Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Ultimele oferte de circuite in Asia prin agentia Tamicirs Tours

Circuit Israel si Iordania Avion Timisoara

Circuit Israel si Iordania Avion Timisoara
Transport: Avion Timisoara
Data plecarii: 17.11.2018 Durata: 7 nopti

Cazare: Hotel 3 stars

Traseu: Tiberias - Amman - Betleem
Pret: 959 euro
Early Booking: 31.07.2018
Tiberias - Amman - Betleem

Statul Israel este o republică parlamentară localizată în Orientul Mijlociu, de-a lungul malului de est al Mării Mediterane.

Iordania este o țară arabă din Orientul Apropiat care se învecinează cu Siria în nord, cu Irak în nord-est, cu Arabia Saudită la est și la sud și cu Israel și Autoritatea Națională Palestiniană la vest. Împreună cu Israelul împarte coasta Mării Moarte și pe cea a Golfului Akaba (Eilat) al Mării Roșii, împreună cu Arabia Saudită, Israel și Egiptul, micul port Akaba fiind singura sa ieșire la mare. Principala religie este islamul de rit sunit.

 

 

sursa: wikipedia.org

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciCircuit Israel si Iordania Avion TimisoaraHotel All Season Berci
Circuit Israel si Iordania Avion Timisoara
 

ISRAEL ȘI IORDANIA

SPIRITUALITATE ȘI PARFUM ORIENTAL

Avion din Timișoara

noiembrie 2018

 

 

Ziua 1 CĂTRE ŢARA SFÂNTĂ: Zbor din Timișoara către aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv - ISRAEL. De la aeroport facem un tur panoramic asupra Tel Avivului – în cartierul Jaffa (dacă timpul ne permite). În drum spre Haifa trecem pe lângă Caesareea și admirăm apeductul roman. Haifa, al treilea oraș port ca mărime din Israel este situat în golf, la poalele Muntelui Carmel. Admirăm Templul Cultului Bahai, cu grădinile sale superb terasate. Poposim la Mănăstirea Stela Maris (Steaua Mării) - construită peste Peștera Sf. Ilie Tezviteanul. Ne îndreptăm spre Nazareth, locul unde Iisus și-a petrecut o mare parte din viața sa. Vizităm Biserica catolică a Bunei Vestiri, înălțată pe locul unde Arhanghelul Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria că-l va naște pe Fiul Domnului, apoi vizităm Biserica Ortodoxă Grecească „Sf. Gabriel”, unde în altarul întunecos se aude susurul Izvorului Sfintei Marii. Cazare și cină la hotel în Tiberias.

 

Ziua 2 Muntele TABOR, MAREA GALILEI, CAPERNAUM, NAZARETH: Mic dejun. Urcăm pe Muntele Tabor și vizităm biserica ortodoxă ridicată pe locul unde s-a petrecut „Schimbarea la Față” a lui Iisus. Plecăm spre Cana Galileei (Kafi Kana), unde Hristos a făcut prima minune, transformând apa în vin, în casa lui Simon Cananitul. Plecăm spre Capernaum, pentru a vizita Casa Sfântului Petru și Sinagoga – centrul slujirii Domnului. Ne continuăm traseul spre Tabgha și apoi poposim pe Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii - unde Iisus a predicat “Predica de pe munte” și Rugăciunea Domnului a fost spusă pentru prima dată – Biserica Sfinții Apostoli. Coborâm spre Marea Galileei, opțional plimbare cu vaporașul, cost 10 euro. Vizită la fabrica de diamante. Întoarcere la hotel în Tiberias - cină.

 

Ziua 3 IORDANIA - AMMAN: Traversăm frontiera în Iordania. Primul obiectiv în Iordania va fi în anticul oraș Jerash, spectaculos prin colonadele, templele și amfiteatrele sale. Orașul nu este decât parțial excavat, strângându-se fonduri pentru a putea fi făcute săpături și mai departe. Amfiteatrele din oraș sunt folosite și acum pentru diverse concerte sau la sărbători. Urcam pe Muntele Nebo (800 metri), de unde Moise a văzut Pământul Făgăduinței. Cina și cazarea la hotel în Amman.

 

Ziua 4 AMMAN- PETRA – AMMAN: Mic dejun. Dimineața vom face un tur panoramic al orașului Amman: Citadela, cu perspective spre Amfiteatrul Roman, Templul lui Zeus, Palatul Omayazilor, Muzeul de Arheologie. EXCURSIE PETRA. Pornim spre Petra - capitala Nabatienilor, „cetatea roz roșiatică” construită din clădiri tăiate în stâncă, veche de peste 2.000 ani, dar redescoperită în 1812 după 300 de ani de uitare. Vom vedea defilee înguste, fațade săpate în stâncă, temple, morminte funerare. Ne vom opri în special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek și Amfiteatrul. Petra a fost inclusă prin vot universal în anul 2007 în rândul noilor 7 minuni ale lumii antice și moderne. Petra cu comorile ei reprezintă cea mai cunoscută atracție turistică a Iordaniei. Părăsim Petra și trecând peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina și cazarea în Amman.

 

Ziua 5 IERUSALIM - QUMRAN - IERIHON - HOZEVA: Mic dejun. Traversăm granița și ajungem la Qumran, locul în care au fost descoperite manuscrisele de la Marea Moartă – timp pentru baie în Marea Moarta și cumpărături cosmetice. După aceea ne vom îndrepta către locul amenajat de botez pe râul Iordan. Următoarea vizită va fi în Ierihon, cel mai vechi oraș, unde vom face un popas la Biserica și căminul romanesc. Turul nostru va continua cu deplasare în deșert la Hozeva, la Mănăstirea Sf. Gheorghe Hozevitul și Muntele Ispitei unde Iisus a fost ispitit timp de 40 de zile, iar trecând prin valea Iordanului ne oprim și la Biserica Sfântul Gherasim. Ne îndreptăm spre Ierusalim „orașul sfânt”, capitala lui David. Urcăm Muntele Măslinilor, privim Valea Gedronului/Valea Iosafat, presărată cu mormintele celor care doresc să învieze primii și Poarta de Aur prin care va intra Mântuitorul la cea de-a doua venire. Cină și cazare în Betleem.

 

Ziua 6 IERUSALIM: Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului și a Sfintei Cetăți - Muntele Măslinilor, vizitarea Mânăstirii Eleon și a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns); Biserica Mormântului Maicii Domnului, Grădina Ghetsimani unde Iisus s-a rugat în noaptea arestului. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Stații în care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, Piatra ungerii, vizitarea  paracliselor sfinte până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota. Cină și cazare în Betleem.

 

Ziua 7 BETHLEHEM - IERUSALIM: După micul dejun vizităm Betleem-ul, locul nașterii lui Iisus, vizităm Biserica Ortodoxă a Nașterii Domnului, ridicată de Împărăteasa Elena peste peștera în care s-a născut Iisus, vizitarea Bisericii romano catolice Sfânta Ecaterina, Grota Laptelui și Biserica Păstorilor, apoi vizităm Mânăstirea de maici Sf. Teodosie. Ne îndreptăm spre mănăstirea greco-ortodoxă din Pustiul Iudeii, Sf. Sava. Traversăm granița și ne îndreptăm apoi spre Ierusalim, urcăm pe Muntele Sion și ne închinăm la Biserica Adormirii Maicii Domnului și la locul unde, acum mai bine de 2000 de ani s-a petrecut Cina cea de Taină, apoi vizităm Mormântul Regelui David și Zidul de Vest/ Zidul Plângerii. Cină și cazare în Betleem.

 

Ziua 8 Spre casă: TEL AVIV – TIMIȘOARA: Mic dejun apoi transfer la aeroport; formalitățile de îmbarcare încep cu 3 ore înainte de decolare.

 

 

Preț: 1059 eur/pers în cameră DBL

959 eur/pers până la 31.07.2018

BONUS: excursie la TABOR, HOZEVA, SF SAVA și THEODOSIE 
SERVICII INCLUSE:
 • transport avion cu bagaj de mână mare inclus + autocar de lux în Israel
 • taxa de aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport
 • 7 nopți cazări hoteluri - 2 nopți în Tiberias + 3 nopți Betleem + 2 nopți Amman
 • demipensiune (mic dejun + cină)
 • intrări la obiectivele menționate cu excepția opționalelor
 • transferuri și excursii conform programului 
 • ghid licențiat și vorbitor de limba română pe toată durata programului
 • asistență turistică
 • taxa de viză și frontieră pentru Iordania
NU SUNT INCLUSE:
 • bacșișul pentru ghizi și șoferi în Israel și Iordania (se colectează la plecare 35 eur/pers)
 • băuturile la cină 
 • asigurarea medicală 39 lei/pers
 • asigurare medicală și storno 55lei/pers
 • suplimentul single: la cerere
 • excursiile opționale (croazieră 10eur)
 • bagaj de cală 
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+