Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte de weekend la Cracovia prin agentia Tamicris Tours

Weekend Cracovia Autocar Timisoara

Weekend Cracovia Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: 28.11.2018

Cazare: Hotel 3 stars

Durata: 4 nopti
Pret: 350 euro
Weekend Cracovia Autocar Timisoara

Cracovia este al doilea oraș ca mărime și unul dintre cele mai vechi din Polonia. Situat pe Vistula în regiunea istorică Polonia Mică, orașul datează din secolul al VII-lea.

 

sursa: paralela45.ro

Weekend Cracovia Autocar TimisoaraWeekend Cracovia Autocar TimisoaraWeekend Cracovia Autocar TimisoaraWeekend Cracovia Autocar Timisoara
Weekend Cracovia Autocar Timisoara
 
CRACOVIA – VARSOVIA - ZAKOPANE
PROGRAM DE SF. ANDREI
28.11 - 02.12.2018

Ziua 1 Plecare din Timișoara seara, în jurul orelor 03.00. Se tranzitează Ungaria și Slovacia. Ajunși în Cracovia ne cazăm la hotel, iar apoi plecăm să vizităm salina Wielicza (mina funcționează din Evul Mediu). Traseul turistic în interiorul minei este de 3,5 km și se desfășoară la o adâncime cuprinsă între 64 și 135 m. La finalul turului vă puteți odihni într-un restaurant aflat la 125 m adâncime și tot aici puteți găsi și un magazin de suveniruri. Vom vizita și cea mai veche și mare universitate din Polonia, Universitatea Jagello, vom urmări Festivalul Dragonului pe Vistula. Cazare la hotel 3 stars în Cracovia.

Ziua 2 Mic dejun. Se vizitează complexul Wawel (Castelul Regal, Catedrala, Turnul Dragonului). Tur de oraș pietonal cu vizitarea următoarelor obiective: Strada Kanonicza, Biserica Sf. Andrei, Piața Principală, Biserica Sf. Maria, Biserica Dominicană, Poarta Sf. Florian, Barbicana. Cracovia, numită și ,,leagănul vechii al frumoasei republici” este considerată capitala culturală a Poloniei și unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. În Cracovia toate drumurile duc la Piața Veche, deoarece aici locuitorii și turiștii se simt în largul lor. Această piață, considerată cea mai mare a Europei este dominată de marea Biserică Gotică Sf. Maria, cu vestitul său altar sculptat în lemn de tei - cel mai valoros altar gotic din Europa. Vom vizita și cea mai veche și mare universitate din Polonia, Universitatea Jagello. În funcție de timpul disponibil vizităm Auschwitz (aprox. 60 km distanță de Cracovia). Se vizitează complexul Auschwitz – Birkenau. Lagărul de la Auschwitz - Birkenau a fost cel mai mare lagăr nazist din cele două războaie mondiale. Acestea aveau ca scop distrugerea unor minorități europene ca evreii sau țiganii, fiind situate la aproximativ 60 de km de Cracovia, în sudul Poloniei. Plecare spre Varșovia. Cazare la hotel 3 stars.

Ziua 3 Mic dejun. În prima parte a zilei avem tur de jumătate de zi cu ghid local al capitalei Poloniei. Turul panoramic al orașului Varșovia începe cu admirarea obiectivelor turistice din orașul vechi (atracții reconstruite după cel de-al doilea Război Mondial după planurile originale, monument aflat în Patrimoniul UNESCO), Palatul Culturii și al Științei (cea mai înaltă structură a orașului). Continuăm cu Piața Centrală, din care străduțe înguste duc la zidurile de apărare Barbican, Catedrala Sfântul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datând din secolul al 17-lea). După amiază se poate vizita Muzeul Polin (dedicat istoriei comunității evreiești) sau Muzeul Insurecției (un omagiu adus celor care au luptat și au murit pentru libertatea Poloniei. Expoziția prezintă lupta insurecționiștilor arătând complexitatea situației din acea perioadă). De asemenea, ne vom plimba pe străduțele ticsite cu cafenele, restaurante și magazine. Cazare Varsovia în hotel 3 stars

Ziua 4 Mic dejun. În prima parte a zilei vă propunem o excursie opțională la Zelazowa Wola, un mic orășel situat la 50 km de capitală, unde în anul 1810 s-a născut compozitorul și eroul național Frederic Chopin. Casa natală este acum transformată în muzeu înconjurat de un parc cu peste 500 de specii de arbori și arbuști (tarif informativ valabil pentru minimum 20 de persoane participante: 25 euro/pers). Plecare spre Zakopane, cazare în hotel 3 stars .

Ziua 5 Mic dejun. Se vizitează Sanctuarul Altarul Fecioarei din Fatima în Krzptowki și capela din Jaszczurowka, apoi plecam spre Timișoara. Ajungem acasă seara târziu.
 

Preț: 350 euro/pers in camera DBL
 
 
 
 
 
SERVICII INCLUSE:
 • transport microbus sau autocar
 • 1 noapte de cazare  cu mic dejun în Cracovia – hotel Santorini 3 stars  sau similar 
 • 2 nopți de cazare cu mic dejun în Varșovia - hotel da Silva 3 stars sau similar
 • 1 noapte de cazare cu mic dejun în Zakopane - hotel Tatra 3 stars sau similar
 • însoțitor de grup 
 • ghid local pentru turul din Varșovia 
NU SUNT INCLUSE:
 • excursiile opționale
 • asigurarea medicală/ asigurarea storno
 • bacșișuri pentru șoferi și ghizii locali (se practică): aproximativ 20 eur/pers 
 • intrările la obiectivele turistice
 • supliment de SGL – 55 eur 
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+