Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte circuite in Europa. Circuite prin Franta, Italia, Austria, Germania si toata Europa prin agentia Tamicris Tours

Circuit Germania Olanda Belgia Autocar Timisoara

Circuit Germania Olanda Belgia Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: Aprilie / Mai 2018 Durata: 8 nopti

Cazare: Hotel 2/3 stars

Traseu: Germania - Olanda - Belgia
Pret: 550 euro + 200 lei   
Germania - Olanda - Belgia

Germania este o republică federală parlamentară alcătuită din 16 state numite Landuri (în limba germană Länder). Capitala federală și cel mai mare oraș este Berlin. Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume.

Țările de Jos sunt o monarhie constituțională, stat membru fondator al Beneluxului și al Uniunii Europene, situat în nord-vestul Europei, în vecinătatea Mării Nordului, Belgiei și Germaniei.

Regatul Belgiei, cunoscut colocvial ca Belgia este o țară în Europa de Vest. Este unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene și găzduiește majoritatea instituțiilor acesteia precum și alte instituții internaționale importante, inclusiv NATO.

 

 

 


sursa: wikipedia.org
Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Germania Olanda Belgia Autocar Timisoara
 

GERMANIA – OLANDA –BELGIA

 

Ziua I Plecare din Timisoara /Arad dimineata devreme. Sosire in Praga . Tur de oras. Castelul din Praga, Catedrala Sf. Vit, Mala Strana, Podul Carol, Piata Mare cu Turnul Primariei, Ceasul Astrologic, Biserica Sf Maria din Tyn, etc. Cazare in Praga.

 

 Ziua II Mic dejun. Plecam spre Berlin cu popas in Dresda. Tur pietonal in centrul orasului: Catedrala, Podul lui Augustus, SemperOpera, Muzeul Zwinger, Palatul Regal, etc. Continuam drumul spre Berlin. Tur panoramic de oras: Parlamentul , Potsdamer Platz, Alexanderplatz, Unter den Linden, Domul, Insula Muzeelor, Poarta Brandemburg, Tiergarten, Bulevardul Kurfurstendam din vechiul Berlin de Vest, etc. Cazare in Berlin

 

Ziua III Mic dejun. Pornim spre Amsterdam. Sosire seara in oras. Tur panoramic de oras cu autocarul : Podurile peste Amstel, Portul , Piata Dam, Canalale, Turnul Monetariei , Muzeul Regal, Vechea fabrica de bere Heineken etc. Cazare in Amsterdam.

 

Ziua IV Mic dejun. Plimbarea in centrul orasului pe jos pentru a vedea Piata de Flori, Primaria, Biserica Sf Nicolae, "cartierul rosu" si multe altele. Timp liber pentru vizitarea marilor muzee: Rijksmuseum - marele muzeu national, fondat in 1806 de Louis Bonaparte, recunoscut pentru extraordinara colectie de picturi din secolul al XV - XVII-lea, Muzeul Van Gogh - continand peste 200 de picturi si 600 de desene semnate de marele Vincent Van Gogh. Optional croaziera pe canale si prin portul Amsterdam. Cazare in Amsterdam.

 

Ziua V Mic dejun. Ne indreptam spre Haga cu un popas in Harlem pentru a vedea Catedrala Sf Bavaan. Sosire in Haga unde vom face un tur pietonal in centrul vechi pentru a vedea palatul ce gazduieste sediul guvernului , Galeria de pictura Mauritshuis precum si zona veche a orasului. Pauza de pranz pe promenada de la Scheveningen de unde admiram apele Marii Nordului. Pornim spre Delft unde remarcam monumentele, canalele precum si edificiile acestui oras foarte cunoscut pentru faianta sa.Orasul natal al lui Vermeer si al Companiei Indiilor de Vest gazduieste biserica Nieuwe Kerk din secolul al XIV-lea care adaposteste monumentul funerar al fondatorului Tarilor de Jos,Wilhelm de Orania. Urmatorul obiectiv va fi cel mai mare port al lumii . Rotterdam-ul, oras modern cu vechi traditii navale, ne ofera posibilitatea unui tur al marelui port . Din nava cu acoperis de sticla putem vedea vechiul sediu al companiei Holland America precum si multe altele. Cazare in zona Rotterdam/ Anvers.

 

Ziua VI Mic dejun. Pornim spre Anvers. Vizita in cea mai mare catedrala din Belgia : St Bavo, apoi in Piata Mare unde vedem casele breslelor . Pornim apoi sa vedem casa lui Rubens si "Cartierul Diamantelor " Plimbare pe malul Scheldt-ului , raul ce faciliteaza aici existenta celui de-al doilea port al Europei. Pornim apoi spre Brugges, "Venetia nordului", oras fermecator cu turnurile sale, cu numeroasele piete din care pornesc stradute inguste si pavate, cu muzee, cu centrul artizanal de dantela, cu numeroase canale unite de poduri, cu Lacul Iubirii. Vizitam centrul istoric cu Piata Mare , casele breslelor, Parlamentul Flandrei de Vest , Beffroi, turnul masiv al vechii primarii datand din sec. al XIII-lea, Biserica Sangelui Sfant care adaposteste relicva cu sangele lui Isus, adus de contele de Flandra Thierry de Alsacia de la Mormantul Sfant. Urmatorul popas va fi la Gent, Vedem aici amplasat pe malul raului Castelul Contelui de Flandra, Podul Sf. Mihail, Primaria , zona de agremet precum si mai multe biserici din centrul orasului. Sosire si cazare in Bruxelles.

 

 Ziua VII Mic dejun. Tur panoramic de oras cu autocarul: Biserica Koekelsberg, Complexul expozitional cu Atomium , pavilioanele Chinezesc si Japonez, Muzeul Armelor, Arcul de Triumf, zona Institutiilor Europene cu Comisia Europeana, Piata Schuman, Palatul Regal, Palatul Justitiei, Parlamentul , apoi pornim intr-o plimbare sa vedem Catedrala Sf Mihail si Gudula, Piata Mare cu Primaria si casele breslelor, Bursa si nu in ultimul rand Manneken Pis , cea mai iubita statuie a orasului . Timp liber in zona centrala . Optional excursie la Leuven, cel mai vechi oras universitar din Belgia. Vedem Piata Mare, Sediul Senatului Universitar si cea mai frumoasa Primarie din Tarile de Jos. Pe langa cele 20 de beri locale aici se produce si celebra Stella Artois  Retur la Bruxelles cu popas la Waterloo, locul ultimei batalii a lui Napoleon. Cazare in Bruxelles.

 

Ziua VIII Mic dejun. Plecare spre zona Nurnberg. Popas in Aachen  pentru vizita la Catedrala de incoronare a regilor franci. Popas in Wurzburg pentru vizita in cetrul istoric al orasului. Vedem Catedrala precum si Podul din Piatra . In functie de timp plimbare in gradinile Palatului. Cazare in zona Nurnberg.

 

Ziua IX Mic dejun. Plimbare prin centru orasului Nurnberg. Plecare spre casa .

 

Pret: 550 euro + 200 lei   

Plecare APRILIE/MAI  2018  * pret calculat la un minim de 35 participanti la excursie.
 

 

 

SERVICII INCLUSE:
  • 8 cazari cu mic dejun la hoteluri 2/3 stars
  • transport cu autocar, asistenta turistica 
NU SUNT INCLUSE:
  • Asigurarea medicala, intrarile la obiective, alte cheltuieli 
  • Excursiile optionale ( 12 euro croaziera la Amsterdam 
  • 12 Euro croaziera in Rotterdam Port 
  • 30 euro excursia la Leuven, Tervuren si Waterloo 
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+