Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte circuite in Europa. Circuite prin Franta, Italia, Austria, Germania si toata Europa prin agentia Tamicris Tours

Circuit Cappadocia Turcia Avion Bucuresti

Circuit Cappadocia Turcia Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: Variabil Durata: 8 zile

Cazare: Hotel 4/5 stars

Traseu: Göreme – Konya – Antalya – Side – Manvgat
Pret: de la 75 € +  95 euro (taxa aeroport)
Göreme – Konya – Antalya – Side – Manvgat

Cappadocia este o regiune istorică din Turcia care cuprinde părți din actualele provincii Kayseri, Aksaray, Niğde și Nevșehir. Cele mai importante orașe din această regiune sunt Kayseri, Avanos, Aksaray, Nevșehir și Ürgüp.

 

 


sursa: tripadvisor.com / wikipedia.org

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Cappadocia Turcia Avion Bucuresti

Cappadocia – Patria Dervisilor Rotitori
În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei :
Göreme – Konya – Antalya – Side – Manvgat 

Program
 
Ziua 1. București – Antalya Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru zborul spre Antalya. Urmează formalitățile vamale, îmbarcarea, apoi zburăm spre Antalya. În aproximativ 2 ore aterizăm în Antalya și ajungem la hotel cu un autocar ultramodern. Timpul ne permite să facem o scurtă incursiune în stațiunea cosmopolită de pe țărmul Mării Marmara, înfloritoarea stațiune Antalya. Așadar, program de voie! Poți să-ți faci timp pentru cumpărături în Kaleici, centrul vechi, sau în golful unde se află Portul Vechi. Ai putea vizita galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcațiunile, poți admira sute de ambarcațiuni cu vele sau iahturi moderne. (Cazare în Antalya Hotel 5 stars)
 
Ziua 2. Antalya – Göreme – Nevsehir Mic dejun. Suntem nerăbdători să pornim la drum și ajungem în Satul Göreme, ce a fost votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de câteva reviste de călătorie. Cu fațadele lor de piatră, casele pe jumătate îngropate în rocile vulcanice ascund adevărate labirinturi subterane. Priveliștea selenară ne fură imaginația, mai ales că cerul e pătat de baloane cu aer cald. Majoritatea vizitatorilor aleg să facă un tur cu balonul cald, principala activitate din această regiune care a devenit și un fel de emblemă turistică locală pentru această regiune. Ne plimbăm pe aleile din sat cu opriri la două biserici: El Nazar și Sakli Kilise (Biserica Tăinuită), apoi plecăm pe drumul către Muzeul în aer liber Göreme. Moment de răgaz: Ia-ți camera foto (și inima în dinți) și urcă într-un balon cu aer cald. Este realemente o experiență pe care n-o vei uita o viață. De la înălțime poți cuprinde văile colorate în nuanțe de roz și galben ale dealurilor unduitoare, satele dăltuite în munte, Valea Dragostei cu ale sale stânci în formă de ciuperci uriașe, văile Devrent Pasabag și Goreme. Merită toți banii, parole! (Pe cheltuiala proprie). Chiar la marginea satului Göreme se află un sit din Patrimoniul UNESCO, Muzeul în aer liber din Göreme. Aici se ascunde în roca vulcanică un întreg complex monahal cu biserici rupestre și chilii ale călugărilor proto-creștini. Pereții așezămintelor adăpostesc fresce fabuloase în stil bizantin. Complexul datează din secolele X-XII, când Cappadocia era un important centru religios bizantin. Aici vom admira pe rând: Capela Mărului cu fresca Înălțării Domnului deasupra intrării; Capela Sf. Barbara cu pereții interiori de un roșu-ocru, Biserica Șarpelui cu frescele reprezentându-i pe Sf. Gheorghe și Sf. Onufrei, uimitoarele și superb restauratele fresce ale Bisericii Întunecate și întortocheata Biserică Tokali, cu a sa boltă acoperită complet de scene biblice. Plecăm apoi spre Avanos, o mică localitate, faimoasă datorită meșterilor olari, unde vizităm un atelier de ceramică pentru a vedea la lucru unul dintre artizanii locului. Meșterul ne dă ocazia să ne murdărim pe mâini, modelând lutul după pofta inimii. După această experiență telurică, pornim din nou, drumul spre hotel trecând pe lângă Râul Kizilirmak. Oprim scurt pentru a surprinde cadre perfecte cu „Râul Roșu”. Revenim la hotel, unde savurăm cina alături de companionii de călătorie. (Cazare în Nevsehir hotel 4 stars).
 
Ziua 3. Orașele subterane Ziua precedentă a fost un fel de aperitiv pentru a explora orașele subterane din regiune. Primii oameni care au început să sape adăposturile subterane din regiune au fost hitiții, în Epoca Bronzului. Orașele subterane din Cappadocia și-au atins apogeul în epoca bizantină, secolele VI - VII, atunci când creștinii din regiune au fost nevoiți să se ascundă în subteran Cappadocia – Patria Dervisilor Rotitori În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei : Göreme – Konya – Antalya – Side – Manvgat Experiente culturale 2 EstivAll este conceptul unic Christian Tour adresat tuturor celor care iubesc calatoriile, vremea buna, soarele, cumparaturile, dar care au fost prea ocupati in sezonul de vara sa plece in vacanta. Acestia pot beneficia de un program complet pentru a-și petrece vacanța în cele mai variate destinații turistice, în perioada sezonului turistic redus octombrie-mai. Nemaipomenit! Înseamnă că poți pleca într-o vacanță premium si sa profiti de vremea buna chiar si in extra-sezon la prețuri incredibil de mici. Pentru ca totul sa fie ușor și accesibil, grupul de companii care activează sub umbrella Memento Group subvenționează și negociază costurile călătoriei, făcând produsul EstivAll unic pe piața din Europa. Această inițiativă se încadrează în sfera așa numitului turism social, oferind ocazia tuturor să descopere lumea.
 
Ziua 4. Nesvsehir – Konya După micul dejun, plecăm spre Konya, important centru de pelerinaj religios pentru musulmani, cunoscut în special datorită poetului și filozofului Mevlana Celaleddin Rumi, care a fondat aici secta Sufi a Dervisilor Rotitori în secolul al XIII-lea. Vizităm muzeul care îi este dedicat, trecând superba Poartă a Dervisilor (Dervisan Kapsi), intrăm în grădina de trandafiri și găsim la capătul aleii mausoleul poetului. Aflăm de la ghidul nostru detalli din viața de zi cu zi a dervișilor sufi. În Konya sunt o sumedenie de medrese, școli teologice ale căror superbe clădiri merită atenția noastră. Muzeul Faianței (Karatay Medresisi), odinioară colegiu teologic, este astăzi una dintre principalele atracții turistice din Konya. Pereții sunt placați cu frumoasa ceramică în stil Suljuk. Mai desoperim Muzeul Sculpturii (Ince Minareli Medrese), parcul Alaeddin Tepe amenajat pe situl vechii citadele, apoi ruinele Palatului Alaedin Kaykobad și impunătoarea moschee Aleadin Camii, una dintre cele mai vechi din lume, ridicată în secolul al XIII-lea după tradiția arabă cu o bolta de lemn susținută de 42 de coloane antice. Moscheea Aziziye, cu ornamentele sale în stil Baroc și două minarete în stil Rococo, face notă discordantă în lumea musulmană, fiind o atracție de neratat pentru pasionații de rarități și ciudățenii. Moment de răgaz: Artera principală din orașul vechi este ticsită de restaurante și cafenele care de abia așteaptă ca oaspeții însetați să le calce pragul. Savurează-ți ceaiul sau cafeaua la o terasă și admiră în tihnă peisajul citadin ce amintește de viața provincială din vechiul imperiu otoman. După o scurtă pauză de prânz, pornim din nou. În drumul nostru poposim la un vechi Kervansaray (caravanserai) între Konya și Aksaray. Provocarea următoare este un adevărat labirint, vechiul oraș subteran Saratli (Kirkgoz). Explorăm încăperile legate prin tuneluri înguste printre care identificăm încăperile folosite ca magazine, locuințe, un hambar de grâne, chiar și o cramă. Ne retragem la hotel în Konya și seara se încheie cu cină și socializare. (Cazare în Konya Hotel 4 stars).
 
Ziua 5. Konya – Side – Antalya După micul dejun ne pregătim să vizităm superba stațiunea Side, unde se află ruinele unor monumente antice de o frumusețe atemporală. Drumul de coastă trece prin peisaje în care munții și marea nu au loc să se despartă. În cocheta stațiune Side avem o agendă încărcată. Mai întâi vizităm grandiosul Teatrul Roman, o mărturie remarcabilă a arhitecturii romane, dar și a faptului că în timpul imperiului se organizau spectacole colosale la care asistau peste 15.000 de spectatori frenetici. Apoi admirăm frumusețea clasică a Templelor lui Apollo și a Dianei, ale căror coloane intacte lasă loc imaginației în a le restaura mental în toată splendoarea lor de odinioară. Apoi, la câțiva km depărtare, în drumul nostru spre Aspendos, oprim să ne răcorim lângă cascada Manavgat, o altă ocazie excelentă de a scoate aparatele foto și de a captura imagini cu peisaje de vis. Dacă amfiteatrul din Side impresiona prin masivitate, Teatrul Antic din Aspendos culege 3 laurii celor mai bine conservate edificii de acest gen din lume. Înconjurată de livezi și ferme, clădirea amfiteatrului pare încremenită în timp. Noi însă, ne urnim din loc și ne retragem spre hotelul nostru din Antalya (Cazare la Hotel 5 stars
 
Ziua 6. Antalya – ritm și gusturi tradiționale După micul dejun, ai toată ziua la dispoziția ta. Profită de plajele superbe ale stațiunii, de soare și de valurile Mării Mediterane, sau vă propunem să luați parte la excursia opțională Manavgat – plimbare cu vaporașul. Experiență: ritm și gusturi tradiționale Dacă te întrebai cu ce ai mai putea umple timpul înainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum sună pentru tine “Seară Tradițional Turcească“? Ai ocazia să descoperi folclorul autentic din diverse regiuni etnografice ale Turciei, dansurile și ritmurile și costumele specifice, cu obiceiurile de nuntă, dar și cu bucătăria specifică. Iar cireașa de pe tort… O superbă dansatoare orientală va capta toată atenția spectatorilor cu dansul ei exotic și senzual, cu unduiri, vibrații și rotiri, prin care reușește să ne transmită toată magia și exotismul oriental al Turciei. (Opțional)
 
Ziua 7. Antalya – Excursie la cascada Karpuzkaldiran și shopping de voie După micul dejun, se anunță o zi fabuloasă. Plecăm în excusie la spectaculoasa cascadă Karpuzkaldiran. Merită osteneala pentru că, priveliștea oferită de căderea de apă este un spectacol de o frumusețe rară. Avem ocazia să surprindem cadre fabuloase de trimis acasă prietenilor și celor dragi. De aici revenim în Antalya. Avem toată ziua la dispoziţie să ne oprim la principalele atracții locale, să batem la pas străzile pitorești și să imortalizăm locurile și momentele frumoase ale zilei. De încălzire, facem o scurtă incursiune prin pitorescul cartier Kaleici. De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merită să facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș - Poarta lui Hadrian. De aici, popasul următor le este dedicat pasionaților de shopping, vom explora zona Portului Vechi, cu magazine atractive, aromă de cafea și mireasmă de condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibrantă, cosmopolită. Spre finalul turului, ne putem delecta cu artă autentică în galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcaţiunile, poţi admira zeci de veliere și yachturi moderne. După amiaza, spre amurg, mai rămâne timp de o plimbare de rămas bun și poze pe măsura peisajului pe una din plajele îmbăiate de razele blânde ale soarelui. Cazare în Antalya Hotel 5 stars.
 
Ziua 8. Antalya Mic dejun. Hoşçakal, görüşürüz...! (La revedere, pe curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Antalya pentru zborul spre casă.

 
BEST DEAL 
75 € + 95 € (taxa aeroport)
Pret de persoana in camera dubla 
Snack inclus pe durata zborului;
50% valoare la inscriere;
Nu se accepta modificari sau anulari;
Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
ATENTIE! LOCURI LIMITATE!
 
 
PROMO STANDARD 75 € + 95 € (taxa aeroport) 
Oferta este valabila pana la 30.07.2018
Avans 30% la inscriere;
Diferenta de plata pana la 30.07.2018;
Snack inclus pe durata zborului;
Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 
 
STANDARD 125 € + 95 € (taxa aeroport)
Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;
Snack inclus pe durata zborului;
Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 
DATA DE PLECARE 2018 : 29.09!, 06.10!, 13.10!, 20.10!, 27.10, 03.11, 10.11, 17.11, 24.11, 01.12, 08.12, 15.12.
 
DATA DE PLECARE 2019 : 02.03, 09.03, 16.03, 23.03, 30.03, 06.04, 13.04, 20.04, 27.04!! Paste, 04.05!, 11.05!, 18.05!, 25.05!
 
 
P A C H E T  E X T R A „ C U L T U R A  S I  S A V O A R E ” – 1 4 5 € / P E R S !
7 cine;
Ghid local profesionist in Cappadocia;
Ghid de limba romana;
Orasele subterne din Cappadocia;
Muzeul in aer liber Goreme;
Dansul Dervisilor din Cappadocia;
Valea Porumbeilor;
Uchisar Panorama;
Muzeul Mevlana;
 
 
S U P L I M E N T E & R E D U C E R I:
Supliment de single 105 €
Reducere a 3-a persoana in camera 35 €.
Reducere copil 6-12 ani - 45 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
Datele de plecare 29.09, 06.10, 13.10, 20.10, 04.05, 11.05, 18.05, 25.05 au un supliment de 30 €/pers;
Supliment 100 €/pers plecare 27.04.2019
Pachet premium flight – primele 5 randuri in avion 30 €/pers.


 
SERVICII INCLUSE:
  • 7 nopti de cazare la hotel de 4 stars/5 stars
  • 7 mic dejun
  • Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Transport autocar pe durata programului
  • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu
NU SUNT INCLUSE:
  • Excursiile opționale, pentru grup minim de 30 de persoane neincluse in pret
  • Transferuri din tara la aeroport
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+