se intinde pe mai mult de 100 de insulite. Principala cale pe apa este Canal Grande, care serpuieste din Piata San Marco spre marginea orasului.

In 1979 intregul oras si intreaga laguna a fost declarata patrimoniu al umanitatii de catre Unesco. Orasul este strabatut de 177 canale dintre care cele mai importante sunt Canal Grande si Canale della Giudecca. Primul imparte in doua orasul trasand un S, al doilea separa centrul vechi de insula Giudecca. Orasul este impartit in 6 cartiere: Dorsoduro, Santa Croce, San Polo, San Marco, Cannaregio si Castello, cuprinde 110 insule si peste 350 de poduri. Cele mai importante insule sunt Murano, Torcello, Burano, Lido.

sursa:text: turistik.ro
venetiaVenetiaVenetia
Weekend Venetia Autocar Timisoara
 
 

VENEȚIA

PITORESCUL ITALIENESC

Autocar din Timișoara

 20-23.09.2018

 

 

Ziua 1 Plecare din Timișoara cu autocar omologat curse externe. Tranzitarea Ungariei – Austriei - Italiei. Sosire la Lido di Jesolo - una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Mării Adriatice, ce se întinde de-a lungul Coastei de Nord-Est, lângă laguna Veneției, locul ideal pentru a combina odihna și relaxarea cu călătoriile sau vizitele culturale. Cazare hotel, cină.

 

Ziua 2 Mic dejun. Transfer cu vaporul de la Punta Sabioni, se vizitează Veneția – spunem adio asfaltului și mașinilor poluante pentru că de aici încolo nu călcăm decât pe piatră șlefuită manual cu multe secole în urmă. Trecem o mulțime de poduri și podulețe, sub care nu e decât apa sărată a Adriaticii, domolită printre casele cu prag, din care ieși pentru a sări direct în gondolă, vehicul atât de grațios încât pare desprins parcă din altă lume. Opțional cu gondola sau cu un vaporetto, după ce revenim din visare, vom porni pe Canale Grande, “Strada Principală a Orașului”, i-am putea spune, dacă nu ar fi din apa, pe ale cărei laturi sunt aliniate ca la comandă, palate renascentiste uluitor de frumoase, chiar dacă sunt scăldate la propriu în ape. Turul orașului cuprinde Piața San Marco (locul în care, în fața Catedralei San Marco și a Dogelui se revărsau darurile corabierilor ce străbăteau mările), Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Turnul Campanile, Procurațiile, Podul Rialto sau Prefecturile Imperiale înainte de a debarca în mulțimea de porumbei de pe Debarcaderul Sclavilor, locul unde, până la 1810, sclavii africani se licitau direct de pe cheiul acesta. Opțional se face Excursie pe Insula Murano - insula sticlei ce duce renumele mețterilor de aici peste tot în lume. Vizită la un atelier (demonstrație de măiestrie de sticlărie) și apoi timp liber pentru a admira uimitoarele dantelării în sticlă ale marilor case de producție aflate pe insulă de mai bine de 700 de ani și Insula Burano – insula pescarilor și a frumoaselor broderii și dantelării. Plimbare pe micul Corso al insulei până în Piața Baldassare Gallupi unde se află Biserica și Museo dell Merletto. Seara , cumpărături  - de la modă la design și la produsele alimentare tradiționale, cele mai bune magazine  din Jesolo pot fi văzute de-a lungul unei strazi petonale de  13 km. Cazare hotel, cină în Lido

 

Ziua 3 Mic dejun. Opțional se vizitează Padova și Verona. Se pleacă spre Padova – oraș al științelor (datorită universității din secolul al XIV-lea unde a studiat Galileo Galilei) dar și oraș al artelor (aici s-a născut Donatello, Virgiliu, Bellini sau Vasari). Se vizitează: Prato della Valle – cea mai mare piață din Europa, Basilica di Sant'Antonio, Gattamelata – mulajul în bronz al lui Donatello, zona Vechii Universități care și-a deschis porțile în 1222, Piața Signoria cu Salonul lui Palladio. Se continuă drumul spre Verona – orașul lui Romeo și al Julietei, al doilea oraș ca mărime din regiunea Veneto în ceea ce privește populația și bogățiile culturale. Se vizitează Piazza Bra cu arenele romane ce datează din secolul I, Piazza delle Erbe,  Piazza dei Signori cu celebrele morminte ale familiei Scaligeri, apoi vom poposi câteva momente în fața balconului Julietei. Seara, întoarcere la Lido di Jesolo - timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare hotel.

 

Ziua 4 Mic dejun. Părăsim zona Veneto, cu gândul de a reveni. Sosire în Timisoara, în jurul orelor 24.     

 

 

Preț: 190 eur/pers în cameră DBL 
SERVICII INCLUSE:
  • 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel Hotel Galassia 3 stars în  Lido di Jesolo
  • însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei
  • transport autocar omologat curse externe
NU SUNT INCLUSE:
  • obligatoriu cina 7 euro / persoana/ noapte ( aperitiv, fel principal si desert )
  • intrări obiective turistice/ vaporetto (gondola)
  • opțional - transport cu vaporașul Punta Sabioni - Veneția - Murano - Burano - Punta Sabioni ~ 20 euro
  • opțional Padova - Verona: 25 euro/pers
  • asigurări medicale/ storno
5 1 1 1 1 1 (1 Vote)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+