Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Ultimele oferte de circuite in Asia prin agentia Tamicirs Tours

Circuit Kusadasi Istanbul Turcia Autocar

Circuit Kusadasi Istanbul Turcia Autocar
Transport: Autocar
Data plecarii: 23 August 2018 Durata: 9 nopti

Cazare: Hotel 3 stars

Traseu: Kusadasi - Istanbul
Pret: 370 euro + 200 lei        
Circuit Kusadasi Istanbul Turcia Autocar

Mult timp a fost numit de cuceritorii turci Istanbul, dar pe plan internațional a păstrat numele de Constantinopol. Abia începând cu 28 martie 1930, numele oficial al orașului a devenit Istanbul

 

 


sursa: wikipedia.org / tripadvisor.com

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Kusadasi Istanbul Turcia Autocar

    

Ziua I  Plecare la ora 21.00 din Timisoara, Lugoj,  Caransebes, Severin.  Tranzitarea, Serbiei, Bulgariei.

 

Ziua II Sosire in Turcia , Parcurgem peninsula Galipolli spre sud, prin locurile celebrelor batalii din primul razboi mondial . Traversam stramtoarea  Dardanele – vechiul Hellespont – prin locul in care Xerxes a trecut spre Grecia, iar apoi Alexandru cel Mare spre Orient .Cazare in  Cannakkale. 

 

Ziua III Mic dejun. Vizita in cetatea Troia, Povestea incepe din uneltirile zeilor , iar apoi cu frumoasa Elena…. Dupa un scurt popas la coliba in care a stat Schliemann in timpul sapaturilor vom porni spre Pergam, pe frumoasa Riviera a Maslinilor. Sosim in orasul Bergama unde putem vizita Asclepionul, vechi templu al medicinei in antichitate. Teatrul, baile, luminatoarele lunare, baile cu plante, Via Tecta, etc. Vedem apoi de la distanta marele teatru din Acropola Pergamului. Dupa un pranz ( optional ) in oras pornim mai departe spre Kusadasi, trecand prin Izmir.Cazare .Cina.

 

Ziua IV Mic dejun. Timp liber, plaja.

 

Ziua V Mic dejun.  Optional excursie la Milet, marea cetate ce a dat lumii nu mai putin de 90 de orase colonii pe tarmurile Mediteranei sau genii precum Thales, Anaxagora, Isodoros si altii.. Vedem Teatrul, Termele Faustinei construite in vrmea romanilor , Agora , Calea Sacra ce se intindea spre Didima, marele oracol. Tot spre oracol ne vom indrepta si noi, pentru a vedea locul in care Pithya prorocea viitorul oamenilor din Templul lui Apolo.   Dupa pranz, pornim spre Bodrum, destinatie de vacanta si loc in care Cavalerii Sfantului Ioan de Ierusalim au construit Castelul Petronium.din ruinele Mausoleului din Halicarnas. Retur la Kusadasi.

 

Ziua VI Mic dejun. Plaja.

 

Ziua VII  Mic dejun. Optional,facem o excursie la  Pamukkale sau “cetatea de bumbac”. Alaturi de fenomenul natural care face ca stanca muntelui sa devina alba datorita izvoarelor calcaroase, se afla marea necropola antica, unde si astazi pot fi vazute mii de morminte. Tot aici , in vechea cetate Hierapolis , vom vedea Teatrul, Agora,Basilica , Plutonium, precum si locul in care a fost martirizat Sf Filip, Retur la Kusadasi.

 

Ziua VIII Mic dejun. Timp liber, plaja

 

Ziua IX Mic dejun. Pornim sa vedem cel mai mare si mai frumos oras al Asiei Minor din vremea romana: Efesul, oras de o uimitoare bogatie materiala si artistica. Vedem Bibloteca lui Celsius, Templul lui Adrian, Odeonul, Poarta lui Hercules, Agorele, Calea Sacra, Calea Curetilor, Marele teatru in care a predicat Aostolul Pavel catre Efesieni , Turnul Inchisorii in care a fost tinut aproape doi ani departe de furia multimii, , Casele Efesienilor bogati, Latrinele Publice, Casa Placerilor ,Zidul lui Lisimach si multe altele…   Apoi, vom urca intr-un loc la spiritului si al pacii depline: In varful muntelui, la casa in care si-a petrecut ultimii ani ai vietii Fecioara Maria alaturi de Sf. Ioan. Dupa ce vom lua apa din Izvorul Sfant, vom trece cu autocarul  pe langa Templului Zeitei Artemis- una din cele sapte minuni ale lumii antice, sip e langa ruinele marii biserici construite de catre Imparatul Iustinian deasupra mormantului Sfantului Ioan.  Ne indreptam apoi  spre Istanbul , capitala a trei mari imperii  Seara ajungem in oras, traversand Bosforul peste marele pod si apoi pe sub Apeductul lui Valens ce functioneaza partial si astazi. Cazare 

 

Ziua X Mic dejun. Vizitam Moscheia Albastra, Moscheia lui Soliman Magnificul, Sfanta Sofia, Hipodromul, Zidurile Vechiului Bizant, Cornul de Aur , si apoi timp liber pentru croaziera pe Bosfor, cumparaturi in Marele Bazar si in zona comerciala sau vizite la Palatul Topkapi si Cisternele lui Teodosie. Cazare in Istanbul  

 

Ziua XI Mic dejun. Plecare spre casa. Popas in Edirne pentru a vedea Moscheia Selimye, creatie a marelui arhitect Sinan si bazarul orasului din apropiere. Continuam drumul spre tara. Sosire spre dimineata in tara.

 

         

Plecare  23 august 2018                                 

PRET : 370 EURO + 200 LEI          

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
  • asistenta turistica
  • transport cu autocar
  • 9 cazari  cu mic dejun hotel 3 stars
  • 6 cine 
NU SUNT INCLUSE:
  • excursie la, Pamukkale sau Bodrum 35-40 euro/pax 
  • taxe intrari obiective turistice
  • asigurarea medicala
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+