Image Alt

FAQ Page

Intrebari frecvente

Aici poti sa gasesti raspunsurile la întrebările adresate cel mai frecvent. Dacă aveți o cerere, atunci va rugam sa completati formularul din pagina de Contact si un consultant de vanzari va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Noutatile anului 2019 sunt: pachete charter din Timisoara: Tunisia, Skiathos, Egipt – Sharm el Sheik si Hurghada care e disponibil inca din septembrie 2018; pachet cu autocar din Timisoara – Leptokaria – sejururi de 9 nopti

Din Timisoara, cu zbor charter, se pleaca in Grecia – Creta, Zakynthos, Skiathos; Turcia – Antalya; Spania – Costa Brava si Costa Blanca; Egipt – Hurghada si Sharm el Sheik; Tunisia – Hammamet. Exista posibilitatea plecarii cu autocarul din Timisoara pe urmatoarele destinatii: Grecia – Riviera Olimpului, Thassos, Evia, Corfu, Lefkada, Parga, Leptokaria  si Albania – statiunea Durres.

Da si nu numai. Plecari pot fi si din Bucuresti, Cluj sau Iasi. Pot fi plecari si din alte orase la excursiile cu autocarul si cu avionul, acestea sunt mentionate in descrierea ofertei. Pentru clarificari va rugam sa ne contactati de pe site, pe email sau telefonic.

Da sigur, pe orice destinatie si in orice perioada.

Pe majoritatea destinatiilor, plecarile sunt o data pe saptamana, cu exceptia Cretei, unde sunt doua plecari pe saptamana (luni si vineri) si Turcia, cu mai multe plecari (luni, joi, vineri, sambata).

Se pot toate cele 3 variante, atat cu avion, cat si cu autocar, dar mai ales individual. Pe partea de autocar exista si oferte speciale – de exemplu platiti 7 nopti si stati 10 sau platiti 10 si stati 12/13. De asemenea, pe Turcia, sejurul poate fi si de 11 nopti.

Se poate orice varianta de masa, in functie de hotelul ales.

Da, transferul aeroport – hotel – aeroport este inclus.

Asigurarea medicala si storno se achita in plus (nu este obligatorie, dar este recomandata), cu execptia anumitor plecari pe Turcia si Creta, unde cele doua tipuri de asigurari sunt incluse in pretul afisat.

De asemenea, se mai achita si taxa de statiune pe Grecia; taxa de viza, acolo unde este cazul (de exemplu, Egipt).

Daca plecarile sunt din Budapesta, se poate oferi transfer pana la aeroport cu 150 lei/persoana/sens.

Da, asistenta turistica in limba romana, iar pe anumite destinatii poate fi asistenta turistica in limba engleza (exotice).

Da, reducerea de early booking intre 10 – 50% este inclusa in pret.

Da, avem trei categorii de asigurari:

  • medicala (clasic sau premium) – cu acoperire la destinatie;
  • storno – cu acoperire pana la plecare;
  • travel – cuprinde asigurarea medicala si storno.

Aceasta distanta difera in functie de alegerea hotelului; unele hoteluri au plaja privata; altele sunt situate intre 10-200 m; altele la peste 200 m.

Daca hotelul are astfel de camere, se poate, dar se plateste suplimentar. Unele hoteluri mai au camere cu vedere la piscina, rau/lac sau cu vedere la statiune.

Pentru pachetele charter, infantul nu plateste, doar ca nu are loc in avion.

Sigur, oferim si circuite, atat cu avion, cat si cu autocar, cu plecare din Timisoara, dar si din alte parti ale tarii.

Pentru plecarile cu autocar, ca si destinatii majoritatea ar fi tari din Europa, cu mici exceptii (Turcia – Istanbul, Cappadocia). Pentru celelalte destinatii din Asia, Africa, America, Australia, plecarile vor fi cu avion, mai ales din Bucuresti, dar si din Cluj Napoca.

Da, in orice tara. Avem pachete cu grup organizat, plecari din Romania (cele mai multe Bucuresti sau Cluj), dar putem face pachete personalizate, cu plecare din Budapesta, Viena, doar ca in aceste cazuri nu veti fi parte dintr-un grup, ci veti fi pe cont propriu.

De asemenea, putem apela si la touroperatorii germani, pentru pachete cu plecari din orasele germane: Munchen, Frankfurt, Koln, etc sau din alte orase: Viena, Amsterdam, Madrid.

Va putem oferi bilete de avion, inclusiv low cost, bilete de autocar, transferuri de la aeroport la hotel, cand ajungeti la destinatie.

Avem inclusiv cursuri de scufundari, transferuri pana la aeroport  Budapesta/Belgrad. De asemenea, organizam si excursii pentru copii, atat in tara cat si in strainatate.

Avansul care se percepe poate fi intre 10 – 30%, iar daca plecarea este in mai putin de o luna de la data rezervarii, plata se face integral.

Se poate plati cash – euro sau lei; transfer bancar – euro sau lei; sau cu cardul – in lei.

Da, tichete de la Sodexo, Edenred, Up Romania.

Da, pentru destinatiile care nu sunt in Europa.

Se achita in functie de hotel: 0,5 euro/camera/noapte pentru vile si hoteluri de 1 si 2*; 1,5 euro/camera/noapte pentru hoteluri 3*; 3 euro/camera/noapte pentru hoteluri 4*; 4 euro/camera/noapte pentru hoteluri 5*.

25 $/persoana. Se achita pe aeroport, la intrarea in tara.

Dupa ce turisti achita integral, aproximativ cu o luna inainte de plecare se primesc documentele de calatorie. Daca rezervarea se proceseaza cu mai putin de o luna inainte de plecare, documentele se primesc mai repede.

Sigur, oferim turistilor numarul de telefon al persoanei care va fi la imbarcare. Cand turistii vor ajunge la destinatie, vor primi numarul persoanei care va fi tot timpul acolo si persoana respectiva va putea fi contactata in caz de orice situatie, inclusiv pentru excursiile optionale.

Difera in functie de destinatie; in ceea ce priveste plecarile cu autocarul, pot fi incepand de la ora 12:00 pana la ora 17:00. In cazul plecarilor cu avionul, turistii trebuie sa se prezinte pe aeroport cu 2 ore inainte de plecarea avionului.

De obicei, excursiile se achita la destinatie.

Da, excursiile optionale si tarifele vor fi anuntate de ghidul care va fi la destinatie.

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian