Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte de weekend la Praga prin agentia Tamicris Tours

Weekend Praga Karlovy Vary Dresda Bratislava Autocar

Weekend Praga Karlovy Vary Dresda Bratislava Autocar
Transport: Autocar Lugoj/ Timisoara/Arad
Data plecarii: Variabil

Cazare: Hotel 3/4 stars

Durata: 4 zile
Pret: La cerere
Hotel 3/4 stars

Praga este capitala Republicii Cehe. Orașul este situat pe râul Vltava, în Boemia Centrală, și are aproape 1,67 milioane de locuitori.

Dresda este un oraș din Germania, capitala landului federal Saxonia, cu o populație de circa 500.000 de locuitori.

Bratislava este capitala și cel mai mare oraș din Slovacia și are o populație de aproximativ 430.000 locuitori.

 

 

 


sursa: tripadvisor.com
Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Weekend Praga Karlovy Vary Dresda Bratislava Autocar
 

Praga- Karlovy Vary- Dresda - Bratislava                                  


Ziua I  Plecare din Lugoj/ Timisoara/Arad  dimineata devreme.  Sosire in Praga dupa amiaza in functie de drum  . Tur de oras pe jos : Incepem in Piata Wenceslas, locul in care istoria s-a scris pentru locuitorii orasului in ultimul secol  -  de la soldatii celui de-al treilea Reich , la tancurile sovietice si pana la revolutia de catifea din 1989  Ne indreptam apoi spre Piata Mare a Orasului Vechi unde admiram Primaria cu Turnul ce adaposteste Ceasul Astrologic. Personajele ceasului “prind viata si defileaza”  la ora fixa in fata multimii de turisti ce se aduna aici. Biserica Sf Maria din Tyn , Biserica Sf Nicolae  si Galeria Nationala pot fi admirate din piata. Timp liber la  Piata de Craciun sau in Mall-ul Palladium.Cazare Praga.  


Ziua II Mic dejun. Pleare spre Dresda. Vechea capitala a Saxoniei ni se dezvaluie pe indelete: Catedrala , Palatul, Opera Semper, Piata Veche, Primaria , Academia de Arte, Promenada  Elbei si Galeria Zwinger, celebra pentru colectiile adapostite aici. Timp liber in oras. Retur seara la Praga.

 

Ziua III  Mic dejun. Vizita la Castelul din Praga. Vizita in Catedrala Sf. Vitus –ctitorie a maestrului Matthieu d`Arras si a urmasilor sai arhitecti. Uriasul complex ce adaposteste azi si Presedintia Cehiei, ne dezvaluie tainele sale: Turnul Negru, Muzeul Jucariilor, Palatul Lobkowicz, “Ulita de Aur “ acolo unde alchimistii incercau sa gaseasca miracolul transformarii plumbului in aur in micile locuinte date de imparat , Biserica Sf George, Sala Cavalerilor din Vechiul Palat sau Galeria Rudolf cu picturile sale sunt doar cateva dinte ele. Turul continua cu vizita la cea mai frumoasa biserica baroc din Praga- Sf. Nicolae. De aici ne vom indrepta spre Podul Carol- cel mai cunoscut pod al orasului. Construit peste Vltava de catre Carol al IV-lea , are inscrisa in cele 30 de statui o parte importanta a istoriei orasului. Locul in care Sf Nepomuk a fost martirizat este marcat de statuia sfantului , la mijlocul podului. Ajungem in Cartierul Josefov- cartierul Evreiesc cu cele 5 sinagogi ce pot fi vizitate si care spun povestile vesele sau triste ale existentei de sute de ani a evreilor in oras Dupa amiaza excursie la Karlovy Vary, renumita statiune a Boemiei . Retur seara la hotel in Praga.
          

Ziua IV  Mic dejun. Plecam spre Bratislava . Vizita la Palatul ce domina vechiul oras si Dunarea. Continuam drumul spre tara 

 

SERVICII INCLUSE:
  • 3 cazari cu mic dejun hotel 3/4 stars;
  • Transport autocar;
  • Asistenta turistica;
NU SUNT INCLUSE:
  • asigurarea medicala;
  • intrarile la obiective;
  • alte cheltuieli;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+