Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte de weekend incursiuni scurte in orasele Europei prin agentia Tamicris Tours

Weekend Istanbul Avion Belgrad

Weekend Istanbul Turcia
Transport: Avion Belgrad

Cazare: Istanbul

Durata: 3 nopti
Data plecarii: 30.04.2019
Pret: 450 euro
Early Booking: 15.12.2018
Istanbul

Este centrul comercial, istoric si cultural al Turciei si ocupa locul 10 in topul celor mai vizitate orase ale lumii.
Constantinopol, Bizant sau Istanbul – denumirea data rand pe rand resedinta Imperiului Roman de Rasarit si a Imperiului Otoman, centru al crestinismului bizantin si apoi a islamismului, piatra de hotar dintre Europa si Asia, punctul de intalnire al Apusului cu Orientul.
Partea noua a orasului ne prezinta o fata diferita a orasului: cu mall-uri, zgarie nori de sticla, sedii de firme straine, constructii in stil Art Nouveau si neo-clasic.


sursa foto: tripadvisor.com 
Istanbul TurciaIstanbul TurciaIstanbul Turcia
Weekend Istanbul Avion Belgrad
 

Ziua 1 Timișoara – Istanbul. Întâlnire cu conducătorul de grup în jurul orei 05:00 la Casa Adam Guttenbrunn pentru transfer la aeroport pentru zborul Belgrad 09:15 – Istanbul 12:00 (Turkish Airlines).  Transfer și cazare la hotel 3 stars. După amiază vom face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construită de către Suleyman Magnificul, între anii 1550-1589, urmată de o plimbare cu însoțitorul de grup la Marele Bazar care atrage turiști din toată lumea și sute de mii de vizitatori pe zi și unde puteți descoperi comercianți de antichități, bijutieri, tăbăcari, vânzători de covoare etc.

 

Ziua 2 Istanbul – tur de oraș + opțional croazieră pe Bosfor (cu ghid în limba engleză). Mic dejun. Tur de oraș pietonal cu însoțitorul de grup cu vizitarea principalelor obiective: Moscheea Albastră, aflată față în față cu Catedrala Sfânta Sofia, a fost construită între anii 1609 – 1616, în timpul domniei sultanului Ahmed, în stilul islamic, clasic otoman și este una dintre cele mai impresionante monumente din lume. Catedrala Sf. Sofia, una dintre cele mai mari minuni ale arhitecturii, a fost construită în forma sa actuală în anul 536 de Împăratul Iustinian (închisă în zilele de luni, înlocuită cu o vizită la Muzeul Sf. Chora) și este recunoscută mondial drept una dintre cele mai mari și impresionante clădiri din lume.

Mai departe vizităm Palatului Topkapi (simbol al Imperiului Otoman), care se află între Cornul de Aur și Marea Marmara, oferind o panoramă superbă asupra Strâmtorii Bosfor.

Opțional croaziera pe Bosfor - veți face o excursie tradițională cu barca de-a lungul țărmului unde puteți admira o multitudine de vile din lemn, palate de marmură, cetăți și mici sate de pescari. Veți trece pe lângă magnificul Palat Dolmabahce și apoi pe lângă parcurile și pavilioanele imperiale ale palatului Yildiz. Mai jos de primul pod al Bosforului se trece pe lângă localitatea Ortakoy, unde în zona de coastă sunt înșirate galerii de artă modernă, magazine de cadouri, baruri, restaurante și piața de vechituri de duminică.

 

Ziua 3 Istanbul – Palatul Dolmabache. Mic dejun. Vom vizita Palatul Dolmabache. După masă program liber sau propunem vizitarea pieței Taksim cu magazine de firmă și Turnul Galatei.

 

Ziua 4 Istanbul – Timișoara Mic dejun. Eliberarea camerelor în jurul orei 12:00. Timp liber pentru ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinația Belgrad cu decolare la ora 18:45. Sosire în Belgrad la ora 19:25 și transfer la Timișoara.

 

 

 

ISTANBUL-2019

Primăvara în Orașul Lalelelor!

30.04 - 03.05.2019

Avion din Belgrad

 

 

Preț: 495 eur/pers în cameră DBL

450 eur/pers până la 15.12.2018

(include taxe de aeroport)


 

 

 

SERVICII INCLUSE:
  • transport cu avionul Belgrad-Istanbul-Belgrad, compania Turkish Airlines;
  • taxele de aeroport 100 eur/pers - pot suferi modificări;
  • transfer Timișoara – Belgrad - Timișoara;
  • 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel 3 stars
  • însoțitor de grup român pe întreaga durată a excursiei plus ghid local în interiorul obiectivelor turistice și pe croazieră;
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
NU SUNT INCLUSE:
  • intrările la obiectivele turistice și excursiile opționale (Dolmabache, Agia Sofia, Topkapi, croazieră pe Bosfor ~35 eur/pers);
  • bilete pentru transportul în comun; 
  • bacșișuri (recomandate în Turcia): 15 eur/pers, se achită reprezentantului agenției;
  • asigurarea medicală de călătorie sau storno + medicală;
4 1 1 1 1 1 (1 Vote)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+