Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 3 Noiembrie 2010
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49501 valabilitate: 06.12.2016 - 05.12.2017

Oferte City-Break

City Break Paris Avion Timisoara

paris
Transport: Avion Timisoara

Cazare: Hotel 3 stars

Durata: 4 nopti
Pret: La cerere
City Break Paris Avion Timisoara 

Paris este cunoscut drept „Orasul luminilor" si isi merita pe deplin numele. Parisul este insa mult mai mult decat atat, este una dintre cele mai bune destinatii turistice, oferindu-i turistului tot ceea ce isi poate dori.

Un sejur la Paris ar trebui sa includa cel putin o vizita la Luvru, unul dintre cele mai impresionante si mai cunoscute muzee din lume; trebuie sa urcati in turnul Eiffel si in varful Catedralei Notre Dame.

Ar trebui sa urcati treptele catre Sacre Coeur in Montmartre, sa va plimbati prin Piata Tertre din fata bazilicii, sa vizitati districtul Pigalle, sa va plimbati prin cartierul Latin (Saint Germain, Bulevardul Saint Michel) si sa simtiti atmosfera cantaretilor de pe strada din fata Centrului Pompidou. 

sursa: text:turistik.ro/foto 1,2,3,4 : infoturism.ro
ParisParisParis
City Break Paris Avion Timisoara


CITY – BREAK LA PARIS

Paris – capitala şi deasemenea cel mai mare oraş al Franţei. Un oraş deosebit de interesant, care îmbină foarte bine vechiul cu noul: arhitectura clădirilor păstrată foarte bine se alătură imaginii unui oraş mereu nou prin elemente de arhitectură modernă. Atracţia cea mai populară este Turnul Eiffel, simbolul Parisului, din vârful căruia se poate admira foarte bine minunatul oraş. Deasemenea, când vizitaţi Parisul, un tur al Muzeului Luvru este absolut necesar. Vă va fascina atât arhitectura acestui fost palat regal, cât mai ales exponatele acestuia, printre care se numără şi Mona Lisa a lui Leonardo Da Vinci.

 TARIFE INFORMATIVE:

Din 21.10 – 25.10   Pret: 210 euro/ persoana ( 4 nopti)
Din 18.11  – 22.11   Pret: 160 euro/ persoana ( 4 nopti)
Din 02.12  – 06.12  Pret: 179 euro/ persoana ( 4 nopti)


Ce poţi face în Paris? Iată câteva variante de petrecere a timpului care te vor încânta pur şi simplu:

1. Vizită la La Vallee Village Shopping Center cu trasura: 51 euro/2 pers./6 h 
Aflat la 40 de km de centrul Parisului, satul Vallee oferă posibilitatea de a achiziţiona produse ale 70 de branduri de prestigiu la preţuri reduse cu cel puţin 30% pe tot parcursul anului. Este o extraordinară posibilitate de a face shopping inteligent! În plus nu trebuie să te stresezi cu transportul în comun, deoarece transportul îti este asigurat. Este o experienţă pe care nu trebuie să o ratezi! 
2. Introducere in arta degustarii vinului 69 euro/2persoane/1 h
Această scurtă introducere in arta degustarii de vinuri vă va învăța toate noțiunile de bază despre vinul frantuzesc! Degustarea este perfecta pentru cei cu un program incarcat! Avand locintr-o pivniță, în inima Parisului, în apropiere de Luvru. Aceasta pivniță are personalitate și decorul a fost recent restaurat. Veți avea o prezentare de regiuni viticole franceze, instrucțiuni pentru a citi o etichetă de vin francez si vinuri disponibile pentru achiziționare, după degustare (cu nici o obligație de a cumpăra). Un Sommelier francez va face să încercați trei vinuri alese

Paris Bike Tour în limba engleză: 69 euro/2 pers./4 h
Turul Parisului cu bicicleta este ideal atât pentru cei noi în acest oraş, cât şi pentru veteranii Parisului. Dacă eşti începător, acest tur îţi va oferi o fantastică orientare şi posibilitatea să vezi virtual toate locurile despre care doar ai auzit. Pentru veterani, cu siguranţă acest tur va fi folositor, oferind posibilitatea de a afla poveşti şi lucruri noi despre Paris despre care cu siguranţă nu au auzit. Turul include obiective ca: Turnul Eiffel, Mormântul lui Napoleon, Muzeul Luvru, Grădinile Tuileries, Muzeul Orasy, Ecole Militaire, Rodin Museum şi multe altele. 

Nota: Acest gen de city – break se poate face şi pentru alte date decât cea din prezentul program în funcţie de dorinţa dvs.! Preţul acestui pachet nu este fix, depinzând de modificarile tarifului la biletul de avion.

 
SERVICII INCLUSE:
  •  bilet de avion Timişoara – Paris – Timişoara, compania Wizzair
  •  cazare 4 nopţi la hotel 3 stars
  •  un bagaj de mana
NU SUNT INCLUSE:
  •  transfer aeroport – hotel – aeroport;
  •  vizite obiective turistice
  •  asigurare medicală
  •  bagaj de cala
5 1 1 1 1 1 (3 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+