Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte circuite in Europa. Circuite prin Franta, Italia, Austria, Germania si toata Europa prin agentia Tamicris Tours

Circuit Romania Autocar Timisoara

Circuit Romania Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Durata: 8 zile

Cazare: Hotel 3 stars

Pret: La cerere
SIGHISOARA- BUCOVINA– CERNAUTI– CHISINAU- DELTA DUNARII -CASTELELE PELES – PELISOR – BRAN

Legendele, cum ar fi cea a contelui Dracula, sau istoria autentica a Romaniei sunt tot atatea marturii ale acestui trecut fascinant. Astfel de marturii pot fi gasite in bisericutele transilvanene din lemn cu acoperisuri inalte

sursa foto & text: romanianmonasteries.org, ziuaconstanta.ro, wikimedia.org, autoboca.roCircuit Romania Autocar TimisoaraCircuit Romania Autocar TimisoaraCircuit Romania Autocar Timisoara
Circuit Romania Autocar Timisoara


Ziua I Plecare dimineata din Timisoara si Lugoj . Vizita la Hunedoara la Castelul Corvinestilor . Popas la pranz si vizita in cetatea medievala Alba Iulia . Dupa amiaza ajungem la Sighisoara . Vedem Turnurile, Piata Mare, Portile, zidurile vechii cetati, alaturi de legendele locale se impletesc intr-o poveste despre cel mai frumos oras medieval din aceasta zona a Europei. Timp liber in oras. Cazare in Sighisoara.
Ziua II Mic dejun. Pornim spre Moldova pe langa Lacul Bicaz. Vizitam Manastirea Neamtului si apoi Manastirea Sihastria sau Varatec. Trecem pe langa Codrii de Arama si Padurea de Argint spre colinele domoale ale Moldovei. Urmatoarea vizita va fi la Manastirea Dragomirna. Seara ajungem in Suceava, vechea cetate. de scaun a Moldovei.. Cazare .
 
Ziua III Mic dejun. Voronetul va fi primul obiectiv al zilei. Ctitorie a lui Stefan cel Mare, manastirea a fost inclusa in patrimniul mondial datorita arhitecturii si tehnicii de pictura folosita aici. Manastirea Sucevita este urmatoarea escala a zilei. Intram in Manastirea Putna, locul unde se odihneste marele voievod Stefan cel Mare . Traversam frontiera si ne cazam in Cernauti. Timp liber.
Ziua IV Mic dejun. Vedem in oras Primaria, Catedrala Sf. Duh,Universitatea, Piata Teatrului, Gimnaziul unde a studiat M Eminescu si altele . Pornim spre Mănăstirea Boian – mănăstire românească de maici, unde se afla o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului . In functie de timp , vedem si Manastirea Bănceni . revenim in Romania si ne indreptam spre Cotnari .Vizita la celebra pivnita de vinuri a Moldovei Cazare in Iasi.
 
Ziua V Mic dejun. Vizitam orasul : Palatul Culturii, Catedrala Primaria, Universitatea, Biserica Trei Ierarhi. Timp liber in zona centrala , eventual urcare pana la Manastriea Cetatuia de unde se poate vedea panorama orasului. Plecare spre Tulcea . Sosire si cazare .
ZiuaVI Mic dejun. Vizita optionala de o zi in Delta Dunarii. Plimbare cu vaporasul printre plauri, canale, stufaris, pasari, pesti, vegetatie exotica, etc. pranzul pe vapor. Retur la Tulcea pentru cazare si timp liber seara.
 
Ziua VII Mic dejun. Plecare spre Sinaia. Vizita la Castelul Peles – resedinta de vara a suveranilor romani , construit la cererea regelui Carol I de catre arhitecti germane si cehi, castelul este unul dinte cele mai frumoase exemplare din categoria sa din intreaga lume. Vizita si la Castelul Pelisor- edificiu realizat pentru viitorii suverani Ferdinand si Maria . Timp liber in Sinaia. Cazare in Busteni.
Ziua VIII Mic dejun. Vizita in Brasov . Biserica Neagra, Piata Sfatului, orasul medieval, etc . Urcam apoi la Castelul Bran pentru a afla povestile pe care le spun zidurile castelului ce domina trecatoarea de vreo sapte veacuri. Carol de Anjou, Iancu de Hunedoara, Vlad Tepes, Matei Corvin, Carol al Suediei si multi altii au trecut pragul castelului sau l-au folosit ca fortareata impotriva dusmanilor. Sosire seara tarziu in Timisoara
 
 
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu autocar climatizat
  7 cazari cu mic dejun hotel 3 stars
  asistenta turistica si religioasa
NU SUNT INCLUSE:
 • taxe intrari obiective turistice
  asigurarea medicala
  excursia optionala cu vaporasul in Delta
  ( 32 euro, pranzul inclus )
 
5 1 1 1 1 1 (1 Vote)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+