Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Ultimele oferte de circuite in Africa prin Tamicris Tours

Circuit Egipt si Croaziera pe Nil Avion Bucuresti

Circuit Egipt si Croaziera pe Nil Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: 02.03.2018 Durata: 9 nopti

Cazare: Hoteluri si Vas 5 stars

Traseu: Cairo – Aswan – croaziera pe Nil – Luxor – Hurghada  
Pret: de la 1177 euro
Cairo – Aswan – croaziera pe Nil – Luxor – Hurghada

Egipt este o țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Fâșia Gaza, de Israel, de Golful Aqaba și de Marea Roșie, la sud de Sudan iar la vest de Libia. Capitala sa este Cairo.

 

sursa: tripadvisor.com

Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Circuit Egipt si Croaziera pe Nil Avion Bucuresti

Circuit 5 stars Cairo – Aswan – croaziera pe Nil – Luxor – Hurghada   
Plecare  02-12.03.2018
Avion Bucuresti - Cairo – Tren vagon dormit Cairo/ Aswan – Croaziera pe Nil Aswan/ Luxor Luxor – Hurgada / Avion Cairo - Bucuresti
 
 

Ziua 1 (02.03.2018) Bucuresti – Cairo

19:35- Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa Turkish Airlines spre Cairo via Istanbul.Decolare din Bucuresti la 21:35, sosire la Istanbul la 00:05 si plecare mai departe catre Cairo la 01:35. Sosire la Cairo la 02:45(oralocala). Transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5 stars, situat in zona piramidelor, cu priveliste superba spre Piramida lui Keops. Cazare hotel Le Meridian Pyramids 5 starssau similar.

 

Ziua 2 (03.03.2018) Cairo

Mic dejun. Ziua incepe dimineata devreme cu vizita exterioara a piramidelor din Ghiza. Istoria fascinanta a Egiptului Antic ne va face sa ne intoarcem in timp cu 2750 de ani inainte de Iisus Hristos pentru a explora grandioasele monumente. Piramida lui Keops, Khefren, Micherinos sau Sfinxul sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le vom explora in aceasta incursiune in Cairo - cea mai importanta capitala a Egiptului Antic. Ziua continua cu vizita la Palatul Parfumurilor unde ne vom delecta cu esentele specifice Egiptului Antic (lotus, papyrus, secretul desertului, etc). Pranzul va fi servit la un restaurant local pe malul Nilului. Dupa masa, ne intoarcem din nou in timp vizitand faimosul Muzeu de Egiptologie care gazduieste peste 100.000 de piese expuse. Avem ocazia sa admiram vestitele comori ale lui Tut Ankh Amoun descoperite in mormantul lui in 1922. Dupa terminarea vizitei, dar nu inainte de a ne opri la un atelier de Papirus pentru a descoperi cum s-a reusit fabricarea hartiei din Papirus. Dupa terminarea vizitelor in cosmopolitul Cairo, ne indreptam spre gara din Giza, pentru a ne imbarca in tren cu vagon de dormit si ne indreptam spre Aswan. Cina se va servi in tren.

 

Ziua 3 (04.03.2018) Cairo – Aswan.

Mic dejun in tren, transfer de la Gara din Aswan la Hotel Helnan sau similar; Va propunem o excursie optionala la cel mai important templu din Egipt - Abu Simbel - ridicat in dinastia 19, de catre Ramsess al II lea. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Abu Simbel este remarcabil prin masivele statui de piatra nisipoasa ale lui Ramses si ale sotiei sale Nefertari. Este un templu unic datorita modului in care Soarele patrunde in interiorul camerei sacre, doar in doua zile din an -21 februarie -Ziua Regelui și 22 octombrie - Ziua Incoronarii sale. Dupa terminarea vizitei, ne intoarcem la hotel, cina sicazare la hotel/ Aswan.

 

Ziua 4 (05.03.2018) Aswan / Kom Ombo

Checkout de la hotelul Helnan, incepem ziua cu vizita la gradina botanica din Aswan unde pot fi admirate diverse specii de plante originare din Africa, Asia, dar si din Europa. Gradina se afla pe o insula folosita pana in 1899 de catre locuitorii din Nubia si este unica in tot nordul Africii, gazduind peste 400 de specii de plante subtropicale si exotice. Dupa terminarrea vizitei ne imbarcaram pe vasul de croaziera pentru a servi masa de pranz. Ne indreptam spre Kom Ombo unde se viziteaza templul lui Sobek si Horus. Kom Ombo in Heroglifa (limba Egipteana veche) inseamna “pamantul auriu” - motivul denumirii fiind legat de faptul ca la o distanta de 70 km de la malul vestic al Nilului se afla o mina de aur. Cina pe vas si divertisment. Pe timpul noptii vasul navigheaza catre Edfu.

 

Ziua 5 (06.03.2018) Edfu

Dimineata devreme se ajunge la Edfu unde se viziteaza templul lui Horus Behdet, in traducere, Horus cel luptator. Pe peretele acestui important templu este inscriptionata legenda care vorbeste despre lupta dintre zeul Horus si zeul Set (unchiul lui Horus). Motivul luptei dintre cei doi a fostrazbunarealui Horus pe Set, care l-a omoratpe Osiris, tatal lui Horus. Trebuie mentionat ca de la aceasta legenda a pornit religia Egipteana Veche. Transferul la templu se face cu trasuri cu cai. Micul dejun se va servi pe vas dupa terminarea vizitei templului. Ne indreptam mai departe spre Luxor, iarpranzulva fi servitpe vas. Dupa masa, timp liber pentru relaxare pe puntile special amenajate sau la piscina de pe vas. In drumulnostruspre Luxor, trecemprinecluza din Esna. Seara cina pe vas si timp liber pentru divertisment.

 

Ziua 6 (07.03.2018) Luxor

Mic dejun pe vas. Incepem vizita in Valea Regilor unde vom avea acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic. Valea Regilor a fost folosita ca si necropolis timp de 500 de ani intre dinastiile 18 si 20, cu aproxmativ 1500 de ani inainte de Iisus Hristos. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul si cel mai faimos mormant descoperit apartinand faronului Tut Ankh Amoun (dinastia 18). Mormantul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse azi la muzeul de egiptologie din Cairo. Continuam vizita la templul reginei Hatshepsut – prima femeie faraon - unic prin tehnica de constructie. Mai departe, se viziteaza siturile arheologice “Colosii lui Memnon”.
 Dupa ce terminam vizita, ne intoarcem pe vasul de croaziera pentru a servi pranzul. Dupa masa, continuam  pe malul estic al Nilului, la Templul Luxor cu frumoasele lui coloane si camera de nastere a lui Amenofis III. Vizitam apoi complexul de Temple Karnak, dedicat Zeului Amon Raa. Numele antic al cetatii era Ipetisut ("cel mai ales dintre locuri"), aceasta reflectand superioritatea templului. Dimensiunile sale sunt impresionante: Catedrala Saint Paul din Londra sau celebrul Notre Dame din Paris ar fi pierdute intre pereții lui. Seara cina pe vas, urmata de Galabia Party.
Atentie! La vizita se recomanda o tinuta sport (pantaloni scurti, bluza cu maneca scurta, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).

 

Ziua 7 (08.03.2018) Luxor - Hurghada

Mic dejun, check out de pe vasul de croaziera la ora 7:00 dimineata si plecare cu autocarul spre Hurghada (208 km), superba statiune de la Marea Rosie.
Cazare, pranz si cina la hotel Sunrise Garden 5 stars All Inclusivesau similar. Timp liber pentru relaxare sau plaja.

 

Ziua 8 (09.03.2018) Hurghada

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursii optionale. Va propunem, optional, croaziera pe Marea Rosie (aproximativ 7 ore) cu masa de pranz inclusa pe vas. Pe durata croazierei aveti posibilitate sa faceti baie la Insula Giftun(timp la dispozitieaprox 1 ½ ora), precum si snorkeling in largul Marii Rosii, unde se pot admira diverse specii de pesti colorati si corali de o frumusete remarcabila. Nu uitati costumul de baie, prosopul, crema de plaja si ochelarii de soare! Atentie: echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas, dar va recomandam sa veniti cu echipamentul personal daca aveti (ochelari de snorkeling si tub). Cazare sicina la hotel/ Hurgada.

 

Ziua 9 (10.03.2018) Hurghada

Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Jeep Safari este o alegere potrivita pentru a treia zi in Hurgada. Veti fi preluati de la hotel cu masini jeep 4 x 4 in jurul orei 13:00, durata excursiei este de aproximativ 6 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom deplasa intr-un sat de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurtaoprire lamini gradinazoologica, pentru a vedeaanimalele din desert. Seara o vomincheia cu cinasi program artistic cu dansuri orientale si folclorice. Dupa incheierea programului artistic ne intoarcem la hotel.  Atentie! Pentru aceasta excursie se recomanda o tinuta sport (pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga, esarfa, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa)

 

Ziua 10 (11.03.2018) Hurghada – Cairo

Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Va recomandam o excursie cu submarinul galben pentru a admira coralii si speciile de pesti colorati din Marea Rosie. Submarinul se scufunda timp de 30 de minute la o adancime de 30 m (durata excursiei este de aprox 2:30 h) sau timp liber pe plaja privata a hotelului. Check out la ora 12:00, dar  putem folosi plaja hotelului pana la ora 17:00; la ora 18:00 ne indreptam spre Aeroportul International din Cairo.

 

Ziua 11 (12.03.2018) Cairo – Bucuresti

Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 01.30 pentru imbarcare la cursa Turkish Airlines, cu decolare la ora 03:40 pe ruta Cairo - Istanbul 06:55 / Istanbul. 08:15 – Bucuresti 08:35 (ora locala)

 

 

 

 Loc in dubla

Loc in tripla

Camera Single

Copil 02-11.99 ani

947 €

+ 245€ taxa aeroport = 1192€

932 €

+ 245€ taxa aeroport = 1177€

1070 €

+ 245€ taxa aeroport = 1315€

569€

+ 245€ taxa aeroport = 814€
 
SERVICII INCLUSE:
 • • 9 nopti cazare in hoteluri si vas 5 stars: Cairo 2 nopti, Aswan 1 noapte, croaziera 3 nopti, Hurghada 3 nopti
 • • Mesele conform programului: 
 • o Cairo demipensiune
 • o Aswan demipensiune
 • o Croaziera pensiune completa
 • o Hurghada All inclusive
 • • Bilet de avion Otopeni – Cairo –Optopeni cu Turkish Airlines prin Istanbul
 • • Taxe de aeroport 216 eur/pers
 • • Taxa de viza 24 eur/pers
 • • Bacsis 30 eur/pers
 • • Vizite: 1 zi intreaga vizita piramide cu intrare inclusa in zona piramidelor, Muzeul de egiptologie cu intrare inclusa
 • • Croaziera cu vizite la:  gradina botanica /Aswan, Templul lui Sobeck/ Kom Ombo, Templul lui Horus/Edfu, Malul de vest ( Templul Luxor &Templul Karnak ) si  malul de est/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut si colosii lui Memnon
 • • Transfer in Cairo: Aeroport – hotel la sosire
 • • Transfer autocar cu A/C, scaune rabatabile, sistem video audio,  Luxor – Hurghada; Hurghada – Aeroport Cairo
 • • BONUS inclus in tarif!- NOU! Transfer intern din Brasov, Constanta, Iasi, Galati, Rm. Valcea, Pitesti la Aeroportul Otopeni.  Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii!
 • • BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta - Cocktail Travel Protection
 • • Ghid local pe intreg cursul excursiei
 • • Ghid insotitor de grup vorbitor de limba romana
NU SUNT INCLUSE:
 • • Bauturi la mese (exceptie Hurghada All inclusive)
 • • Cheltuieli personale
 • • Intrarea in camera Mumiilor la muzeul de egiptologie
 • • Intrarea in incinta piramidei
 • • Alte obiective turistice decat cele mentionate
 • • Excursii optionale
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+