Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Ultimele oferte de circuite in Asia prin agentia Tamicirs Tours

Circuit China Avion Budapesta cu plecare din Timisoara

Circuit China Avion Budapesta cu plecare din Timisoara
Transport: Avion Budapesta
Data plecarii: 5/6/7/ iulie 2018 Durata: 10 nopti

Cazare: Hotel 4 stars

Traseu: Hong Kong - Macao - Guangzhou - Shanghai - Xian - Beijing
Pret: 2250 euro
Hong Kong - Macao - Guangzhou - Shanghai - Xian - Beijing

China, denumită oficial Republica Populară Chineză, este un stat independent situat în Asia de Est. Este țara cea mai populată din lume, cu o populație de peste 1.350.000.000 de locuitori.

 

 


sursa: tripadvisor.com / wikipedia.org

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit China Avion Budapesta cu plecare din Timisoara
 
CHINA     

Ziua 1 TIMISOARA- BUDAPESTA – DUBAI- HONG KONG
Plecare cu autocarul din Lugoj /Timisoara / Arad spre aeroportul Budapesta . Zbor spre Hong Kong cu escala in Dubai.
 

Ziua  2  HONG KONG 
Aterizare in Hong Kong  .Oraşul, fost dominion britanic, care după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari, a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Sosire, transfer  la hotel si cazare .Timp la dispozitie

 

Ziua  3  HONG KONG
Mic dejun. Tur de o jumătate de zi al Hong Kong-ului, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Turul începe cu o plimbare până în vârful Muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admiră o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul continuă cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse după care se vizitează Piaţa Stanley (Chek Chue) şi satul pescăresc Aberdeen,. Timp liber. Opţional, croazieră în portul Victoria, cu cină bufet, pentru a admira uminile Hong Kong-ului . Cazare Hong Kong.

 

Ziua  4  HONG KONG – MACAO – HONG KONG (vapor) 
Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături sau excursie opţională de o zi cu pranz inclus cu vaporul la Macao, fosta colonie portugheză până în anul 1999. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, datând din anul 1557.  “Rădăcinile“ europene se regăsesc în arhitectura multor clădiri tipic portugheze, care au fost declarate recent ca aparţinând Patrimoniului UNESCO. Vom atinge principalele puncte de atracţie turistică din Macao precum ruinele bisericii romano-catolice St. Paul, devenite emblema pentru Macao, dealul Penha care a dominat orizontul peninsulei Macao mai mult de trei secole (deal pe care se află Biserica Penha construită în anul 1622), Piaţa Senatului, Poarta Barierei. Vom trece pe lângă celebrul Turn din Macao, admirăm monumentul care comemorează revenirea regiunii Macao la China, în anul 1999, numit Lotus Flower în Full Bloom şi vizităm Templul zeiţei A-Mă, zeiţa navigatorilor.  Turul se încheie cu vizitarea unui faimos cazinou din Macao, copie a cazinoului Veneţia din Las Vegas. Întoarcere în Hong Kong. Cazare.

 

Ziua 5  HONG KONG – GUANGZHOU ( CANTON )
Mic dejun. Transfer la gara pentru transfer cu trenul la Guangzhou . Sosire si apoi tur de oras in Guangzhou, al treilea oras al Chinei ca si populatie si singura poarta de comunicare cu vestul a Chinei pentru multa vreme . Vedem Insula Shamian cu arhitectura coloniala, fluviul Zhujiang care strabate orasul , Casa Clanurilor Chen,  Piata Huacheng , Mausoleul Regilor Regatului Nanyue, etc.  Cazare in Guangzhou.

 

Ziua  6  GUANGZHOU -   SHANGHAI
Mic dejun. Transfer la gara pentru calatorie cu trenul rapid spre Shanghai. Sosire dupa amiaza si apoi vizita la Muzeul de Istorie din Shanghai, inaugurat în anul 1952. Muzeul este unul dintre cele mai mari din lume şi este renumit datorită colecţiei impresionante de obiecte din bronz care aparţin dinastiilor Shang şi Zhou. De asemenea, acesta găzduieşte picturi antice chinezeşti şi obiecte din ceramică, având cele mai bune colecţii de artefacte din istoria Chinei şi a oraşului. În continuarea zilei vom vizita un atelier de prelucrare a perlelor. Cazare in Shanghai.

 

Ziua  7  SHANGHAI 
Mic dejun. Zi dedicată explorării Shanghai-ului, oraş cosmopolit de care se leagă istoria Chinei moderne. Vom vizita promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu , cartierul Pudong, care este şi centrul financiar al oraşului şi ai cărui zgârie-nori au devenit simbolul oraşului. Cei care sunt interesaţi pot urca în Shanghai World Financial Center- în prezent a treia cea mai înaltă clădire din lume -pentru o privelişte unică asupra oraşului. În continuare vom vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha.Vedem apoi  Grădina  Mandarinului Yu, construită în sec. al XVI-lea în stilul arhitectural al dinastiei Ming de către un ofiţer chinez. În continuarea zilei vom face o plimbare în oraşul vechi, urmată de o incursiune pe celebra stradă comercială Nanking, unde vom putea asista la Ceremonialul Ceaiului într-una din renumitele ceainării de aici. Cazare in Shanghai.

 

Ziua 8  SHANGHAI - XIAN –(avion)
Mic dejun.  Transfer la aeroport pentru zbor spre XI`AN, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii . Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589. Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Cazare in Xi’an . Optional spectacol de dansuri din vremea Dinastiei Tang.

 

Ziua 9: XI’AN
Mic dejun. Vizitam mai intai in cartierul musulman  Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Hua . In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat . Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Sosire si cazare in Beijing 

 

Ziua 10 BEIJING  
Mic dejun. Tur panoramic : Parcul Olimpic din Beijing cu Stadionul National din Beijing devenit un obiectiv turistic important datorita arhitecturii deosebite, unice in lume dupa inchiderea Jocurilor Olimpice! Tot aici in parcul olimpic vom mai putea admira Centrul National Acvatic cunoscut sub numele international de Water Cube.  Cazare in Beijing. Optional cina traditionala cu Rata de Beijing

 

Ziua 11  BEIJING 
Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Badaling, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Ne intoarcem la Beijing si continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala.Vom face apoi o vizita la un magazin de Jad si un Centru de Medicina Chinezeasca. Cazare Beijing . Optional spectacol la Opera cu cina.

 

Ziua 12  BEIJING 
Mic dejun. Incepem turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand  a fost intezis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului.. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite la un magazin de perle si unul de ceaiuri.  Seara transfer la aeroport pentru zbor spre Budapesta.

 

Ziua 13 BUDAPESTA AEROPORT – TIMISOARA Sosire pe Aerop.  Budapesta / transfer autocar  Timisoara

 

 

Tarif : 2250 EURO / PERSOANA           

Plecare 5/6/7/  iulie  2018

 

 

 

CAZARI :

Hongkong : Hotel Harbour Plaza 8 Degrees, 199 Kowloon City Road Tokwawan Kowloon

            telef : + (852) 2126 1988​

Guangzhou : Hotel Ocean Guangzhou, 412 Huanshi Road Guangzhou 510061

telef : +86 20 8776 5988

Shanghai : Days Hotel Shanghai Hongkou Fortune ,1558 Zhongxing Rd,HuoCheZhan,Zhabei Qu,

telef :  +86 21 3617 9966

Xi’an : Tianyu Gloria Grand Hotel,1 North Yanta Road,Xi’an 710054/ telef: +(86) 29 - 8786 8855

            Beijing : Plaza Hotel, 100 E 3rd Ring Rd S, Chaoyang Qu, Beijing Shi / telef : +86 10 6735 3366

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
  • • avion, Budapesta -  Hong Kong & Beijing – Budapesta ,Shanghai- Xian 
  • • bilet de tren:Hong Kong- Guangzhou, Guangzhou- Shanghai, Xian -Beijing 
  • • cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4 stele
  • • transferuri aeroport-hotel-aeroport inclusiv transferul la Budapesta
  • • transport cu autocar local conform itinerariului , tururile, vizitele si excursiile din program
  • • ghizi locali, insotitor de grup din partea agentiei,  Taxele de aeroport, taxa de viza si procesare
NU SUNT INCLUSE:
  • bacsis pentru soferi si ghizi locali: 40 Eur/persoana , asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale)  //   excursiile optionale, serile tematice, croaziere, etc
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+