Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Ultimele oferte de circuite in Africa prin Tamicris Tours

Circuit Egipt Avion Timisoara

Circuit Egipt Avion Timisoara
Transport: Avion Timisoara
Data plecarii: 02.09, 16.09, 30.09, 14.10, 28.10, 11.11.2018 Durata: 8 zile

Cazare: Hotel 4/5 stars

Traseu: Hurghada – Cairo – Alexandria - Mănăstirea Sfânta Ecaterina
Pret: de la 275 € + 95 euro (taxa aeroport)
Hotel 4/5 stars

În această călătorie avem ocazia să descoperim Misterul Egiptului :
Hurghada – Cairo – Alexandria - Mănăstirea Sfânta Ecaterina 

 

 

 


sursa: tripadvisor.com

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Egipt Avion Timisoara
 

Program

 

Ziua 1. Zbor spre Hurghada

Sosire pe Aeroportul din Hurghada și transfer la hotel, unde ne vom caza și vom cina. (Cazare hotel 5 stars Hurghada)

 

Ziua 2. Pe malul Nilului  

Luăm împreună un mic dejun consistent, din care nu trebuie să lipsească freshul de mango sau de portocale și ne încărcăm de energie pentru ziua plină și palpitantă ce urmează. La ora 9.00, ne ocupăm locurile în autocar și plecăm spre Cairo. Vom ajunge în capitala Egiptului în jurul orei 16.00. După ce vom face formalitățile de check-in la hotel, vă propunem optional o croazieră pe Nil, cel mai lung fluviu din lume (30 euro/pers). Preț de aproximativ o oră și jumătate, ne vom lăsa legănați de valurile line ale fluviului, timp în care ni se va servi cina și vom admira mișcările unduitoare, întocmai ca ale Nilului, ale dansatorilor orientali. 

După cină, revenim la hotel pentru odihnă. (Cazare hotel 4 stars Cairo)

 

Ziua 3. Misterele faraonilor

Imediat după micul dejun, ne îndreptăm spre Muzeul Egiptean din Cairo, care găzduiește o colecție impresionantă de peste 150.000 de obiecte antice egiptene, toate originale. Veți avea șansa de a admira masca mortuară din aur a regelui Tutankhamon, sarcofage, obiecte inedite precum primul aer condiționat din lume, sandalele lui Tutankhamon, jocuri asemănătoare șahului de astăzi, statui descoperite în mormintele faraonilor. Dar mai presus de toate acestea este Sala Mumiilor, în care se odihnesc nouă mumii, între care cea a Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. 

Cu lecția de istorie bine învățată, părăsim Muzeul Egiptean și pornim către un alt obiectiv turistic unic: Marea Piramidă din Gizeh, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. Pe drum, facem un scurt popas la o fabrică de papirus. 

Aflată pe Platoul Gizeh, necropola anticului Memphis, lângă Cairo, Marea Piramidă din Gizeh (numită și piramida lui Kheops), alături de piramidele lui Kefren și Mikerinos suscită interesul și curiozitatea turiștilor din întreaga lume. Cele trei construcții impresionante (dintre care Piramida lui Keops este cea mai înaltă) pot fi vizitate și în interior, dar atenție! din cauza coridorului îngust și înalt de doar 1 metru prin care se pătrunde în piramidă, vizita nu este indicată persoanelor care au probleme de respirație. Facem fotografii, poate și o plimbare cu cămilele beduinilor, după care mergem să admirăm Sfinxul, uriașa statuie din piatră cu trup de leu (simbol al forței) și chip uman (simbol al înțelepciunii).

După acest periplu prin istoria Egiptului Antic, facem un scurt popas la un magazin de parfumuri, unde ne vom delecta cu minunatele esențe orientale, care sigur vă vor face să băgați mâna în buzunar și să vă cumpărați măcar un parfum. Luăm prânzul și apoi revenim la hotel. După lăsarea serii, opțional, se poate merge la un show de lumini și sunete (20 euro/pers). (Cazare hotel 4 starsCairo)

 

Ziua 4.  Pe urmele lui Alexandru Macedon  

Dedicăm această zi vizitării orașului Alexandria, către care plecăm la ora 7.00 dimineața.Fondată de Alexandru Macedon, supranumit Cel Mare, Alexandria este astăzi al doilea oraș ca mărime al Egiptului și un important centru economic și cultural. Pe lista obiectivelor turistice pe care le vom vizita se află Palatul Montaza, ridicat din ordinul Regelui Faud I în 1932 pentru a-i servi ca reședință de vară. După Revoluția din 1952, a devenit reședința președinților egipteni. Călătorul va fi cucerit pe loc de arhitectura eclectică a palatului, care îmbină armonios influențe italiene și turce, precum și de grădinile regale, unde va găsi și Palatul Salamlek, folosit odinioară drept cabană de vânătoare.

Continuăm incursiunea în istoria Alexandriei cu Teatrul Roman, cel mai bine conservate ruine romane din Egipt. În secolul al II-lea d.Hr., atunci când a fost construit, aici își etalau talentele poeții și cântăreții latini. Săpăturile arheologice au scos la lumină și ruinele unei băi romane, precum și vestigiile unei vile al cărei mozaic a trecut testul timpului. Un alt loc pe care îl vom vizita este Columna lui Diocletian. Realizată dintr-o singură piesă de granit, 

aceasta este cea mai mare columnă romană construită înafara Romei și a Constantinopolului și, totodată, unul dintre cei mai înalți monoliți ridicați vreodată. Măsoară peste 26 de metri și a fost construită în anul 297 d.Hr. pentru a marca reușita împăratului roman Diocletian în înăbușirea unei revolte în Alexandria. Continuăm cu prânzul la un restaurant cu specific pescăresc. Apoi, cu forțe proaspete, vizităm Citadela Qaitbay, ridicată în anul 1480 de către sultanul Mamluk al-Ashraf Qaitbay. Zidurile fortăreței includ blocuri de piatră rămase din anticul Far din Alexandria. Astăzi, citadela este muzeu maritim. Revenim la hotel în Cairo pentru cină și odihnă. (Cazare hotel 4 stars Cairo)

 

Ziua 5.  Hurghada

Părăsim capitala Egiptului și ne întoarcem pe malul Mării Roșii, în stațiunea Hurghada, pentru o zi de relaxare avem timp de plajă sau de shopping. Sau de amândouă! Profitați de plajele minunat amenajate pentru a vă întoarce acasă cu un bronz arămiu sau colindați magazinele de suveniruri, de unde puteți să le cumpărați celor dragi eșarfe în culorile curcubeului, condimente aromate, uleiuri esențiale, statuete din alabastru. Puneți pe lista de cumpărături și “scarabei din alabastru”, întrucât egiptenii cred că scarabeul poartă noroc.  (Cazare hotel 5 stars Hurghada)

 

Un sfat: negociați la sânge cu comercianții! În Egipt, prețurile nu sunt afișate la vedere, iar plăcerea vânzătorilor de a negocia este mai presus de dorința de câștig. Intrați în această sarabandă a tocmelii și încercați să obțineți cel mai bun preț. Sigur nu veți regreta!

 

Experiențe!

Shoppingul, o experiență fabuloasă

 

Te-ai aștepta ca într-un oraș atat de exotic, vechiul bazar, cu forfota, zgomotul și miresmele sale agitate, să culeagă laurii comerțului stradal. Cele mai cunoscute locuri în care poți atenta la generozitatea portofelului sunt centrele comerciale moderne. Cu o abundență pestriță de obiecte artizanale tradiționale, îmbrăcăminte, bijuterii și cosmetice la prețuri ce sfidează orice logică occidentală, aici găsești cam tot ce îți dorește inima și sufletul. 

 

Ziua 6.  Zi de relaxare  

Celor care doresc să viziteze Mănăstirea Sfânta Ecaterina le propunem să plecăm la ora 23:00 spre renumitul lăcaș de cult aflat la poalele Muntelui Sinai, locul unde Dumnezeu i-a oferit lui Moise Tablele Legii. (Cazare hotel 5 stars Hurghada)

 

Ziua 7.  Locuri de legenda:Manastirea Sfanta Ecaterina 

Anticipăm cu emoție vizita la Mănăstirea Sf. Ecaterina unde se află Capela Rugului Aprins, considerat a fi punctul în care Moise văzuse manifestarea Divinității descrisă în Biblie drept Rugul Aprins. La doar câțiva metri de Capelă dainuie și astăzi arbustul care era învăluit de foc când l-a zarit  Moise. Rugul ar fi fost mutat la cererea Sfintei Imparatese Elena în anul 330, iar în locul lui a fost ridicată Capela mănăstirii. Te afli pe Pamant Sfant, asa că, înainte de a intra, va trebui să lași încălțările în prag. Mănăstirea Sf. Ecaterina adăpostește o colecție impresionantă de obiecte de artă religioasa, o parte din celebrele manuscrise iluminate și icoane de o valoare neprețuită. Deasemenea, aici se află una dintre cele mai renumite și importante biblioteci ale lumii, cu peste 3.000 de manuscrise în limbile greacă, arabă, georgiană, armeană, slavonă și latină. 

Prânzul îl vom lua la mănăstire, iar după amiază, la ora 17.00, vom pleca înapoi spre hotel. (Cazare hotel 5 stars Hurghada)

 

Ziua 8.  Inapoi acasa 

Până la următoarea întâlnirea cu enigmele Egiptului, aromele autentice, cultura sa fabuloasă și resorturile relaxante, ne luăm “La revedere” de la Hurghada. Ne întoarcem acasă cu amintiri de neuitat și povești pe care să le spunem nepoților.

 

 

 

A

B

C

BEST DEAL

PROMO

STANDARD

275

+ 95 € (taxa aeroport)

295

+ 95 € (taxa aeroport)

 

Oferta este valabila pana la  30.07.2018

315

+ 95 € (taxa aeroport)

 

pret de persoana in camera dubla

 

 • Snack inclus pe durata zborului;

Avans 50% la inscriere; Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 • Nu se accepta modificari sau anulari.
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans  30% la inscriere;
 • Diferenta de plata pana la  30.07.2018
 • Snack inclus pe durata zborului;
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

 

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 • Snack inclus pe durata zborului;
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

suplimente&reduceri

 • Pachet premium flight (primele 5 randuri in avion + masa calda la bord) - 30 €/pers
 • Supliment de single 185 €
 • Reducere a 3-a persoana in camera  25 €.
 • Reducere copil  6-12 ani  - 45 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

 

 

DATA DE PLECARE 2018:

02.09, 16.09, 30.09, 14.10, 28.10, 11.11


 

SERVICII INCLUSE:
 • 4 nopti cazare hotel 5 stars All inclusive (Hurghada);
 • 3 nopti cazare hotel 4 stars Mic dejun (Cairo);
 • Transport avion Timisoara – Hurghada - Timisoara;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Transport autocar pe durata programului;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;
NU SUNT INCLUSE:
 • Excursiile opționale, pentru grup minim de  30 de persoane neincluse in pret;
 • Taxa de viza – 20$ /pers se plateste local;
 • Asigurari medicale si storno;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+