Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte circuite in Europa. Circuite prin Franta, Italia, Austria, Germania si toata Europa prin agentia Tamicris Tours

Circuit in Coasta de Azur Autocar Timisoara

Circuit Coasta de Azur Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: 06.09.2018

Cazare: Hotel 2/3 stars

Durata: 7 nopti
Pret: 450 euro + 250 lei 
Circuit Coasta de Azur Autocar Timisoara
Paris este capitala Frantei, parte din regiunea Ile-de-France. Orasul este traversat de fluviul Sena, care imparte orasul in doua parti - Malul Drept, in partea de nord a Parisului, si Malul Stang, in partea de sud.
Orasul propriu-zis are o populatie de 2.167.600 (2007) de locuitori, dar zona metropolitana insumeaza peste 12 milioane de locuitori.

 

sursa: tripadvisor.com
Circuit Coasta de Azur Autocar TimisoaraCircuit Coasta de Azur Autocar TimisoaraCircuit Coasta de Azur Autocar TimisoaraCircuit Coasta de Azur Autocar Timisoara
Circuit Coasta de Azur Autocar Timisoara
 
MONTE CARLO- NISA- CANNES – EZE- MILANO- VERONA-PADOVA-VENETIA 
 
Ziua I Plecare din Timisoara. Sosire in zona Noventa di Piave/ Lido di jesolo
 
Ziua II Mic dejun. Venetia: Orasul ce a facut candva jocurile politice in intreg bazinul Mediteranei, se desfasoara la picioarele turistilor. Turul orasului cuprinde Piata San Marco, locul in care, in fata Catedralei San Marco si a Dogelui se revarsau darurile corabierilor ce strabateau marile. Traseul continua cu Podul Rialto, locul din care se poate admira maretia apusa a nobililor venetieni. Palatele cu fatada spre Canal Grande sunt si astazi exemplu pentru studentii ce vin sa admire Galeria Academiei de Arta Venetiene. Retur cu vaporasul la Punta Sabbioni. Continuam traseul spre San Remo. Cazare Hotel Napoleon
 
Ziua III Mic dejun. Timp liber. Plimbare in orasul festivalurilor de muzica italiene, pe langa portul de iahturi, pe langa vilele elegante si pline de verdeata si flori ale vechii aristocratii europene… Plaja.
 
Ziua IV Mic dejun. Plecare spre Monte Carlo. Vizita in zona inalta a orasului: Catedrala Notre Dame, Oceanograful, Palatul Regal, apoi coboram pe langa Portul de Iahturi, pe Circuitul de Formula I, pe langa celebrul Casino, in zona exclusivista a magazinelor de lux. Timp liber.Tur de oras pietonal in Nisa: Corso Saleya, Opera, Piata de Flori, Promenada Englezilor, Piata Massena, Cazinoul , zona comerciala. Pornim apoi spre Cannes. Plimbare prin zona Portului de Iahturi, Primaria, Palatul Festivalurilor, Cazinoul, celebra Promenada “ Croisette” cu sirul hotelurilor de lux si plajele lor. Timp liber . Vizita la centrul de parfumuri de la Eze. Retur la San Remo. Cazare.
 
Ziua V Mic dejun. Optional excursie in capitala distractiei de pe Coasta de Azur: Saint Tropez.                                                                                  
Ziua VI Mic dejun. Timp liber. Plaja .
 
Ziua VII Mic dejun. Plecare spre Genova. Vedem zona centrala a orasului cu Catedrala, Portul , vechiul galion. Ne indreptam spre Milano. Popas in oras pentru a vedea Castelul Sforzesco, Domul –impresionanta realizare arhitectonica , Teatrul Scala, Primaria, Galeriile Vittorio Emmanulele II, etc..Seara ajungem la Verona. Cazare .
 
Ziua VIII Mic dejun. Verona .Tur de oras pietonal: Piata Bra cu Arenele Romane din sec II , Piata Signoria cu Palazzo del Raggione si Palazzo del Capitano, Arche Scaligeri si Santa Maria Antica, iar apoi vedem Torre Lamberti si Palatul Maffei din Piazza delle Erbe . Zabovim o clipa sub Balconul Julietei si ne indreptam spre Padova: Piata Pratto dell Valle, Universitatea, Biserica San Antonio, etc.. La pranz plecam spre tara. Sosire in cursul noptii.

 
 
SERVICII INCLUSE:
  • transport cu autocar climatizat
  • 7 cazari cu mic dejun
  • asistenta turistica
NU SUNT INCLUSE:
  • taxe intrari obiective turistice
  • asigurarea medicala
  • excursiile optionale si biletele de vaporas si autobuz
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+